Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon og pooludsigt eller med stor balkon eller terrasse med pooludsigt. Værelserne med balkon ligger på 5.-6. etage. Værelserne med stor balkon eller terrasse ligger på 1. sal og på terrassen er der stole og borde samt en stor komfortabel balinesisk seng. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Nespressomaskine - kapsler inkluderet ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med stor balkon eller terrasse med pooludsigt. Værelserne ligger på 1. sal. På terrassen er der stole og borde samt en stor, komfortabel bali seng. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Nespressomaskine - kapsler er inkluderet ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle ud mod poolområdet eller med stor balkon eller terrasse. Værelserne med balkon ligger på 2.-4 .etage. Værelserne med stor balkon eller terrasse ligger på 1. sal og på terrassen er der borde og stole samt en komfortabel balinesisk seng. To enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med stor balkon eller terrasse med udsigt til omgivelserne. Værelserne ligger på 1. etage. På udepladsen er der borde og stole samt en stor komfortabel balinesisk seng. To enkeltsenge. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suite deluxe

Junior-suiter deluxe med balkon og pooludsigt. Suiterne ligger på 1.-6. etage. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Nespressomaskine - kapsler er inkluderet ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Åben planløsning til badeværelse med hårtørrer, jacuzzi badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2 personer.