Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

732 bedømmelser
Meget godt
 
336
Godt
 
267
Middel
 
83
Mindre godt
 
21
Dårligt
 
25

5 nyeste bedømmelser

10-06-2024

af pertho2016 Hedehusene, Danmark

Som sædvanlig en super oplevelse

Vi besøger dette hotel mindst 1 gang om året. Det er et roligt sted, primært med børne familier og voksne i den høje alder. Den 2 værelses lejlighed er super, all inclusive er super. Selvom vi skulle hjem kl. 07.50 fik vi alligevel mulighed for at gå i restauranten for at få lidt morgenmad - brød ost pålæg og lignende. Det er god service.

 
11-09-2023

af Ditte G

Frygtelig oplevelse

ÆRSTE OPLEVELSE NOGENSINDE! Vi havde igennem Apollo booket en 12-dages rejse til Mallorca med et vennepar. Første morgen kommer personalet vadende ind på værelset kl 9:00 om morgenen, for at tjekke vores senge, uden at orientere os herom, for efterfølgende at finde ud af at et andet værelse havde klaget over deres senge. Poolen var de første 5 dage varm og vandet var så grumset, at man ved dykning ikke kunne se 5 meter frem. 2 af børnene endte desuden med at få mellemørebetændelse og måtte få ordineret øredråber hos lægen. Rengøringspersonalet stod størstedelen af dagene og pressede på for at rengøre værelset kl 8:30 om morgenen, så vi flere gange måtte udsætte morgenmaden på værelset. Under hele opholdet oplevede vi kraftig kloaklugt både ude foran værelset samt indendørs, hvilket ikke blev håndteret trods påtale herom. Ligeledes oplevede vi flere gange at afløbet i brusenichen stoppede til og at der endte med at ligge 1 cm vand på hele gulvet. Det var ikke muligt at købe andet end vand og sodavand ved poolen, idet baren først åbnede kl 17:30 og poolen lukkede kl 18:00. Vi afprøvede en af aftenerne hotellets buffet, og denne kan på ingen måde anbefales. Der blev tilbudt flere aktiviteter til børnene, eksempelvis en lang madras som børnene kunne løbe på ude i vandet - problemet var at madrassen var revnet på langs og at flere af børnene oplevede at træde benet ned igennem når de løb på madrassen. Jeg plejer normalt aldrig at brokke mig, men aldrig har jeg været mere skuffet over at bruge så mange penge på et ophold, som på ingen måde levede op til forventningerne.

 
03-09-2023

af W5191DVanner Århus, Danmark

Dejligt lejlighedshotel med gode børnefamilieaktiviteter

Rigtig dejligt hotel lidt uden for alcudia nær den dejligste strand. Eneste minus var, at vi ikke kunne få lov at bestille all- inclusive, fordi vi ikke havde bestilt det fra start i bookingen. Det virkede som en noget underlig regel. Men bortset fra dette havde vi et rigtig dejligt ophold.

 
11-08-2023

af camillalB5482PM

Ikke som forventet, desværre

Vi har booket uden måltider, som vi er glade for, da buffeten ikke kan anbefales. (Prøvede en enkelt aften) Kedeligt udvalg, og kødet er skamstegt. Typisk all incl buffet. Der er på hotellet Venlige og søde receptionister. Rengørings personalet, derimod ikke. Ikke særlig servicemindet, og Vi er stort set næsten smidt ud af vores værelser hver morgen ml.8-9 pga rengøring. Derudover, oplevede vi flere gange stoppet afløb i bruser, som til sidste endte med oversvømmelse helt ud i gangen. Kom hurtigt personale til og fik styr på, men efter flg. lugtede der konstant af kloak både på værelset og udenfor, som der ikke blevet gjort noget ved. Umildbart pæne værelser, men slidte. Der er utrolig meget larm fra gaden, hvis man bor ud til vejen. Allerede fra kl.07, pga varelevering. Så det skal man overveje. Samt en del myg, skal man tage højde for. Hvor er den ferie man skulle slappe af på? Baren på hotellet/poolen åbner først kl.17.30 - ikke muligt at tilkøbe en ordentlig cocktail inden. Kun det som høre med til all. Incl. Pools er mindre en forventet, taget udgangspunkt i billeder ved booking. Derudover var den de første 5 dage utrolig beskidt, helt varm til sidst. Kunne dårligt dykke grundet ingen sigtbarhed. Som ender med at 2/3 børn får ørebetændelse. Og resten af ferien er med begrænset badning. Derefter ser/mærker vi hurtigt at vandet regelmæssigt bliver udskiftet, da den er koldere for hver dag, og mere ren. Der ligger en Købmand lige overfor hotellet, som laver gode baguettes. Samt lækker Strand tæt på. Meget børnevenlig. Første og sidste gang vi vælger 3 stjernet hotel. Dette var udelukkende grundet anbefalinger til området alcudia, samt er et lejlighedshotel. Mangler den spanske tapas man rejser herned for. Man bliver træt af pizza, pasta og steaks som er det eneste i nærområdet omkring hotellet.

 
29-07-2022

af scaniafinn Hinnerup, Danmark

Sommerferie

Fin hotel med et flink personale . Maden er virkelig god og indbydende hver dag . Kun gode anmeldelser herfra . Rengøring er også god . Afstanden til butikker er ikke lang . Der var en del tyskere - danskere - englændere på hotellet da vi var der :) .