Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

778 bedømmelser
Meget godt
 
369
Godt
 
269
Middel
 
82
Mindre godt
 
34
Dårligt
 
24

5 nyeste bedømmelser

05-03-2020

af Polaroel Jylland, Danmark

Dejlig feriested

Super godt tilfredse med værelser og rengøring, hjælpsomt personale, kommer helt sikkert igen 😎 Lidt støj fra gaden grundet kloak dæksel, dejligt tæt til indkøb, altid varmt vand og super solsenge med tykke madrasser

 
18-11-2019

af LeneGOdense Odense, Danmark

Vinterferie

Har atter besøgt dette sted, som igen levede op til forventningerne. Dejligt roligt sted, gode lejligheder, fine balkoner hvor der nu er kommet en parasol😀. Dejligt poolanlæg hvor det altid er muligt at finde en solseng, selvom der stadig er nogle der reserverer🙁.

 
04-02-2019

af EjvindR Espergærde, Danmark

Central placering. Stille og fredeligt, store lejligheder og høj rengøringsstandard

Vi var positivt overraskede over den gode og rolige placering kun knap 100 meter fra "the Strip", der bugner med restauranter, cocktailbarer med dunkemusik, karaokebarer, irske pubs med mere eller især mindre talentløse guitarspillere, der exellerer i '60er-hits som Tom Jones Delilah og lignende, men hvis man ikke er til det kan man gå ind til Old Town på 15-20 min og opleve en noget andet stemning. Vores 2-værelses lejlighed med gårdhave var rummelig og pænt og moderne indrettet. Poolen (der var to-tre) med solsenge er lige uden for døren og ren. Vi følte os veltilpasse hele ferien. Rengøringen var helt i top. Det eneste, der trækker lidt ned er, at der mangler en hotelmappe, hvor man så kunne læse sig til, at fjernbetjeningen skal hentes i receptionen (mod et depositum), boksnøglen skal hentes samme sted (mod depositum og gebyr), den centrale vaskemaskine koster EUR 5, og toiletpapir skal i den tilhørende spand som i Grækenland.

 
20-01-2019

af bent_sonja hemmet

Januar 2019

Rigtig dejlig hotel perfekt beliggenhed gode lejligheder og speciel Carol i receptionen er guld værd vi var 2 hold og skrev til hende før afrejse om vi kunne bo side om side og det klarede hun perfekt med lejligheder med den dejligste beliggenhed

 
28-03-2018

af LeneGOdense Odense, Danmark

Forårsferie

Stille og roligt lejlighedskompleks med dejligt poolanlæg og gode solsenge med madrasser. Ok lejligheder af forskellig standard med gode terrasser. Venligt personale, som sørger for at tingene bliver ordnet hvis der er problemer. Fint supermarked lige overfor. Ligger centralt for Strandpromenaden og byen samt busholdeplads. Tæt på lufthavn, så det kan bedre betale sig at tage en taxa, fremfor bussen fra rejseselskab.