Doubletree by Hilton Doha Downtown

Doubletree by Hilton Doha Downtown er et elegant og stilfuldt hotel i den spændende by Doha, som kan prale af mange attraktioner, fra tårnhøje skyskrabere og museer til smukke strande. Gæsterne kan slappe af i hotellets udendørs pool, slappe af i Mood Rooftop Bar og derefter nyde et måltid i restauranten.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer og 1-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 35 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 9,8 km
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Doubletree by Hilton Doha Downtown har en udendørs pool med solstole, skønne loungemøbler og faste parasoller på hotellets tag. Der er håndklæder til rådighed ved poolen, og der kan købes mad og drikke ved poolen.

Hotellets restaurant La Casa serverer et udvalg af retter fra hele verden om dagen og aftenen, lige fra middelhavsretter med frisk pasta, internationale retter til klassiske kødretter. På 10. etage ligger Mood Rooftop Bar and Shisha Lounge, hvor musikere optræder og spiller god musik.

Træn i hotellets fitnessrum, og slap af i hotellets sauna og dampbad. Legerum til de yngste gæster.

Gratis wifi på hele hotellet. 500 meter til busstationen, som tager dig til Alsaad Metrostation, 2,6 km fra hotellet. Cirka 5,7 kilometer til Ramez Shopping Centre, 1,3 kilometer til Souq Wagif, 1,3 kilometer til Museum of Islamic Art og 500 meter til Qatar National Museum. 10 kilometer til stranden B12 Beach Club.

Måltider

Indgår

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Morgenmad og middag serveres i restauranten La Casa, som er åben hele dagen, men morgenmaden serveres fra kl. 06.30 til 10.30 og aftensmaden fra kl. 18.00 til 22.00.

Alle hoteller i Doha

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slap af ved en af de udendørs pools eller i den smukke indendørs pool, og hotellet har flere restauranter, der venter på dig. Hotellet har to fitnessrum, og om aftenen byder hotellet på en af byens mest besøgte natklubber. Spændende seværdigheder som Museum of Islamic Art og Souq Waqif venter også lige rundt om hjørnet.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er skabt til en luksuriøs ferie. Den lange private strand indbyder til dejlige svalende svømmeture og hotellets smukke og sobre interiør er for dig, der ønsker et eksklusivt og afslappende hotel med god mad og en luksuriøs spa - Og det er tæt på uendelig shopping og spændende forlystelser.

InterContinental Doha Beach & Spa

Exclusive InterContinental Doha ligger tæt på flere forlystelsesområder i det centrale Doha. På hotellet kan du slappe af ved det store poolområde eller på den private strand. Hotellet har 14 restauranter og barer, så du virkelig kan variere dine smagsoplevelser. Der er også et stort fitnessrum og spa.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjertet af Doha, og fra hotellets tagterrasse med poolområde har du en smuk udsigt over Dohas lækre skyline med skyskrabere. Fra hotellet er det nemt at komme til Doha Corniche, West Bay og flere af byens store attraktioner.

The Ned Doha

Ned Doha blev allerede designet i 1960'erne af den libanesiske arkitekt William Sednaoui og er i dag et eksklusivt valg for dem, der vil have det bedste. Her venter fine restauranter, en luksuriøs spa og en kunstsamling, hvor over 100 kunstnere er repræsenteret.

Rixos Gulf Hotel Doha

Bygningen, der huser Rixos Gulf Hotel Doha, kan være en ikonisk del af Dohas skyline, efter at have været der siden 1973, men hotellet er moderne og tilbyder alle de faciliteter, som nutidens rejsende forventer. Her er der udover den suveræne beliggenhed ved stranden poolområde, flere restauranter, spa og fitnessrum.

Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha er et stilfuldt og luksuriøst hotel i klassisk design, inspireret af det paladsagtige Place Vendôme i Paris. Hotellet har to pools, hvoraf den ene er for de yngste. Du kan spise godt i en af hotellets restauranter, og hotellet er omgivet af mærkevarebutikker til skøn shopping!

The Ritz Carlton Doha

The Ritz Carlton Doha er et overdådigt hotel med en eksklusiv beliggenhed på sin egen ø med udsigt over havet og Doha by. Her er der fokus på afslapning og komfort. Hotellet har en harmonisk spa og en håndfuld temarestauranter. Træd ind i hotellets elegante lobby, og lad The Ritz Carlton Doha leve op til alle forventninger.

Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa

Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa er et eksklusivt, paladsagtigt hotel i udkanten af Doha med en stor og smuk have med pool. Det tilbyder service, spa og madoplevelser i verdensklasse. Børnene har deres eget fitnessrum med både klatrevæg og plungepool, og for de voksne er der et stort Health Center med indendørs pool, paddlebaner, et veludstyret fitnessrum og selvfølgelig restauranter til dem, der sætter pris på god mad.