Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

97% af gæsterne anbefaler

2059 bedømmelser
Meget godt
 
1614
Godt
 
388
Middel
 
42
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

07-02-2022

af bente j

Dejligt hotel

Super godt hotel med fantastisk beliggenhed i lidoområdet vendt mod havet. Hotellet består af hele 3 hoteller, som deler et stort område med en dejlig have og restauranteret som alle kan bruges uanset hvor du bor. Dejlige store og meget pæne lejligheder og super rent. Personalet er meget servicemindet og gør alt for at du har det godt. Kan klart anbefales Læs mindre

 
10-05-2019

af Knud Erik H Karise, Danmark

Hotel med det hele

Skøn udsigt. Dejlige rummelige værelser. Gode muligheder for egen madlavning. Superb Pingo Doce supermarked få meter fra hotellet. Både indendørs og udendørs swimmingpools. Indendørs er opvarmede, og også flere spa. Gratis shuttlebus fra hotellet til den gamle by i Funchal. Personalet er utrolig serviceminded og venlige.

 
04-05-2019

af 5874 Hesselager, Danmark

Fint lejlighedshotel

Meget lækkert lejlighedshotel. Havde dog ikke været så heldig at få en lejlighed med eftermiddagssol, men var så blevet opgraderet til en bedre større lejlighed. Fint køkken, og rigtigt gode senge. God størrelse værelse

 
23-03-2019

af Henning L Århus

Suite-hotel midt i storslået park

Gennem mere end 15 år har vi boet ca. 10x på dette hotel i udkanten af Funchal. Vi har hver gang haft en såkaldt junior-suite, bestående af soverum og opholdsrum, sidstnævnte med sufficiente køkkenfaciliteter, inklusive komfur og køleskab. Der er, så vidt vi ved, havudsigt fra samtlige værelser. Hotellet ligger i en ret stor park med et væld af forskellige planter, og der er også en orkide-have. Der er tale om et hotel-kompleks med enestående beliggenhed, med 3 hoteller og 4 rigtig gode restauranter. Værelsespriserne på Hotel Eden Mar forekommer os relativt lave. Der er fin service og daglig rengøring. Under hotellet findes et supermarked. Der er fine busforbindelser til Funchal centrum.

 
03-02-2019

af Jonasmoritz Svendborg, Danmark

Fantastisk hotelkompleks

Boede 5 overnatninger i værelse #1131, venligt personale, fantastiske omgivelser på hotellet, gode faciliteter og ikke mindst ro - Selvom hotellerne (de tre stk. som tilsammen udgør Vila Porto Mare) var næsten fyldt, var der ro og frem i løbet af dagen, da 95% af gæsterne er pensionister. Tak for en tur i skøn sol og rolige omgivelser !