Alidia Beach Resort

  • • Skønt og roligt hotel
  • • Gåafstand til stranden
  • • Nær centrum

I en grøn oase mellem Baga Beach og Baga Road, ligger de fem bygninger, som udgør rustikke Alidia Beach Resort. Stierne slingrer sig mellem bygningerne, og hele hotellet er en rolig og skøn kontrast til folkelivet i Baga. Her bor du i superior-værelser med aircondition.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fred, ro og vidunderlig beplantning. det var som at komme ind i en oase når vi kom fra den larmen...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mellem husene og i haven på Alidia Beach Resort ligger solterrassen med en lille pool og solstole. Poolen har en lavvandet, ikke-adskilt, del til børn.

Lille restaurant, der serverer snacks, lokale retter og fisk og skaldyr.

Receptionen som er åben i dagtimerne, ca. 09.00-18.00. I denne tid kan du bruge deponering (mod betaling) og wifi mod betaling i receptionen og omkring poolen.

Ved ankomst og afrejse standser transferbussen ca. 300 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Gåafstand til både centrum og strand.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmad

Alle hoteller i Goa

Bloom Suites

Bloom Suites har et trendy indretning og et flot design og generelt en høj standard. Her bor du i bekvemme superior-værelser langs med hovedgaden i Calangute. Velkommen!

Chalston Beach Resort

Hotel Chalston Beach Resort er et populært hotel med en beliggenhed tæt på stranden og dejlige grønne områder. Hotellet drives af Chalston og hans svenske kone Maria. Hotellet har både restaurant og bar ved stranden og består af flere bygninger, hvor bygningen med deluxe- værelserne har egen pool.

Colonia Santa Maria

Colonia Santa Maria ligger lige ved den smukke Baga strand. Hotellet ligger roligt og i den smukke have er der et indbydende og afslappet poolområde.

Kyriad Prestige Calangute

Hotel Kyriad Prestige Calangute er bygget på resterne af et portugisisk fort og består af fire bygninger. Hotellet ligger nær hovedgaden i Calangute. Poolområdet er omgivet af en have med solstole og parasoller.

Radisson Goa Candolim

Radisson Goa Candolim i det nordlige Goa er et hyggeligt All Inclusive hotel med et fint poolområde. På nogle minutter når du den fine sandstrand Candolim Beach og der er gåafstand til centrum. Hotellet har to gode restauranter. Lille fitnessrum.

Santana Beach Resort

Det familieejede Santana Beach Resort har et dejligt poolområde i hyggelige omgivelser en kort gåtur fra den gode Candolim-strand.

Santiago Goa

Santiago Resort et lille hyggeligt hotel, som ligger roligt mellem strandende i Calangute og Baga. Her findes et mindre poolområde, og der er kun en kort gåtur restauranter og butikker i centrum.

Seashell Suites & Villas

Velkommen til det nybyggede og elegante hotel Seashell Suites & Villas i nærheden af Candolim Beach i det nordlige Goa. Her bor du i rummelige junior-suiter, og på hotellet findes et roligt og skønt poolområde.

Whispering Palms

Whispering Palms er et dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed i Candolim, det nordlige Goa. Slap af i den smukke have eller tag en dukkert ved det lille poolområde. Hotellet har også en spa med spabehandlinger mod betaling. Whispering Palms er både tæt på stranden og Candolims centrum.