Primordia

Primordia er et populært lejlighedshotel beliggende lige ved strandpromenaden i Podgora. Lige nedenfor hotellet ligger stranden, og det er tæt på restauranter, butikker og barer. Primordia tilbyder lejligheder i forskellige størrelser og designs, og mange har en dejlig havudsigt fra udepladsen.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 62 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Primordia som ligger ved strandpromenaden, er et hotel med en indbydende atmosfære. Hotellet består af to bygninger. Dette er en perfekt mulighed for dem, der sætter pris på placeringen frem for mange faciliteter. I stueetagen er en meget populær restaurant.

Wifi i receptionen og restauranten. Ved ankomst stopper bussen ca. 300 meter fra hotellet. Bagagen transporteres ikke. Tæt på rullestensstranden, shopping og restauranter.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Kontinental morgenmad

Morgenmaden serveres kl. 07.00-11.00.

Værd at vide

Hotellet renoveres til sommeren 2023. Værelserne totalrenoveres, og restaurant og reception renoveres.

Alle hoteller i Podgora

Villa Mandarina

Villa Mandarina er et dejligt lejlighedshotel beliggende nær havnen i Podgora. Her bor du med restauranter, butikker, bagerier og bademuligheder rundt om hjørnet. Ejeren af hotellet driver også restauranten Konoba Borak, som ligger nede på strandpromenaden med en terrasse med udsigt over havet.

Villa Lara

Villa Lara er et dejligt lejlighedshotel beliggende på en bakke i Podgora. Fra flere af balkonerne kan du se havet og øerne Hvar og Brač. Du kan nå strandpromenaden via en trappe og langs den er der hyggelige caféer og restauranter.

Natalia

Lejlighedshotellet Natalia tilbyder en ægte og hyggelig atmosfære og en perfekt beliggenhed nær stranden, underholdning og restauranter i Podgora. Lejlighederne er fine og komfortable. Ønsker du en ekstra behagelig feriefølelse, kan en lejlighed med havudsigt anbefales.