Oplevelser på Gran Canarias

Aktiviteter på Gran Canaria

På Gran Canaria er der masser af aktiviteter for dem, der vil opleve mere end bare solbadning og svømning. Her er skønne vandparker og tivoli, der får adrenalinet til at pumpe. Eller vil du vandre i bjergene, se delfiner i deres rigtige element eller se fodboldholdet UD Las Palmas spille en La Liga kamp?

Vandreture på Gran Canaria

Vandreture på Gran Canaria

Gran Canaria er perfekt til vandreture! Her er mange gode vandrestier med smuk udsigt i det varierede landskab. Hvis du ikke vil gå ud alene, arbejder vi med Rocky Adventure, som tilbyder en lang række lange vandreture for både begyndere og vandrere.

Ud og løb!

På store dele af sydkysten er der utroligt gode løbemuligheder langs strandene og strandpromenaderne. Hvis man begiver sig ud om morgenen, når tidevandet er trukket tilbage, er hele strandlinjen fyldt med tætpakket sand, der er som skabt til løb for alt fra nybegyndere til professionelle. Løb eller tag en powerwalk i solopgangen – eller solnedgangen. Fra et sted til det næste. Eller hvad med yoga på stranden? Uanset hvad – pak træningstøjet, du vil ikke fortryde det.

Jeep Safari

Hvis du vil opleve de smukke omgivelser på Gran Canaria hurtigere, kan du gå på en jeep safari, hvor vi kører på bjergene gennem fyrreskove og vulkanske landskaber.

 

Golf

Er du vild med golf? Så er du kommet til det rette sted! På Gran Canaria er der nemlig Spaniens ældste og fedeste 18-hullers bane, Bandama. Den ligger ca. 10 km udenfor Las Palmas og blev grundlagt i 1891 under navnet Real Club de Golf de Las Palmas. Du finder også fine golfbaner i Meloneras og Maspalomas, men vær i god tid med at booke, da der kan være rift om tiderne i højsæsonen. Har du brug for hjælp, så tag endelig kontakt til os, så hjælper vi gerne dig!

På Salobre Hotel & Resorts bor du direkte ved hotellets egen 18-hullers bane (sydlige og nordlige Salobre Golf). Her kan du gå en golfrunde og kombinere ferien med yoga, pilates eller luksuriøse spa-behandlinger. Hvis du vil gå til stranden, har hotellet en hotelbus til sit beach house ved siden af Maspalomas sanddyner.

Fodbold

Fodboldfans kan nyde kampe i Las Palmas og Maspalomas. I vintersæsonen spilles turneringer i Maspalomas med skandinaviske hold på vintertræning. I Las Palmas spiller øens bedste professionelle hold, UD Las Palmas, i den spanske La Liga. Holdet spiller på Estadio de Gran Canaria syd for byen. Hvorfor ikke opleve en La Liga kamp i løbet af ferien?

Cyklisternes paradis

Gran Canaria har længe har eneret på titlen som cyklisternes paradis. Lej en cykel, og kør fra by til by langs kyststrækningen eller op i bjergene. Det er prisgunstigt at leje cykel, og de fås i alle typer og udformninger og alle steder, hvor der er turister.

Spabehandling på ferien

Skønt spa

På den sydlige side af Gran Canaria er der flere skønne spaanlæg. De fleste finder man på 4- og 5-stjernede hoteller, som også tager imod gæster udefra (obs! ofte skal man være over 18 år). 

Corallium Spa på luksushotellet Lopesan Costa Meloneras er et populært spa med smukt design, afkoblende miljø og skønne behandlinger. Und dig en 4-timers spaoplevelse, hvor du får flere forskellige varme og kolde behandlinger. Oplev en iskold iglo og realistiske lavagrotter som minder om Kanarieøernes vulkanlandskab. Desuden er der også en tyrkisk hamam, en afrikansk sauna og saltvandspools, hvor vandet har det samme saltindhold som Det Døde Hav.

Angry Birds aktivitetspark

I Puerto Rico er der en aktivitetspark inspireret af det berømte mobil spil Angry Birds. Parken opmuntrer til leg og bevægelse med områder specielt designet til forskellige aldersgrupper. Her finder du fodbold-, volleyball- og basketballbaner, polstret parkourbane, go-karts, svævebaner og sporvogne. Hop, klatre, spring og glid over parkens attraktioner sammen med hele familien!

Sjovt vandland

Aqualand er for dig, der vil prøve noget mere end at bade på stranden. Her er der masser af aktiviteter og attraktioner for de eventyrlystne, sol og bad for dem der bedst trives i rolige omgivelser samt et område for de allermindste. Vil du prøve noget rigtig sjovt, kan du også svømme med søløver. Der er også en del vandrutsjebaner, som ikke er så vilde til både de store og små. Aqualand ligger på vej til Maspalomas. For at komme derhen kan du tage bus nr. 45 fra Playa del Inglés, San Agustín og Maspalomas eller bus nr. 70 fra Puerto Rico og Meloneras. 

Tivoli for alle

Forlystelsesparken Holiday World i Maspalomas er en oplevelse for hele familien! Her kan du udfordre dine medrejsende i bowling, og der er også et pariserhjul, radiobiler og alt det, som en forlystelsespark skal indeholde. Desuden er der masser af restauranter og barer, så du kan bruge aftenen herinde også.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Gran Canaria, find og book en rejse til Gran Canaria eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Gran Canaria

Hvad kan man lave på Gran Canaria? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips til din rejse til Gran Canaria!

Se alle vores rejsetips til Gran Canaria

Gran Canaria

  • Dejlige strande
  • Hoteller for enhver smag
  • Mægtige naturoplevelser
Læs mere om Gran Canaria

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her