Bedømmelse af Candi Beach Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,6 ud af 10 baseret på 5 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,6 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,4 / 10
Service
 
9,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

1255 bedømmelser
Meget godt
 
702
Godt
 
388
Middel
 
111
Mindre godt
 
40
Dårligt
 
14

5 nyeste bedømmelser

31-07-2018

Indlæg af TSofeldt Nyborg, Danmark

Skønt ophold

Super lækre værelser med privat pool, dejlig afskærmet men med masser af sol. Morgenmad er noget af det bedste på Bali, hjemmepressede juicer, alt fra europæriske til balinesiske morgenmad. Gode muligheder for snorkel ture eller dykkertur. De lokale både giver en god service for fiske eller snorkel ture.

 
26-07-2017

Indlæg af Mic355 Randers, Danmark

Dårlig service

Smukt hotel og super flot villa der er både stor og godt indrettet med rigtig fin dobbelt bruser, spa og terrasse med privat pool. Roomservice er elendig, maden var kold og ikke ret god. Morgenmads buffet var dårlig, ikke særlig hygiejnisk eller indbydende. Stemningen i restauranten var ikke god og tjenerne var meget uprofessionelle. Den indonesiske a la carte restaurant var rigtig god med fin service, hyggelig atmosfære og god mad. Super udsigt over havet fra restaurant. Personalet generelt på hotellet var uprofessionelle og dårlige til engelsk. Ved henvendelse til reception kom den ønskede service slet ikke. Det lille stykke strand udfra hotellet er super smuk på afstand, men stranden og havet er fyldt med affald og ret utiltalende tæt på.

 
27-05-2016

Indlæg af melonbikini Sønderborg, Danmark

Dejligt ophold

Hotellets beliggenhed er fantastisk. Udendørsområdet er idyllisk, og man er omringet af palmer med udsigt på havet og bjerge. Det super dejlige og servicemindede personale har været meget behjælpelige med at finde taxi og informere om mulighederne i området. Det er nemt at komme fra hotellet til andre byer på Bali. Vi tog for eksempel til Gili øerne, Ubud, Sanur og Ahmed. Når der har været problemer med vores værelse har receptionen sørget for at sende medarbejdere med det samme. Hotellets restaurant serverer udmærket mad. Dejligt ophold!

 
27-05-2016

Indlæg af Marlena M Sønderborg, Danmark

Skønt ophold

Dette smukke hotel er placeret lidt uden for Candidasa. Hotellet er smukt placeret, tæt ved hav og i midt i en dejlig palmeskov. Stedet giver god mulighed for at komme ind til byen. Hotellets søde personale er altid klar til at hjælpe, eller bare give et smil hvis det er det man har brug for. Jeg kan i hvert fald ikke sige noget dårligt om dette sted, og kan varmt anbefales.

 
29-09-2015

Indlæg af SN1001 Frederiksberg, Danmark

Middelmådigt

Forfærdelig service i receptionen. Vi følte, at vi var til besvær, da vi bad om et værelse. Først fik vi at vide, at de ingen værelser havde. Da vi så insisterede, var flere værelser tilgængelige. Ingen balinesisk velkomst når man kom eller gik gennem receptionen. Maintenance folkene der fiksede vores ac af flere omgange, var søde og hjælpsomme. Restauranten serverede ok mad, men mens morgenmadsbuffetten var fin, så lukkede aftenbuffetten før tid, så vi fik ikke det hele med. Restaurationspersonalet var smilende, men de var meget uopmærksomme på gæsterne. Det tog lang tid at få lov at bestille, at få sine drikkevarer og at få lov til at betale. Udendørsområdet var rigtig godt med to flotte pools og grønne områder og borde og liggestole direkte ud til den private strand. Stranden var også fin, selvom der flød noget skrald i vandet. Værelset var meget meget lille.