Villa Mandarina

Villa Mandarina er et dejligt lejlighedshotel beliggende nær havnen i Podgora. Her bor du med restauranter, butikker, bagerier og bademuligheder rundt om hjørnet. Ejeren af hotellet driver også restauranten Konoba Borak, som ligger nede på strandpromenaden med en terrasse med udsigt over havet.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,8 ud af 10
Baseret på 10 anmeldelser

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Villa Mandarina er et lille lejlighedshotel med en afslappende atmosfære. Hotellet ligger i frodige omgivelser højt på Podgora, og restauranter og barer ligger kun en kort gåtur væk.

Hotellet har ikke reception, men ved ankomsten er der personale på stedet. Trapper og niveauforskelle på og uden for hotellet, fx en stejl trappe, der fører fra strandpromenaden til hotellet. Ved ankomst/afrejse transporteres bagagen.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Podgora

Primordia

Primordia er et populært lejlighedshotel beliggende lige ved strandpromenaden i Podgora. Lige nedenfor hotellet ligger stranden, og det er tæt på restauranter, butikker og barer. Primordia tilbyder lejligheder i forskellige størrelser og designs, og mange har en dejlig havudsigt fra udepladsen.

Villa Lara

Villa Lara er et dejligt lejlighedshotel beliggende på en bakke i Podgora. Fra flere af balkonerne kan du se havet og øerne Hvar og Brač. Du kan nå strandpromenaden via en trappe og langs den er der hyggelige caféer og restauranter.

Natalia

Lejlighedshotellet Natalia tilbyder en ægte og hyggelig atmosfære og en perfekt beliggenhed nær stranden, underholdning og restauranter i Podgora. Lejlighederne er fine og komfortable. Ønsker du en ekstra behagelig feriefølelse, kan en lejlighed med havudsigt anbefales.