Bedømmelse af Sol Torremolinos Don Pablo

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

3985 bedømmelser
Meget godt
 
1753
Godt
 
1465
Middel
 
533
Mindre godt
 
145
Dårligt
 
89

5 nyeste bedømmelser

15-11-2022

af brittspurre63 La Palud sur Verdon, Frankrig

Pas på, hvis du ankommer i bil. Dørmanden er virkelig ubehagelig.

Hvis anmeldelsen kun skulle gå på vores ankomst, så blev det til højst en prik, da det var virkelig dårligt og MEGET frustrerende. Vi ankom i bil og straks kom en sur dørvagt springende og sagde en masse ting på spansk. Vi forstår lidt men ikke det hurtigttalende vandfald. Vi sagde at vi gerne lige ville tjekke ind og tage bagage ind og så finde parkeringsområdet. Vi fik allernådigst lov til at gå ind på hotellet, men kort efter kom han farende ind i receptionen og skabte sig ig sagde vredt, at vi skulle fjerne bilen NU, da der kom en taxa. Det viste sig, at han kunne bare fra starten have bedt os om at køre lidt længere ind i siden, så der var plads til een bil til OG Ikke mindst kunne han (som på alle andre hoteller) have spurgt pænt om vi skulle tjekke ind og bære bagage ind OG endnu vigtigere kunne han have vist os, at hotellets parkering jo faktisk er så tæt på hoveddøren, at det kun var få skridt derfra. Vi er vant til at skulle i kælder, køre længere væk eller bruge vallet parking. Han var direkte fjensk og ubehagelig. En dårlig start, meget dårlig, men hende i receptionen virkede enten ligeglad eller måske bange for den dørmand? Når det bliver næstflest prikker på anmeldelsen, er det fordi vi synes hotellet og værelset var fint og godt. Personalet i restauranten og rengøringen var super søde og servicemindede og rare og sjove at snakke med på en blanding af vores begrænsede spanske og engelsk. Både aftensmad og morgenmad var fint. Wifi fungerede fint.

 
30-08-2022

af Daydream41131225458 Fuglebjerg, Danmark

Jeg har været på sol Don Pablo fra 21/8 og skal rejse hjem 1/9

Vi har desværre haft mange dårlige oplevelser i restaurant der har 4 gange løbet karkelakker på gulvet en gang 1 død der lå ved kaffemaskinen. Mange tallerkner og kopper er beskidte , 3 aftner har vi selv måtte kalde på tjener for at få drikkevarer, i går fik vi slet ikke noget at drikke til maden . Prøv at tjekke op på jeres små kander de er så ulækre . Den restaurant burde godt nok gøres rent .

 
13-07-2022

af ThomasJ1975 Virum

Super fint

Dejligt hotel med venligt personale og god beliggenhed. Fin strand foran og masser af mindre butikker. Også masser af restauranter. Kort gåafstand til centrum af Torremolinos. God mad - havde all incl. hvor man kunne spise på 2 restauranter og 2 pool barer. Kan klart anbefales.

 
16-04-2022

af GitteogHc

Dansk

Er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie på Hotel Sol Don Pablo, fine værelser og rengøring hver dag, meget flink personale, lækker halv pension med alt, Dejlig område og tæt på strand, rejste med Sunweb 🙂intet at sætte en finger på

 
29-12-2019

af Pwsu95 København, Danmark

Dejligt sted!

Skønt hotel, god morgenmad og herlig underholdning om aftenen. Baren er billig og rigtig god! Værelserne meget lyse og med hyggelig stor altan. Pooleområdet er også rigtig hyggelig og meget rent. Kan varmt anbefales og personalet er søde.