Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 183 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Pool område, afslappet atmosfære - nede på jorden
-
Hotel værelset trænger til en kærlig hånd selvom der står at det er nyere. Badeværelset er slidt, døre og vinduer er svære at åbne og lukke

Bekræftet køb : 2021-08-22


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-08


10 ud af 10

+
At der ikke var for mange gæster
-
Flere slags is, der var kun en slags.

Bekræftet køb : 2021-08-08


8 ud af 10

+
-
Poolen fliserne var løse så alle børnene skar deres tær

Bekræftet køb : 2021-08-01


8 ud af 10

+
Pool området. Solstole nok.
-
Poolens belægning nede i. Mange skar sig.

Bekræftet køb : 2021-08-01


6 ud af 10

+
Servicen og maden og drinkskortet, poolen og liggestolen var rigtig fine
-
Deres værelser trænger til en opdatering, jeg kunne næsten ikke åbne altan døren samt der manglede et håndtag på døren og skruen var ved at falde af. Værelset så slidt ud i forhold til resten af hotellet. Der skal være bedre skiltning omkring hvor man må og ikke må ryge

Bekræftet køb : 2021-07-25


4 ud af 10

+
-
Renovering af værelser.

Bekræftet køb : 2021-07-25


6 ud af 10

+
Mange liggestole, stor børnevenlig pool. Godt poolområde med rutsjebane til børn og barnlige sjæle. Venlige og serviceminded personale rengøring og reception.
-
Poolbunden river fødderne op. Dårligt udvalg af is/drikkelse i baren. Ikke særlig serviceminded personale i restauration eller bar.

Bekræftet køb : 2021-07-25


5 ud af 10

+
Helt fantastisk poolområde med vandrutchebaner!
-
Rengøring af værelse før vi ankom. Køleskabet samt service var ikke rent. Der lå de største fjer og støvskyer under sengen. Der var sorte skjolder i køleskabet som let kunne være rengjort, det er simpelthen for ulækkert at modtage. Forventer ikke en super rengøring dgl, men den var tilgengæld helt fin. Der var to livreddere til stede, men det virker helt nytteløst. Den ene af dem sad konsekvent i skyggen ( ved det område hvor poolbaren var lukket) med sin telefon. Tænker ikke der blevet opdaget nogle potentielle ulykker på den måde.

Bekræftet køb : 2021-07-25


8 ud af 10

+
Poolen, restauranten og baren og de grønne områder var i top. Og personalet var virkelig søde.
-
Værelserne var virkelige slidte og trængte virkelig til at blive frisket op. også var rengøringen under møblerne manglende.

Bekræftet køb : 2021-07-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

538 bedømmelser
Meget godt
 
253
Godt
 
194
Middel
 
58
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

06-09-2019

af pertho2016 Hedehusene, Danmark

Fremragende hotel.

Vi har boet på dette hotel 1 gang om året de seneste 4 år. Som altid er alt perfekt. Fine 2 værelses lejkigheder med aircondition og gratis WIFI. For første gang har vi alle inklusive. Virkelig stort og varieret udvalg i buffeten. Især morgen og aften buffet er virkelig overdådig. BEMÆRK at det er billigere at bestille på hotellet eng hjemmefra gennem rejsebureauet. Hotellet er et familiehotel og dermed mange børn. Derfor er der mange aktiviter og faciliteter for børn. Vi kommer helt sikkert igen næste år.

