Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

202 bedømmelser
Meget godt
 
119
Godt
 
65
Middel
 
10
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

06-05-2023

af pernille848 Hillerød

Hotel med perfekt beliggenhed

Så fint et hotel, pænt, rent og gode værelser med lille tekøkken. Rengøring hver dag og mulighed for skift af standhåndklæde 3 gange på en uge. Beliggende er perfekt, lige på stranden. Gode spise muligheder i nærheden og diverse kiosker. Bussen holder lige ude foran døren og tager ca. 20min til Port de Alcudia. Super nemt og man betaler blot med dankort. Ligesom rejsekort i dk checker man ind med sit dankort når man stiger ombord i bussen og checker ud, når man stiger ud.

 
13-10-2022

af Mette1607

Skøn ferie

Vi var afsted i uge 39 med All inclusive. Vi ankom til hotellet kl 22.30 hvor de havde sat mad frem til os, det var lækkert. Vi havde en 3 værelses lejlighed med udsigt til havet og swimmingpoolen, og den var super fin til vores familie på 4 (2 store knægte). Dejligt pool område og helt fantastisk hvid strand lige nedenfor hotellet. Maden var rigtig god, sød og hjælpsom personale og rengøring fejlede heller ikke noget. Alt i alt en rigtig skønt hotel, det kunne godt blive til en genbesøg fra vores side.

 
19-10-2021

af NajaEK København, Danmark

Dejligt hotel på stranden

Dette er en dejligt, mindre hotel. Det ligger nærmest på stranden. Fra pool-baren er der kig til både pool og strand Poolen er ikke læmpe stor, men det er ikke nødvendigt, når stranden ligger lige uden for døren Værelserne/lejlighederne er store og veludstyret, der mangler absolut ikke noget. Personalet er utrolig søde og hjælpsomme Maden i restuaranten er super fin og aften-buffetten skifer fra dag til dag. Der er forskellige aktiviteter (både dag og aften) næsten hver dag Vælger man ikke all-inklusive er der rig mulighed for at lave mad selv eller spise på ena f de nærliggende restauranter Vi kommer gerne her igen

 
14-08-2021

af anitalU1991BP

Dejlig ferie

Vi havde et rigtig dejligt ophold på hotel Ses Fotges. Er meget rent hotel. Vi havde ikke udsigt ud mod poolen, men dette var helt okay da solen på poolsiden var sindssyg varm. Den modsatte side ud mod hoppe-land var helt tilfredsstillende. Underholdning og aktiviteter var i top og så er beliggenheden jo genial. Vi synes der manglede nogle smil og imødekommenhed i receptionen og i baren. Specielt i baren fra kvindernes side. Alle mændene var super imødekommende og hjælpsomme. Ristriktioner ifht Corona var fin. Man fik af vide, hvis man havde glemt sit mundbind, men alle bar det generelt. Maden ogaå fin.

 
13-07-2021

af PVerhoog Hørsholm Kommune, Danmark

Suveræn beliggenhed og dejligt roligt hotel

Skønt hotel med den mest fantastiske beliggenhed på Playa de Muro. Strandstykket virker roligere end resten af stranden. Vi havde en skøn udsigt over stranden fra 4 sal og kunne høre bølgerne fra lejligheden. Simpel lejlighed men med køleskab, kogeplade og mikroovn og okay samling køkjenredskaber. Vi havde halvpension og restauranten servede lækker morgen og aftenbuffet ( omelet lavet på stedet og til aften både kød, fisk og diverse tilbehør ) poolen fin men lille og kan derfor forestille mig lidt kaos en normal sommer, hvor der kok vil være kamp om liggestolene. Meget rent hotel og følte os meget sikre i forhold til COVID-19 restriktioner også ved buffeten. Bus til Alcudia, lufthavn og Palma går lige ude foran døren og er nemt med brug af kreditkort. Hotellet kan klart anbefales hvis man fotøretrækker et lidt mindre hotel