1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon. Soveværelse kombineret med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygejern. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejlighed med delt pool

2-værelses lejligheder med udgang til delt pool. På udepladsen findes bord og stole samt solstole. Soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredninger i sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygejern. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med balkon, nogle med havudsigt. Soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredninger i sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygejern. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon. To soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for en ekstra opredninger i sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygejern. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 46 kvm.
Antal personer: 4-6 personer.