Chalston Beach Resort

  • • Restaurant og bar på stranden
  • • Venligt personale
  • • Nær Calagutes centrum

Hotel Chalston Beach Resort i Det Nordlige Goa har en rolig og frodig have, en lille pool med poolbar samt en strandrestaurant. Lige udenfor hotellet ligger Calangutes lange sandstrand og der er kun få minutter til fods til centrum.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Chalston Beach Resort i Det Nordlige Goa er et populært hotel med fine grønne områder. Hotellet drives af Chalston og hans svenske hustru, Maria. Det består af mange bygninger og er roligt beliggende direkte ved den dejlige sandstrand, hvor også hotellets restaurant og bar ligger. Pool med børnesektion samt solstole, parasoller og gratis poolhåndklæder. Gratis solstole på stranden.

Gratis wifi i lobbyen. Billard mod betaling. Gratis bordtennis. Roomservice kl. 07.00-22.00. Vaskeservice mod betaling. Gåafstand til dejlige spa-muligheder og til Calangutes centrum med shoppingmuligheder og restauranter. Meget begrænset trafik.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmad
  • Nytårsmiddag

Værd at vide

For at få værelset gjort rent, skal nøglen afleveres i receptionen. Poolhåndklæder kan byttes hver anden dag i receptionen.

Alle hoteller i Goa

Alidia Beach Resort

I en grøn oase mellem Baga Beach og Baga Road, ligger de fem bygninger, som udgør rustikke Alidia Beach Resort. Stierne slingrer sig mellem bygningerne, og hele hotellet er en rolig og skøn kontrast til folkelivet i Baga. Her bor du i superior-værelser med aircondition.

Bloom Suites

Bloom Suites har et trendy koncept og et flot design med livlige gule indslag og en høj standard. Her bor du i bekvemme superior-værelser langs med hovedgaden i Calangute. Velkommen!

Colonia Santa Maria

Hotel Colonia Santa Maria i Det Nordlige Goa ligger i centrum af Calangut, og hotelområdet strækker sig ned til den fine Baga Beach. Hotellets poolområde tilbyder fred og ro. I receptionen er der gratis wifi.

Goan Heritage

Goan Heritage er et charmerende hotel med en stor have, og et hyggeligt poolområde, hvor du kan slappe af i solstolene. Trænger du til et forfriskende dyp i det blå hav, er der kun en kort gåtur til stranden.

Kyriad Prestige Calangute

Hotel Kyriad Prestige Calangute er bygget på resterne af et portugisisk fort og består af fire bygninger. Hotellet ligger nær hovedgaden i Calangute. Poolområdet er omgivet af en have med solstole og parasoller.

Radisson Goa Candolim

Radisson Goa Candolim i det nordlige Goa er et hyggeligt hotel med et fint poolområde. På nogle minutter når du den fine sandstrand Candolim Beach og der er gåafstand til centrum. Hotellet har to gode restauranter. Lille fitness.

Santana Beach Resort

Det familieejede Santana Beach Resort har et dejligt poolområde i hyggelige omgivelser en kort gåtur fra den gode Candolim-strand.

Santiago Goa

Santiago Resort et lille hyggeligt hotel, som ligger roligt mellem strandende i Calangute og Baga. Her findes et mindre poolområde, og der er kun en kort gåtur restauranter og butikker i centrum.

Seashell Suites & Villas

Velkommen til det nybyggede og elegante hotel Seashell Suites & Villas i nærheden af Candolim Beach i det nordlige Goa. Her bor du i rummelige junior-suiter, og på hotellet findes et roligt poolområde.

Whispering Palms

Whispering Palms er et dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed i Candolim, det nordlige Goa. Slap af i den smukke have eller tag en dukkert ved det lille poolområde. Hotellet har også en spa med spabehandlinger mod betaling. Whispering Palms er både tæt på stranden og Candolims centrum.