LUF i samarbejde med Apollos Gruppeafdeling

Flere gange om året arrangerer LUF – Lægernes Uddannelses Forening forskellige kurser, efteruddannelser og aktiviteter I både Danmark og udlandet. LUF tilbyder undervisning af høj kvalitet, som tilgodeser praktiserende lægers behov. Kursussekretær hos LUF Pernille Sommer har samarbejdet med Apollo Rejser i 1½ år, fortæller hvorfor LUF booker grupperejser hos Apollo.

Smukke Kreta

Hvorfor valgte I netop at booke via Apollo?

Vores konferencer tilbydes praktiserende læger fra hele landet, hvorfor det er vigtigt, at vi kan tilbyde afrejse fra både København, Billund og iblandt Aalborg. LUF har benyttet sig af grupperejser via Apollo i de sidste 5 år, og vi er meget tilfredse. Vores kontaktperson, Lars, er altid meget professionel, og vi kan altid få fat på ham, hvis vi har brug for hjælp.

Hvilke destinationer har I rejst til med Apollo?

De sidste par rejser har været til Playitas Resort på Fuerteventura og Almyrida Resort på Kreta I Grækenland. Det er altid samme kursusledere, der deltager på turene, hvilket er helt perfekt, for på den måde kender de området, hoteller og kontaktpersonerne på destinationerne.

Hvad er hovedårsagen til, at I har valgt netop Kreta og Fuerteventura?

Helt klart muligheden for at flyve fra Billund og København på samme dag. Derudover er det selvfølgelig også rart, at vejret er dejligt.

Hvordan er programmet normalt på disse rejser? 

Kurserne har forskellige temaer og kan fx handle om hjertesygdomme, sundhed, motion og mad. De har én fridag, hvor de kan gøre, hvad de vil. Men resten af turen handler om uddannelse/kurser, og programmet er intensivt for at få så meget som muligt ud af rejsen.

Har du tips til andre, der planlægger lignende grupperejser?

  • Vær ude I god tid, det er meget omfattende at arrangere sådanne rejser. Vi begynder planlægningen 1,5-2 år før afrejse.
  • Tal med gruppeafdelingen for Apollo Rejser, de kan råde og vejlede om passende hoteller og destinationer, der passer dine behov.
  • Skriv jeres behov ned, og få et overblik over, hvilke krav I skal stille.
  • Book i god tid for at være sikker på, at der er plads på det hotel, I ønsker.