Bedømmelse af Skiathos Palace

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

1936 bedømmelser
Meget godt
 
1157
Godt
 
408
Middel
 
195
Mindre godt
 
106
Dårligt
 
70

5 nyeste bedømmelser

26-05-2018

Indlæg af 11lisbethh Greve, Danmark

Smuk beliggenhed

Dejligt hotel med den smukkeste udsigt. Vi havde en lejlighed med havudsigt og liggestole. Ligger tæt på strand, men der er stejl bakke/trin op og ned. Poolområde og restaurant på hotel er fint. På toppen af hotellet er en tagrestaurant holdt i hvidt. Så flot at spise middag der og se aftensolen gå ned. Lidt langt at gå til lokal by (ingen fortove), men super let at tage hotelbus til Skiathos by (eller lokalbus - 2 euro pr. person). Skiathos by er meget meget hyggelig. Service på hotellet er helt i top. Har absolut intet at klage over og kommer meget gerne igen. Hold op hvor er Skiathos en smuk ø:-). En oplevelse er at tage ud til lufthavnen og se fly lette og lande. Ikke helt ufarligt, især ikke når de letter.

 
17-07-2017

Indlæg af lonen618 København, Danmark

Super dejligt hotel

Havde en fantastisk ferie på skiathos palace hotel. Dejligste beliggenhed, super god restaurant (White view), smukkeste udsigt og bedste strand. Alt i alt en rigtig dejlig ferie. Hotellet kan virkelig anbefales

 
10-04-2015

Indlæg af Annaauga København, Danmark

Lækkert hotel, men for dyrt!

Super lækkert hotel, med en god beliggenhed. Der er en strand der høre til hotellet, men der du over er der også en af de smukkeste stranden på den anden side af hotellet. Maden er god, men meget det samme hele tiden. Jeg var der ende for et par år tilbage. Jeg har hørt fra noget familie som var der nede igen sidste år, at de er blevet bedre til at lave forskelligt mad. Personalet er super søde, og i det hele taget et dejligt sted hvis man vil slappe af. Poolen kunne godt være større, når man tænker på hvor mange gæster der er på hotellet. Jeg vil sige at det er for dyrt i forhold til hvad man kan få andre steder.

 
07-07-2014

Indlæg af 2801christina Dragør, Danmark

perfekt hotel

Har haft den skønneste ferie på Skiatos ;-) super lækkert hotel boede med den skønneste udsigt til havet i et af de renoverede værelser ..... dejlig morgensmads buffet ;-) rengøring hver dag ;-) rejste med Spies.

 
14-06-2021

Indlæg af 884Dima884 Krakow, Polen

One of the best hotel everseen

Quiet place immersed in the trees, so in the morning and evening we heard birds and smell pine. It is 5 minutes walk to the best beach of island — Koukounaries. Excellent service, smiling staff, warm welcome. Attentive, friendly and the best supervisor Giorgos Mitsiou. In the restaurant is a very delicious dinner: salads, garnish, meat, fish, fruit, desserts. There is a bar with coffee machine where flavored coffee is prepared. Magnificent swimming pool on the roof and flowering bushes. Everyone finds here what he loves. There is always a feeling of the holiday. We all was happy and satisfied and love our room with an incredible view of the sea, the beach and the amazing sunset, designer room for three people. Two rooms, two exits to a huge balcony, two bathrooms. Dreams come true at this hotel.