Transfer Tilos

Fra lufthavnen på Rhodos til havnen tager det ca. 1 time med bus, derefter en sejltur til Tilos ca. 2 timer. På Tilos tager videre transfer til hotellerne 5-10 minutter.

Bemærk venligst
Afhængigt af flyets ankomst/afgangstidspunkt kan der forekomme lange ventetider eller en overnatning på Rhodos. I nogle tilfælde tilbringes ventetiden på et hotel på Rhodos, mens man venter på videre transport (bemærk, at der ikke tilbydes et værelse medmindre der er tale om overnatning).

  • Ankommer du til Rhodos efter 14.00, overnatter du på Rhodos og tager en båd over til Tilos dagen efter.
  • Afgår dit fly hjem fra Rhodos inden 12.00 på afrejsedagen, hvis du tager med båd fra Tilos ca. 16.00 dagen før afgang og overnatter den sidste nat på hotel på Rhodos.

Uforudsete hændelser uden for Apollos kontrol, såsom vejr eller flyforsinkelser, kan resultere i ændringer og overnatninger på Rhodos. Dette gælder også i lavsæsonen (forår og efterår), hvor der kan være begrænsninger i antallet af bådafgange.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bådbilletten tur/retur Rhodos/Tilos inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer til Rhodos.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.