Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 7 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,9 / 10
Mad og drikke
 
9,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Hotellets beliggenhed, lige ud til havet, og iøvrigt fantastiske smukke grønne omgivelser. Meget venligt og imødekommende personale. - God hygiejne, - gælder også rengøring af værelse. 2 uger’s fin ferie i hotellet’s dejlige atmosfære.
-

Bekræftet køb : 2023-02-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

933 bedømmelser
Meget godt
 
447
Godt
 
351
Middel
 
89
Mindre godt
 
24
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

12-02-2023

af Pr9le Espergærde, Danmark

En sand perle!

Hotellet ligger helt roligt ned til stranden og kun få minutter fra Baga Road, hvor der sker en masse. Men det hører man slet ikke på hotellet, hvorfor det var en rolig og rigtig dejlig oplevelse at være der. Værelserne er rummelige og restauranten, som ligger med den smukkeste havudsigt, byder på et utrolig varieret udvalg og top lækker kvalitet. Morgenmaden var også langt bedre end hvad vi ellers har oplevet rundt omkring i Indien. Vi vender tilbage til denne lille perle, det er helt sikkert og vil varmt anbefale den, hvis I skal til nord Goa.

 
16-02-2017

af BjarneDyf København

Fantastisk hotel

Helt igennem dejligt hotel, fantastisk service, rent pænt dejligt værelse, normalt er sengene stenhårde i Indien men dette var en behagelig overraskelse, sengen var stor og dejlig. Vifter i loftet, aircondition safe i skabet, alt gratis. Restauranten på hotellet helt i top, lækkert veltillavet mad til en fin pris, og så kunne man faktisk købe en god vin. Det er helt sikkert et hotel jeg vil vælge igen, bare skønt, det eneste lille bitte minus var deres wifi, der ikke var ret godt, men det betyder intet i forhold til alle de plusser.

 
04-11-2016

af karenlish Calangute, Indien

Chalston Hotel Det bedste ford i!!!

Værelserne er ikke lux, men har det vi har brug for. Godt TV, Air con, og en vældig god rengørin, og en swimming pool hvor vandet er rent og i ballance. Deres restaurant er super, og der er underholdning 3-4 gange om ugen bla.a. Klassisk indisk dans, og dansemusik.oa. Men det der egentlig får mig til at skrive her er fordi, de behandler deres personale MEGET GODT. Eksempeltvis er det er ikke almindeligt, at en arbejder med et kompliseret benbrud , bliver sendt på et dyrt betalingshospital, og hotelejerene betaler regningen: 2 indiske lack= 20 tusinde Danske Kroner Mere almindeligt er det at de arbejdere, der er kommet til skade, bliver sendt hjem, og der bliver ansat en ny. Så når i møder personalet på Chalston er de glade venlige og hjælpsomme.

 
25-02-2013

af Tormod V Aalborg, Danmark

Charston Bech resort

Fint hotel efter Indisk standard OK med køleskab og aircondition på værelserne. Ligger forholdsvis roligt imellem Calangute og Baga. Morgenmad er OK og der er mulighed for at købe hvad man ellers måtte ønske af yougurt ( 11 kr. meget stor portion) juice m.m. de skaffer det man ønsker, bare spørg. Oplevede ingen mygge gener, men ellers kan myggespray købes for ca 6-7 kr i supermarkeder.

 
30-03-2012

af Ilerni Greve, Danmark

Skøn beliggenhed

Dejlig store værelser, skøn have, fin lille swimmingpool og tæt på stranden. Morgenmaden var meget enkel, men det var muligt at tilkøbe juice, frugt eller hvad man måtte ønske for en billig penge. Meget venligt personale. . Kan kun anbefale dette hotel.