Transfer til Tilos

 


Her har vi samlet al vigtig information om transfer til Tilos.

Transferinformation

  • Bustransfer fra Rhodos lufthavn til Rhodos havn, ca 1 time.
  • Bådrejse fra Rhodos til Tilos, ca. 2 timer, afhængig af på bådtype.
  • Bustransfer fra havnen på Tilos til hotellerne, ca. 5-10 minutter.

Ankomst til Tilos

Ankommer du til Rhodos før kl. 14.00, tager du færgen fra Rhodos til Tilos ca. kl. 18.00 samme dag. Ankommer du til Rhodos efter kl. 14.00, overnatter du på Rhodos og tager videre til Tilos næstkommende dag.

Afrejse fra Tilos

Afgår dit fly hjem fra Rhodos inden kl. 12.00 på afrejsedagen, tager du færgen fra Tilos ca. kl. 16.00 dagen inden afrejse og overnatter sidste nat på hotel på Rhodos. Hvilken tid bussen afgår fra hotellet afhænger af dit flys afrejsetidspunkt. Nøjagtig information om transfer får du via sms, senest dagen før hjemrejse.  


Bemærk venligst

Afhængigt af flyets ankomst/afgangstidspunkt kan der forekomme lange ventetider eller en overnatning på Rhodos. I nogle tilfælde tilbringes ventetiden på et hotel på Rhodos, mens man venter på videre transport (bemærk, at der ikke tilbydes et værelse medmindre der er tale om overnatning). Uforudsete hændelser uden for Apollos kontrol, såsom vejr, flyforsinkelser og/eller ændringer i tidstabel, kan resultere i ændringer og overnatninger på Rhodos. Dette gælder også i lavsæsonen (forår og efterår), hvor der kan være begrænsninger i antallet af bådafgange.


Forudbestil transfer for en nemmere rejse! 

Vi anbefaler, at man forudbestiller transfer tur/retur. Så er bådbilletten tur/retur Rhodos-Tilos inkluderet, og du slipper for selv at arrangere transfer efter ankomsten til Rhodos.

Læs mere og book transfer her


Flere tilvalg til charterrejsen

Check din bagage ind, book transfer til og fra lufthavnen eller se alle tilvalg for charterrejsen.

Forudbestil siddeplads

Din rejse starter på flyet, så sørg for, at der er præcist, som du ønsker! Vælg dit yndlingssæde og forudbestil det sæde, du vil sidde på flyet.

Læs mere og book

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere og book

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg