BQ Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sunvillage i Alcudia på Mallorca er populær blandt familier. Det store og frodige poolområde frister til mange skønne dyp, og den centrale beliggenhed til sandstranden, naturparken, butikker og barer lige rundt om hjørnet, gør ferien til et ekstra plus for alle. Piratpoolen og børneklubben er en sikker succes hos vores mindste gæster.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,2 ud af 10
Baseret på 13 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 450 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

BQ Alcudia Sun Village har en familiær atmosfære og ligger en kort gåtur fra den fine sandstrand i Alcudia. De åbne områder mellem de to-etagers bygninger er perfekt for aktive børn. Her er to poolområder, et med pool og separat børnepool og et poolområde med børnepool med piratskib og vandrutsjebaner. Solstole og parasoller ved begge poolområder. Pool- og snackbar. Poolhåndklæder mod depositum.

I hotellets buffetrestaurant kan du spise morgenmad, frokost og middag samt snacks om aftenen. Temaaftener i restauranten 2 gange om ugen. Poolbaren serverer snacks og en let frokostbuffet midt på dagen. Der er også en bar i receptionen.

Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Legeplads. Fodbold, basketball, bordtennis og beachvolley er inkluderet. Billard mod betaling. Massage mod betaling. Underholdning et par aftener om ugen.

Gratis wifi i receptionen. God beliggenhed i Las Gaviotas i gåafstand til butikker, barer og restauranter. Ca. 450 meter til den dejlige Alcudia strand og ca. 4 kilometer til Puerto de Alcudia. Underholdningen på hotellet kan i nogle værelser og lejligheder opfattes som forstyrrende. Trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Sommer 2023
Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

 • Morgenmadsbuffet
 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Sommer 2024
Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
 • Snacks i poolbaren, kl. 11.00-17.00
 • Pizza og pastaretter i poolbaren, kl. 13.00-18.30
 • Snacks i restauranten, kl. 22.00-23.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2024 indgår All Inclusive.

Alle hoteller i Alcudia & Playa de Muro

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til det flotte hotel INNSiDE by Melia Alcudia med en perfekt beliggenhed i Alcudia, nær den gode strand, barer og restauranter. Her bor du i pænt indrettede værelser og på hotellet er der et stort poolområde.

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familievenligt hotel med en rolig atmosfære. Midt på hotelområdet ligger den fantasifuldt udformede pool, og her er flere solterrasser og en separat børnepool. Her bor du nær den fine Alcudia-strand og naturparken S’Albuferas rige plante- og fugleliv. Book gerne en suite med privat pool og nyd smukke dage på Mallorca!

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et frisk hotel nær den hyggelige Alcudia strand. Hotellet har et hyggeligt poolområde og en solterrasse med jacuzzi. Hotellet ligger i Alcudia, nær havnen, shopping og restauranter. Morgenmadsbuffet indgår og du kan tilkøbe halvpension, og gør du det, er måltider til børnene (op til 12 år) inkluderet.

Condesa

Hotel Condesa byder hele familien velkommen til et ophold nær stranden i udkanten af Alcudia. Poolområdet har børnepool og trapper direkte ned til den lange sandstrand. Børnene vil helt sikkert sætte pris på hamburger-restauranten, legepladsen og mange sjove aktiviteter.

THB Bamboo Alcudia

THB Bamboo Alcudia er et nybygget hotel i stilfuldt og moderne design. Hotellet ligger ved søen S'Estany Gran i Alcudia. Her bor du i pænt indrettede dobbeltværelser eller suiter i lyse farver. Hotellet har to pools, og den kilometerlange sandstrand ligger kun en kort gåtur væk. Du skal være fyldt 16 år for at bo på hotellet.

Astoria Playa

Velkommen til Astoria Playa i Alcudia – et af vores mest populære hoteller på Mallorca! Astoria Playa er perfekt for alle voksne, der vil nyde en ferie uden børn. Her er to poolområder, og hotellet ligger kun 100 meter fra stranden med hvidt sand og krystalklart vand. På hotellet bor du i lyse og flotte værelser.

Las Gaviotas

Hotellet Las Gaviotas tiltrækker med moderne design og en indbydende atmosfære. Der er flere pools på hotellet og det tager kun et par minutter at gå ned til den lange smukke strand. En ekstra bonus er, at maden på hotellets restaurant er populær og velsmagende. Her er det ganske enkelt nemt at have det godt og bare slappe af!

Ses Fotges

På det familievenlige lejlighedshotel Ses Fotges er der pool, men det er beliggenheden direkte på den lange og dejlige sandstrand Playa del Muro, der tiltrækker. Her er der lejligheder til op til seks personer, og du kan vælge mellem at tilberede maden i lejligheden eller spise i restauranten.