Candi Beach Resort & Spa

  • Bo i villa med privat pool
  • Rolig beliggenhed på det østlige Bali
  • Tilkøb halvpension

Velkommen til Candi Beach Resort & Spa! Et flot hotel med en perfekt blanding af traditionel balinesisk arkitektur og moderne faciliteter, beliggende i rolige omgivelser på det østlige Bali. Hotellet ligger direkte på stranden, og fra poolområdet har du en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Bungalower for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 1-3 personer. 1-værelses villaer for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Candi Beach Resort & Spa er en skøn oase bygget med en blanding af traditionel balinesisk arkitektur og moderne faciliteter. Foruden den den skønne beliggenhed nær havet venter den frodige have og et stort poolområde. Her findes infinitypool, en pool med swim-up bar, jacuzzi og børnepool - samtlige med havudsigt. Solstole, parasoller og badehåndklæder. Bor du i hotellets villa, kan du desuden nyde en privat pool. Privat strand lige ved hotellet.

På restaurant Biru kan du nyde indonesiske, balinesiske og orientalske måltider til frokost og middag. Fra terrassen har du udsigt over Det Indiske Ocean. Du finder en mindst lige så smuk udsigt fra Ocean Terrace Restaurant nær den største pool på hotelområdet. Her serveres europæisk mad til lyden af havets brusen. Der er også mulighed for at arrangere en romantisk middag på hotellet.

Gratis wifi på fællesområder. Spa med behandlinger som massage mod betaling. Gratis sportsfaciliteter som badminton, beachvolley og minifodbold. Yoga, dykning, snorkling og sejlads er mod betaling. Gratis hotelbus på bestemte tidspunkter til Candi Dasa.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet på restaurant Ocean Terrace kl. 07.00-10.00
  • À la carte-frokost på restaurant Ocean Terrace eller Biru inkl. et glas lokal vin pr. person
  • À la carte-middag på restaurant Ocean Terrace eller Biru inkl. et glas lokal vin pr. person
  • Lokale drikkevarer, øl, vin, drinks og sodavand ad libitum, kl. 10.00-24.00
  • Lokale drikkevarer fra minibaren
  • Udstyr til aktiviteter som snorkling, fiskeri, kanoer og badminton

Vær opmærksom på at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavn-københavn