1-værelses lejlighed

1-værelses lejlighed med balkon og delvis havudsigt. Kombineret soveværelse og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, deponering og aircondition. Minikøkken med kogeplader, køleskab med fryser, mikroovn, brødrister, el-kedel med kaffe/te og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Væg til væg-tæppe. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 24-26 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suiter

Junior-suite med balkon og delvis havudsigt. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge og en dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab med fryser, mikroovn, el-kedel samt kaffe/te og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, deponering og aircondition. Tv med internationale kanaler. Væg til væg-tæppe. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 38-44 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Større 1-værelses lejlighed

Større 1-værelses lejlighed med balkon og delvis havudsigt. Kombineret soveværelse og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab med fryser, mikroovn, brødrister, el-kedel samt kaffe/te og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, deponering og aircondition. Tv med internationale kanaler. Væg til væg-tæppe. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 34-40 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.