 
13-08-2019

af Bente G Amagerbro, Staden Kobenhavn, Denmark

Lige før det bliver en dårlig anmeldelse, beskidt og sur betjening

Desværre er det jo næsten ligesom alle andre steder sydpå, at deres egne regler ikke bliver overholdt. Her tænker jeg på at der er ingen der holder øje med reservation af solsenge, som i øvrigt var dårlige ikke eget til dårlig ryg, da de ikke kunne indstilles ryggen. Poolen var beskidt og der flød med solcreme, lignede bræk, hvis de gerne vil have at gæsterne skyldede sig af, ville det nok hjælpe at sætte nogle flere brusere op. Vi havde valgt all-inclusiv, det mad er var morgen og aften smagte godt, men frokosten var under al kritik, vi havde forstillet os, at froskosten blev serveret i restauranten og ikke i snackbaren. Værelserne indeholdt det de skulle, men det kunne havde været rart, at man kunne have haft solsenge på græsplænen, hvis man ville have lidt ro i ørerne. Underholdning var ikke særlig god, det som skulle have være vandareobic kunne jeg nok selv have gjort bedre, poolen var for lille til vandpolo og her kunne man måske nok have delt op i børn og voksne. Især når man gjorde det senere ved volley og fodbold, til stor skuffelse for mit barnebarn på 14. Den underholdning der var udover minidisko, kunne de godt have sparet væk, var ikke værd at se på. Hotellet lå godt i forhold til stranden som var lækker. Myggene kunne vi godt have undværet. Personalet på nær et par stykker lignede sure eddikebrød, som om vi mere var til besvær.Hotellet er nok mest egnet til småbørnsfamilier. Jeg ved med sikkerhed jeg kommer ikke tilbage.

 
27-06-2019

af 649lises

Hyggeligt familiehotel

Ikke noget luksus-hotel, men rigtig fint til prisen. Der er store grønne områder, hvilket er lækkert og pool-området er virkelig godt. Buffeten har et stort udvalg og der er masser af underholdning til børnene. Vi har haft en skøn familieferie her.

 
23-06-2019

af Pamela2826 Helsingør, Danmark

Børnevenligt

Den sidste manglende stjerne er pga lugtende værelser. Vi havde som familie 2 værelser for neden og de lugtede begge ved ankomst. Den ene selv efter rengøring var umulig at bo på. Lugtede af kloak eller andet klamt.Så vi valgte bare at bo på det ene og bruge det andet til opbevaring og få det bedste ud af det. God beliggenhed. Børnevenlig og super personale. Alt i Alt et fremragende hotel og vi kommer da helt sikkert igen.

 
24-06-2018

af kathrinek Hvidovre, Danmark

God familie ferie

Vi er lige kommet hjem efter en uges ferie på Sun village. Vi boede i en nyrenoveret lejlighed som var super fin. God blød seng og pænt og rent. Poolen var ganske fin af størrelse og dejlig børne venlig. God børne pool med flere forskellige rusjebaner som vores datter på næsten 3 år, brugte meget tid ved. Vi spiste aftens buffe en gang som var ganske fin i forhold til hvad jeg ellers har prøvet. Vi spiste også en enkelt gang deres morgenmads buffe som også var super fin. Stranden ligger i en fin gå afstand på ca 4-5 min. Dejlig lavvandet strand. De fleste aftner tog vi ind til alcudia havn og gik ture og spiste mad. Vi kan KLARET anbefale restaurant nigre. Der spist vi to gange. Den første gang deres burger og super lækre hjemmelavede pomfritter og på vores sidste aften fik vi den lækreste bøf med tilbehør. Vi tog ind til alcudia havn de fleste aftner da der bare var mere at kigge på og vælge imellem. Med bus kostede det 3.10 euro for to voksne hver vej. Med taxa kostede det ca 10 euro hver vej. Personalet var søde og smilende på hotellet og hilste pænt, når man mødte dem. Vi synes dog at animations temaet var noget sløvt/kedeligt og satte ikke lige så meget gang i den, som vi er vant til på andre charter ferier. Vi synes også der godt kunne være lidt mere underholdning/musik i løbet af dagene ved poolen, fx vand gymnastik eller lign. Vi var lidt nervøse for de myg folk i andre anmeldelser har skrevet om, så vi havde på forhånd ønsket et værelse væk fra søen, i et håb om ikke at blive spist lige så meget som andre har beskrevet de blev. Vi boede i lejlighed rum 210 og vi fik nogle enkelte myggestik, men intet som kløede eller generede os. Vi opholdte os heller ikke på altanen om aften, da vi oftest gik i seng når vi kom hjem til værelset. Alt i alt, en dejlig ferie, fint hotel og personale.