Transfer til Tilos

Fra lufthavnen på Rhodos til havnen tager det cirka 1 time med bus, derefter en bådtur til Tilos på omkring 2 timer. Ved ankomst til Tilos er der videre transport til hotellerne på ca. 5-10 minutter.

Bemærk venligst
Afhængigt af flyets ankomst / afgangstid kan lange ventetider eller overnatning på Rhodos forekomme. I nogle tilfælde tilbringes ventetiden på et hotel på Rhodos, mens man venter på yderligere transport (bemærk, at der ikke tilbydes et værelse). Ankommer du til Rhodos om aftenen, er der overnatning på Rhodos og båd over til Tilos dagen efter. Hvis dit fly afgår fra Rhodos før kl. 12.00 på afrejsedagen, vil der være båd fra Tilos ca. 16.00 dagen før afgang og overnatning på et hotel på Rhodos.


Uforudsete hændelser uden for Apollos kontrol, såsom vejr og vind eller flyforsinkelser, kan resultere i ændringer og overnatninger på Rhodos. Dette gælder også i lavsæsonen (forår og efterår), hvor der kan være et begrænset antal bådafgange.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bådbilletten tur/retur Rhodos/Tilos inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer til Rhodos.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.