INNSIDE by Melia Alcudia

Velkommen til det flotte hotel Innside Alcudia by Melia med en perfekt beliggenhed i Alcudia, nær den gode strand, barer og restauranter. Her bor du i pænt indrettede værelser og på hotellet er der et stort poolområde.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God seng
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

INNSIDE by Melia Alcudia er et fint hotel med god beliggenhed med en kort gåtur til Alcudia-stranden. På hotellet findes et stort poolområde med pool og separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling.

Her findes også en poolbar med skønne drinks. Buffetrestauranten, Kitchen, serverer morgenmad og middag. A la carte-restauranten, Mascalzone, serverer italienske retter og retter fra middelhavet, og åbner til frokost og lukker sent på aftenen.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis fitness-faciliteter. Reception som er bemandet døgnet rundt. Lokaltrafik og lyd fra nærliggende barer og restauranter kan opfattes som forstyrrende. Ca 2,8 kilometer til havnen.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Alle hoteller i Alcudia & Playa de Muro

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et fint hotel med god beliggenhed i Alcudia, nær havnen, shopping og restauranter. Den skønne Alcudiastrand ligger indenfor bekvem gåafstand. På hotellet er der et hyggeligt poolområde og en solterrasse med jacuzzi.

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familievenligt hotel med en rolig atmosfære. Her bor du nær stranden og naturparken S’Albuferas rige plante- og fugleliv. Midt på hotelområdet ligger den fantasifuldt udformede pool, og her er flere solterrasser og en separat børnepool.

Ivory Playa

Hotel Ivory Playa ligger kun få meter fra stranden i Alcudia. Her findes et skønt poolområde omgivet af en stor solterrasse og skyggende træer. Hotellet tilbyder masser af sjove aktiviteter og en lille spa, hvis man vil forkæle sig selv.