Bliv din egen rejsearrangør

Er I en større gruppe, der rejser sammen? Og er du ansvarlig for planlægning af rejsen? Så lad os hjælpe dig. Vi tager hånd om alt administration, betalinger og deltagerliste, og du fokuserer på det sjove.

Saml venner, Facebook-gruppen, dit træningshold, fødselsdags- eller bryllupsfesten og arranger din rejse med os. Kontakt os via formularen her på siden og fortæl os om din rejse. Derefter hjælper vores rejsekonsulenter dig med at sammensætte en perfekt tur, der er skræddersyet efter dine behov samt hjælp til at oprette en bookingside. Hvis du får 20 betalende personer med, så tilbyder vi dig den 21. person gratis. Tilbuddet gælder kun nye bookinger.

 

Vilkår

Tilbuddet gælder ikke afbudsrejser, kun fly eller rejser, som du pakker selv. Du kan heller ikke kombinere tilbuddet med andre rabatter. På tillægsprodukter gælder almindelig pris for alle rejsende. Ved annullering der indebærer reducering af antallet af rejsende til færre end 20 personer, kan man ikke få rabat og den fulde pris debiteres. Der er max 40 pladser pr. gruppe.

Tilbuddet gælder ikke nedenstående uger:

Jul og nytår (Uge 50-1) 

Vinterferie (Uge 7-8)

Påske (Variable uger afhængig af hvornår påsken falder)

Sommerferie (Uge 27-31)

Efterårsferie (Uge 42)

Bookes senest 90 dage inden afrejse.
Apollos rejsevilkår gælder. Se dem her.

Kontakt Grupperejser

35 20 19 02
Mandag-fredag: 9.00-15.00

Hvordan fungerer det?

Ved mindst 20 betalende personer får du som rejsearrangør rejsen gratis (du deler et standard dobbeltværelse eller lejlighed). Ved yderligere tillæg til rejsen eller andre værelseskategorier gælder den almindelige pris. Som rejsearrangør er du kontaktperson for gruppens spørgsmål. Kontakt os for at vide de fulde betingelser samt få flere oplysninger omkring de begrænsninger der gælder. Ved nogle typer af rejser og tidsperioder gælder tilbuddet ikke.