Astoria Playa

Velkommen til Astoria Playa i Alcudia – et af vores mest populære hoteller på Mallorca! Astoria Playa er perfekt for alle voksne, der vil nyde en ferie uden børn. Her er to poolområder, og hotellet ligger kun 100 meter fra stranden med hvidt sand og krystalklart vand. På hotellet bor du i lyse og flotte værelser.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Junior-suiter for 2 personer. Junior-suiter deluxe for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Astoria Playa har to poolområder med hver en pool. Et poolområde, hvor en DJ spiller dejlig musik efter årstiden og et lidt mere stille poolområde med en afslappet atmosfære med blandt andet balinesiske senge mod betaling. Tre jacuzzier. Solstole med komfortable madrasser, parasoller og en pool og snackbar ved hvert poolområde. Poolhåndklæder indgår. Ønsker du lidt mere privat afslapning, er der fine dobbeltværelser eller deluxe-værelser med en dejlig bali seng på terrassen!

Astoria Playa har en buffetrestaurant, der serverer morgenmad og middag, hvor kokkene er blevet inspireret af køkkenerne omkring Middelhavet og her vil du med garanti finde din nye yndlingsvin på det omfattende vinkort. Dresscode - lange bukser til mænd til middag. Ved poolen er der pool og snackbar, som i løbet af dagen serverer drinks samt pizza, pasta mm.

Mallorca er en perfekt ø at cykle rundt på. Hotellet har et cykelcenter, hvor du kan leje cykler og en cykelgarage, hvor du kan servicere din cykel - alt sammen mod betaling. Aftenunderholdning et par aftener om ugen i højsæsonen. Billard mod betaling. Vandgymnastik flere gange om ugen afhængig af årstiden. Massage mod betaling.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Vaskemaskine og tørretumbler er tilgængelige mod betaling. Trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden. Ca. 2 kilometer til Puerto Alcudia hvor du finder tapas-restauranter, cafeer, specialbutikker og shopping. Gennemkørselstrafik kan for nogle værelser opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30 og middagen kl. 18.30-21.30.

Hotel for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Alcudia & Playa de Muro

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til det flotte hotel INNSiDE by Melia Alcudia med en perfekt beliggenhed i Alcudia, nær den gode strand, barer og restauranter. Her bor du i pænt indrettede værelser og på hotellet er der et stort poolområde.

BQ Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sunvillage i Alcudia på Mallorca er populær blandt familier. Det store og frodige poolområde frister til mange skønne dyp, og den centrale beliggenhed til sandstranden, naturparken, butikker og barer lige rundt om hjørnet, gør ferien til et ekstra plus for alle. Piratpoolen og børneklubben er en sikker succes hos vores mindste gæster.

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familievenligt hotel med en rolig atmosfære. Midt på hotelområdet ligger den fantasifuldt udformede pool, og her er flere solterrasser og en separat børnepool. Her bor du nær den fine Alcudia-strand og naturparken S’Albuferas rige plante- og fugleliv. Book gerne en suite med privat pool og nyd smukke dage på Mallorca!

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et frisk hotel nær den hyggelige Alcudia strand. Hotellet har et hyggeligt poolområde og en solterrasse med jacuzzi. Hotellet ligger i Alcudia, nær havnen, shopping og restauranter. Morgenmadsbuffet indgår og du kan tilkøbe halvpension, og gør du det, er måltider til børnene (op til 12 år) inkluderet.

Condesa

Hotel Condesa byder hele familien velkommen til et ophold nær stranden i udkanten af Alcudia. Poolområdet har børnepool og trapper direkte ned til den lange sandstrand. Børnene vil helt sikkert sætte pris på hamburger-restauranten, legepladsen og mange sjove aktiviteter.

THB Bamboo Alcudia

THB Bamboo Alcudia er et nybygget hotel i stilfuldt og moderne design. Hotellet ligger ved søen S'Estany Gran i Alcudia. Her bor du i pænt indrettede dobbeltværelser eller suiter i lyse farver. Hotellet har to pools, og den kilometerlange sandstrand ligger kun en kort gåtur væk. Du skal være fyldt 16 år for at bo på hotellet.

Las Gaviotas

Hotellet Las Gaviotas tiltrækker med moderne design og en indbydende atmosfære. Der er flere pools på hotellet og det tager kun et par minutter at gå ned til den lange smukke strand. En ekstra bonus er, at maden på hotellets restaurant er populær og velsmagende. Her er det ganske enkelt nemt at have det godt og bare slappe af!

Ses Fotges

På det familievenlige lejlighedshotel Ses Fotges er der pool, men det er beliggenheden direkte på den lange og dejlige sandstrand Playa del Muro, der tiltrækker. Her er der lejligheder til op til seks personer, og du kan vælge mellem at tilberede maden i lejligheden eller spise i restauranten.