Rejser til Portimao

Portimao:

  • • By langs Algarvekysten
  • • Fine strandrestauranter
  • • OBS! Du rejser til Portimao på egen hånd

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Nu kan du booke en rejse til Alvor og Portimão langs Algarvekysten og nyde en af Europas smukkeste strande og hyggelige byliv med gode restauranter. Med en lejet bil er det enkelt at udforske både Algarvekysten og nabolandet Spanien. Oveni det tilbyder Algarvekysten ca. 40 golfbaner og et skønt klima hele året rundt.Fakta om Alvar & Portimao

Valuta

EUR

Restauranter

Gennemsnitspris for en 2-retters middag ca. 175 DKK. En øl på restaurant ca. 15 DKK.

Transfer

Når du rejser hertil, lander du i Faro Lufthavn. Transfer fra Faro lufthavn til Alvor & Portimao tager omkring 1,5-2 timer og kan købes som tilvalg hos Apollo.

Strande

Stranden Praia da Rocha er en af vestkystens allerbedste strande. Den gyldengule sandstrand er mere end 3 km. lang.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 16°c
feb 17°c
mar 19°c
apr 20°c
maj 22°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 19°c
dec 17°c

Andre byer Algarve

Albufeira

Det sydlige Portugal og Algarvekysten har længe været et populært rejsemål for golfentusiaster! Her er et bredt og livligt udvalg af forlystelser, kilometerlange strande omgivet af smukke karakteristiske klipper, flere golfbaner af høj klasse – og et behageligt klima året rundt.

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio ligger ved floden Guadiana på grænsen til Spanien. Her kan du bade ved fine sandstrande, opdage et rigt naturreservat og tage på opdagelsesrejse og mærke historiens vinger. Forkæl dig selv med et sundt mineralbad i spa'en eller lej en bil og oplev Algarvekysten med charmerende kystbyer og flere fine golfbaner. Læg dertil over 3.000 solskinstimer hvert år i et behageligt klima året rundt.

Faro

Med dramatiske klipper ved havet er Faro kendt for sin skønne beliggenhed på Algarvekysten. Rejs til Faro og oplev det ægte Portugal, hvor dagene tilbringes på dejlige sandstrande eller blandt seværdigheder fra Middelalderen. Book fly og hotel til Faro med Apollos fleksible rejser, og bestem selv rejselængden.