Transfer til Tilos

Ankomst onsdage og søndage 

Hvis dit fly lander senest kl. 15.00 om onsdagen eller søndagen, er der transfer til Tilos samme dag. Der er afgang fra Kamiros kl. 18.00. (Ankomst til Tilos kl. 19.50.)
Afhængig af hvornår dit fly ankommer til Rhodos, er der transfer direkte til lufthavnen, alternativt til et af Apollos hoteller, hvor du kan tilbringe dagen indtil transfer til havnen. (Bemærk at der ikke er mulighed for at få et værelse.) 

Hvis dit fly lander efter kl. 15.00 om onsdagen eller søndagen, så tilbringer du første nat på Rhodos, og transfer til Tilos sker med Blue Ferries om eftermiddagen, dagen efter ankomst.

Transfer fra Tilos sker onsdag eller søndag morgen kl. 07.00. (Ankomst til Rhodos kl. 08.50.)  Afhængig af hvornår dit fly afgår fra Rhodos, er der transfer direkte til lufthavnen, alternativt til et af Apollos hoteller, hvor du kan tilbringe dagen indtil transfer til lufthavnen. (Bemærk at du ikke tilbydes værelse på hotellet). Afgår dit fly efter kl. 21.00 så er der transfer fra Tilos kl. 16.00 (ankommer til Rhodos 17.50).

Hvis dit fly afgår inden kl. 12.00 kan det være, at du skal til Rhodos om eftermiddagen dagen før afrejse for en overnatning her.Afhængig af vejr og vind eller uforudsete hændelser, som Apollo ikke er herre over, kan ventetid mellem flyankomst og bådrejse, og/eller overnatning på Rhodos på både ud- og hjemrejsen, forekomme på alle vores flyvninger. Vi gør opmærksom på, at ovenstående er vejledende, og at der kan forekomme ændringer i tider m.m. Endelige tider og information får du ved ankomsten til Rhodos. Hvis du kun har booket fly til Rhodos, kan du ikke tilkøbe transfer til Tilos.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bådbilletten tur/retur Rhodos/Tilos inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer til Rhodos.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.