Deluxe-suite

Deluxe-suite med balkon og jacuzzi på balkonen eller indendørs. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Vær opmærksom på at udepladsen ikke er helt privat, men med udsyn til/fra naboer.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-30 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelse med jacuzzi

Deluxe-værelser med terrasse og jacuzzi. Dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Vær opmærksom på at udepladsen ikke er helt privat, men med udsyn til/fra naboer.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-30 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse med en såkaldt plunge pool (meget lille, ikke opvarmet pool). Dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Vær opmærksom på at udepladsen ikke er helt privat, men med udsyn til/fra naboer.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-30 kvm.
Antal personer: 2 personer.