Oplevelser i Vrachos

Ferierne i Vrachos er rolige og afslappende. Hvis du vil have ting at lave, anbefaler vi, at du lejer en bil og kommer rundt i det smukke Epirus-område. Besøg Parga som ligger smukt i en bugt eller kør ind i landet, indtil landskabet bliver bjergrigt og vejene som serpentiner. Eller book en udflugt og opdag Meteora eller Albaniens hemmeligheder. Her har vi samlet vores yndlingstips.

Vrachos Et besøg i hyggelige Parga er næsten et must

Bylivet i Preveza

Vil du opleve lidt mere end hvad Vrachos har at byde på? Hop på den lokale bus til Preveza for en dag. Byen er en typisk græsk by med charmerende gyder og et godt udvalg af tavernaer og barer. Gå en tur langs havnen eller køb lokale delikatesser som oliven og olier i de små butikker.

Ferieperlen Parga

Parga er en rigtig ferieperle, og vores tip er, at du bruger mindst en feriedag på at gå hertil. Byen er bygget som et amfiteater ned mod landsbyen, og overalt omkring byen er der store olivenlunde. Tavernaer og barer er linet op langs havnen og går man ind i gyderne kan man finde både butikker og restauranter. Bruger du en hel dag her, kan vi anbefale den smukke Valtos Strand, som ligger på den anden side af ruinen, lige nord for byen. At gå til stranden tager cirka 30 minutter, men det er også muligt at tage en taxabåd fra molen. Det koster lidt, men er en sjov måde at komme rundt på. Et andet tip er bystranden Krioneri Beach, der ligger midt i Parga, med mulighed for leje af solstole og parasoller. Fra stranden kan du svømme over til den lille kirkebyggede ø Panagia. Den nemmeste måde at komme til Parga på er med lokalbus eller lejebil.

Zalongomonumentet

To kilometer fra Vrachos ligger Zalongo-monumentet. Monumentet blev rejst i 1950'erne til minde om de kvinder og børn, der i 1803 begik selvmord her ved at hoppe ned af bjerget. Tyrkere havde invaderet landsbyen og i stedet for at blive slaver, valgte kvinderne og børnene deres egen skæbne. Fordi de står højt oppe, kan du se frem til en vidunderlig udsigt.

Tag på udflugt med os

Hvorfor ikke tage med os på en af ​​vores spændende udflugter? Hos os kan du blandt andet opdage højdepunkterne i Albanien og det magiske klosterkompleks Meteora. Se alle vores udflugter her!

 


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Vrachos, find og book en rejse til Vrachos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Vrachos

Her finder du vores bedste tips til skønne strande, de hyggeligste restauranter, bedste seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Vrachos

Vrachos

  • Uberørte strande
  • Smukke omgivelser
  • Spændende udflugter
Se alle rejser til Vrachos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her