Salobre Hotel & Resort

Førsteklasses Salobre Hotel & Resort på Gran Canaria er et hotel, der bare skal opleves! Her trives golfentusiaster og alle andre, som holder af træning og afslapning i luksuriøse omgivelser. Hotelbussen tager dig til Maspalomas' magiske sanddyner på kun 10 minutter.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser plus for 1-2 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Roligt, lækkert, god service, lækker mad.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 8 km
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

7 pools, heraf er 3 opvarmet til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og håndklæder. Poolbar. Udendørs pool - Sunset Pool ligger på 11 etage (kun for gæster over 16 år). Her kan du leje balinesiske solsenge.

På Salobre hotel & Resort er der flere gode restauranter. På restaurant The Sens serveres både buffet og à la carte-retter. Frokostrestauranten Palmera ligger ved poolen og der serveres salater, pasta og fisk. Restaurant The S Club er en Middelhavsrestaurant med romantisk atmosfære. Sunset Bar ligger på 11. etage (for gæster over 16 år), Her kan du nyde den smukke udsigt, frokost og drinks.

Stort spaområde mod betaling med dampbad, hamam, sauna, isfontæne, massagebruser og hydromassagepool. Massage og behandlinger, blandt andet oxygenbehandling mod betaling.

Salobre Hotel & Resort er et førsteklasse hotel beliggende i en dal, med hotellets egne 18-hullers golfbaner (Sydlige og Nordlige Salobre Golf) lige op til hotellet. Udsigt over golfbanerne og de omgivende bjerge fra resortet. Som gæst på hotellet behøver du blot hente trolleyen i receptionen og tage ud på greenen. Her er både golfskole, restaurant, golfshop, træningsområde, putting green samt mulighed for at leje golfudstyr. Golf og golflektioner er mod betaling

Foruden golf er de smukke omgivelser perfekte til både at løbe og gå en tur. På hotellet er der gratis fitness-faciliteter med moderne maskiner som er åben døgnet rundt. Her kan du træne med en fantastisk udsigt over dalen. Mulighed for at leje cykler. Holdtræning. Putting green på taget mod betaling. Holdtræning.

Der er også en gratis multisportsbane, udendørs fitness-faciliteter samt en græs fodboldbane (90x60 meter) på hotellet. Fodboldbanen er godkendt af FIFA, og bookes gennem receptionen. Legeplads.

Gratis wifi på fællesområder. Hotelbus til Maspalomas-stranden nogle gange om dagen, begrænset antal pladser. Niveauforskelle på hotelområdet. Hvis du tilkøber transfer, vil transfer til og fra lufthavnen foregå med en privat taxatransfer.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) Morgenmad og frokost serveres i restauranten Market Café, kl. 07.30-11-00 og kl. 19.00-22.00

  • All Inclusive Ultra Bestiller du halvpension eller All Inclusive Ultra indgår julemiddag (25/12)

Værd at vide

Der er i øjeblikket byggeri i nærheden af hotellet, som kan opfattes som forstyrrende i løbet af dagen.

Vær opmærksom på

I vinteren 2024/25 er juniorsuiterne med begrænset havudsigt ikke tilgængelige for booking.

I vinteren 24/25 er det muligt at booke Premium Junior Suites til 2 personer.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »