Fakta om Salalah

Transfer:

Fra lufthavnen til hotellerne tager det ca. 20-30 minutter.

Ankomst og afrejse
I ankomsthallen vil du blive mødt af en Apollo-repræsentant med et Apollo-skilt, der vil give dig mere information. Transfertiden for hjemrejsen vil blive givet til dig af Apollo-repræsentanten ved ankomst.

Strande:

I Salalah er sandstrandene lyse, langstrakte og finkornede. Stærk strøm og høje bølger kan forekomme.

Forlystelser:

Det meste aftenliv foregår på hotellerne.

Sport:

Dykning, snorkling og golf.

Værd at vide:

I respekt for landets kultur bør du som kvinde i Oman tildække dine ankler og knæ, når du bevæger dig udenfor hotelområdet. Du bør også undgå at bære stramme overdele/toppe, vise bar mave eller være nedringet. På hotellets private strand er det i orden at bære bikini, men på offentlige badestrande kræves der mere dækkende badetøj.

Man kan ikke købe alkohol i butikker i Oman. Drikkevarer med alkohol serveres på alle større hotelkæder.

Omkring den 28. februar 2025 begynder den muslimske hellige måned ramadan. I denne periode er den lokale handel mere stille. Mange butikker er lukkede, og du kan opleve, at serviceaktiviteterne generelt går langsommere. Under ramadanen er det yderst usædvanligt, at der serveres alkohol før solnedgang. Nogle destinationer og hoteller serverer slet ikke alkohol under ramadanen, mens andre kun serverer alkohol et bestemt sted eller måske kun tillader det på værelset. Der er ingen underholdning under ramadanen. Selv udflugter kan blive påvirket.