Bedømmelse af Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 46 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Maden
-
Internettet dårligt- mere smilende personale - tage håndklæderne væk fra poolen om morgenen så alt ikke er spæret kl 7:30

Bekræftet køb : 2021-07-25


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-25


4 ud af 10

+
At vi kunne komme derfra
-
Tænker de skulle bygge et nyt

Bekræftet køb : 2021-07-18


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-11


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-04


9 ud af 10

+
hotellet har en god beliggenhed og værelset på 9. etage var helt perfekt med fin udsigt.
-
Det ville være dejligt, at man tog hensyn til, at ikke alle ønsker all inclusive. På værelset manglede der en elkedel og nogle kopper, så man kunne lave sig en kop kaffe. Det er nok den største mangel, men ikke uvæsentligt.

Bekræftet køb : 2021-06-27


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-19


6 ud af 10

+
-
Da vi besøgte hotellet i 2017, kunne vi vælge om værelset skulle være højtbeliggende eller under. Denne gang fik vi blot 2. etage. Ikke godt, da det meste af udsigten forsvinder

Bekræftet køb : 2019-10-12


8 ud af 10

+
Afslappet stemning.
-
Opfyldning af køleskab på værelset med læskedrikke måtte gerne være dagligt, frem for en gang.

Bekræftet køb : 2019-10-12


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

838 bedømmelser
Meget godt
 
308
Godt
 
310
Middel
 
125
Mindre godt
 
54
Dårligt
 
41

5 nyeste bedømmelser

26-07-2021

Indlæg af 338leneo

En 2-delt oplevelse

All inklusive ER IKKE all inklusive. Hvilket hotellet IKKE gør opmærksom på, når man booker. Grundet lokale restriktioner må hotellet kun servere 3 alkoholiske drikke (dette inkluderer vin, sangria og øl) til frokost og 3 til aftensmad, som en del af all inklusive pakken, men til gengæld må man købe alt det alkohol, man ønsker hele dagen, dog til nedsat pris. Det blev derfor en todelt oplevelse for os, da vi stod tilbage med en følelse af, at have betalt for noget, vi ikke har fået, og at skulle have dikteret, hvornår og hvilke alkoholiske drikke, vi kunne få. Vi klagede over dette, uden held og opfordrede til, at dette skulle fremgå af reservationen og bekræftelsen. Personalet var til gengæld virkelig venlige og serviceminded, herunder personalet i booking service, rengøringen helt i top, maden var god og udsigten fantastisk. Værelserne var pæne, og der var ingen støj. Der var mangel på parasoller og liggestole ved poolen, og reglen om, at man ikke måtte reservere liggestolene, blev ikke overholdt og personalet gjorde ikke noget ved det.

 
13-09-2019

Indlæg af Birgitte G

Udemærket standard hotel

Hotellet er er udemærket 3-stjernet hotel. Det ville nok kunne oppebære 4 stjerner, hvis det lå i et andet område. Området er larmende og ikke handicap venligt. Hotellet ligger langt fra offentlig transport, og den mindste lille ekstra ydelse så som safetyboks, kaffe efter frokost m.m. koster ekstra. Når det er sagt, så er personalet venligt, og der er pænt og rent. I buffeten er der noget for enhver smag - savner dog friskpresset juice til morgenmaden, som burde være standard, hvis man kalder sig 4-stjernet.

 
10-05-2019

Indlæg af nielsbirkelundh

En 2 delt oplevelse

Vi er lige kommet hjem, fra et uges ophold og vores oplevelse er desværre 2 delt Personalet, maden og all inklusiv pakken er 5 stjernen. Personalet er søde og hjælpsomme. Maden er frisk og lækker og der er mange valgmuligheder til alle måltider. Hotellet kan vi desværre kun give 2 stjerner, vi har lidt svært ved at forstå hvordan de har fået 4 stjerner. Højdepunkterne er: En fantastisk spisesal, et flot og moderne poolområde med en flot panorama udsigt ud over bugten, og selvfølgelig personalet som har været helt fantastiske. Desværre er værelserne ekstremt dårlig isoleret, alt kan høres, gæster der går og snakker ude på gangen, naboen der går på toilet, eller vender sig i sengen og samtaler der er så tydelige at det følelses som at naboen er inde i værelset. Parkerings forhold er mangelfulde der er ca. 10 pladser at kæmpe om for gæsterne. Derudover var vores seng hårde som sten. Som par eller familie vil vi ikke besøge hotellet igen, pga. Hotellets beskaffenhed Men først og fremmest pga. Englænder i store grupper der formår at gøre et hyggeligt hotel til en abe fest. Hvis i rejser i en stor gruppe, der er taget til Mallorca for at feste og drikke så er dette hotel med en fantastisk beliggenheden, lækkert poolområde og en super all inklusiv pakke et perfekt valg. Højdepunkter at se på Mallorca Marineland har et fantastisk delfin og fugle show. Havnen i Palma er helt bestemt også et besøg værd. Katedralen i den gamle bydel er et must see hvis man er i Palma

 
30-07-2018

Indlæg af Emma J

Godt hotel med havudsigt fra alle dobbeltværelser

Rigtig fint hotel med rigtig dejlig udsigt ud over stranden og havet. Ligger centralt. 30 min fra lufthavnen, i midten af Magaluf og i gå afstand til Palma Nova. Du tager elevator ned til stranden, hvilket er super. Vi boede på øverste etage og hørte absolut intet til den ellers festlige by Magaluf med diverse diskoteker og barer. Morgenmadsbuffeten var rigtig lækker og havde stort udvalg. Rengøringen på værelserne var også tilfredsstillende. Det eneste minus er, at poolområdet nærmest ikke har nogle parasoller og derudover ligger solsengene så tæt, at vi de fleste dage valgte at tage på standen istedet. De skriver på flere skilte, at det ikke er tilladt at reservere solsenge med håndklæder mm. Men dette bliver ikke overholdt og personalet gør desværre ikke noget ved det. Alt i alt var det dog et godt ophold, og vi vil gerne vende tilbage.

 
23-09-2016

Indlæg af sweet2san Blåvand, Danmark

Hotel med flot havudsigt fra alle værelser

Vi har boet på hotellet i 14 dage i september. Ærligt talt har jeg været bekymret over støj, som mange gæster har nævnt i deres anmeldelser. Men nej, vores ferie i Magaluf/ Palmanova har ikke været forstyrret af støj om natten. Lydisolering mellem værelserne er ikke den bedste, men på niveau med alle andre hoteller fra den samme opførelsestidspunkt. Værelserne er ok indrettet, høj rengøringsstandart og der er havudsigt fra alle værelser. Sengetøj og håndklæderne udskiftes hver dag. Gratis Wifi er kun en time om dagen og er kun i reception. Poolområde er ret lille og det er rift om plads under parasoller. Det er mulighed for at lejer strandhåndklæder mod depositum på 10€.