2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. I stuen er der mulighed for ekstra opredninger i sovesofaen. Tv med satellitkanaler. Alle lejligheder har kogeplader, køleskabe, mikroovn, kaffemaskiner, brødristere og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder i bungalow

2-værelses lejligheder beliggende i en bungalow med separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. I opholdsrummet er der mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Alle lejligheder har kogeplader, køleskabe, mikroovn, kaffemaskiner og brødristere og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler på begge værelser. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Terasse med indgang via terrassen.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses villaer

2-værelses lejligheder, der ligger i en delt villa, med privat have med solstole og jacuzzi. Lejligheden har et separat soveværelse på øvre plan samt et kombineret opholdsrum og minikøkken på nedre plan. I opholdsrummet er der mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet på øverste etage. Terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.