Colonia Santa Maria

Colonia Santa Maria ligger lige ved den smukke Baga strand. Hotellet ligger roligt og i den smukke have er der et indbydende og afslappet poolområde.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Colonia Santa Maria ligger på Baga Beach i det nordlige Goa. Hotelområdet er stort og fra receptionen ned til stranden er der omkring 100 meter. På hotellets område er der en pool og en separat børnepool. Solstole og parasoller kan lånes.

Restaurant Balcao har udsigt over poolen, og der er også en bar på hotellet. Levende underholdning på hotellet et par aftener om ugen i højsæsonen.

Gratis wifi i receptionen og i restauranten. Gratis fitnessrum. Hotellet består af flere bygninger, bygget i kolonistil, som ligger spredt i hotellets have. Shuttle-bussen stopper omkring 150 meter fra Colonia Santa Maria, bagage transporteres ikke.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmad
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag.

Alle hoteller i Goa

Alidia Beach Resort

I en grøn oase mellem Baga Beach og Baga Road, ligger de fem bygninger, som udgør rustikke Alidia Beach Resort. Stierne slingrer sig mellem bygningerne, og hele hotellet er en rolig og skøn kontrast til folkelivet i Baga. Her bor du i superior-værelser med aircondition.

Bloom Suites

Bloom Suites har et trendy indretning og et flot design og generelt en høj standard. Her bor du i bekvemme superior-værelser langs med hovedgaden i Calangute. Velkommen!

Chalston Beach Resort

Hotel Chalston Beach Resort er et populært hotel med en beliggenhed tæt på stranden og dejlige grønne områder. Hotellet drives af Chalston og hans svenske kone Maria. Hotellet har både restaurant og bar ved stranden og består af flere bygninger, hvor bygningen med deluxe- værelserne har egen pool.

Kyriad Prestige Calangute

Hotel Kyriad Prestige Calangute er bygget på resterne af et portugisisk fort og består af fire bygninger. Hotellet ligger nær hovedgaden i Calangute. Poolområdet er omgivet af en have med solstole og parasoller.

Radisson Goa Candolim

Radisson Goa Candolim i det nordlige Goa er et hyggeligt All Inclusive hotel med et fint poolområde. På nogle minutter når du den fine sandstrand Candolim Beach og der er gåafstand til centrum. Hotellet har to gode restauranter. Lille fitnessrum.

Santana Beach Resort

Det familiedrevne Santana Beach Resort har et dejligt poolområde i en smuk, frodig have med majestætiske palmer. Der er kun en kort gåtur til den smukke Candolim-strand, hvor man kan nyde en afslappende ferie. På hotellets restaurant vil du blive mødt af smagsfulde måltider bestående af kokosnød, eksotiske krydderier, frisk fisk og skaldyr og tropisk frugt.

Santiago Goa

Santiago Goa et lille hyggeligt hotel, som ligger roligt mellem strandende i Calangute og Baga. Her findes et mindre poolområde, og der er kun en kort gåtur restauranter og butikker i centrum.

Seashell Suites & Villas

Velkommen til det nybyggede og elegante hotel Seashell Suites & Villas i nærheden af Candolim Beach i det nordlige Goa. Her bor du i rummelige junior-suiter, og på hotellet findes et roligt og skønt poolområde.

Whispering Palms Beach Resort

Whispering Palms Beach Resort er et dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed i Candolim, det nordlige Goa, tæt på både stranden og Candolim centrum. Slap af i den smukke have eller tag en dukkert ved det lille poolområde. Eller hvorfor ikke forkæle dig selv med en velfortjent behandling i hotellets spa?

Fairfield by Marriott Goa Calangute

Fairfield by Marriott Goa Calangute ligger kun en kort spadseretur fra den dejlige sandstrand i Goa. Hotellet har et stort poolområde, og du kan spise velsmagende og berømte indiske retter. Oplev indernes daglige liv, som du finder lige uden for hotellet. Morgenmad er inkluderet, men book gerne halvpension for en nem og behagelig ferie!