2-værelses suite

2-værelses suiter med balkon og havudsigt. Der er solstole på balkonen. Suiterne består af et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med en sofagruppe, der kan laves om til et andet soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi (hurtigere forbindelse mod betaling ), deponering og aircondition. Køleskab. Minibar inkluderet - kun ikke-alkoholdige drikkevarer. Tv med internationale kanaler på hvert værelse. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med åben plan til soveværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 65-75 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelse med balkon og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi (hurtigere forbindelse mod betaling), deponering og aircondition. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i en fold ud-seng. Gratis wifi (hurtigere forbindelse mod betaling), aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelse med direkte havudsigt

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi ( hurtigere forbindelse mod betaling ), aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Executive-værelse

Renoverede executive-værelse med balkon eller terrasse og havudsigt og solstole. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi (hurtigere forbindelse mod betaling ), deponering og aircondition. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelse med balkon og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i en sovesofa eller i en konvertibel lænestol. Gratis wifi (hurtigere forbindelse mod betaling ), deponering og aircondition. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelse, wing

Superior-værelse med balkon, solstole og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, deponering og aircondition. Køleskab. Minibar inkluderet - kun ikke-alkoholdige drikkevarer. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.