Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 16 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
7,4 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
Udsigten
-
Jamen. Hotellet levede faktisk op til mine forventninger, fordi jeg havde læst at servicen var dårlig og maden dyr.

Bekræftet køb : 2023-09-30


10 ud af 10

+
Servicen
-
Man burde lave et bookingsystem for solvogne, så msn kunne booke en eftermiddag eller formiddag. Det var ren egoisme, hvor folk placerede deres håndklæder der om morgenen kl 7 og først kom kl 14 og var der en time eller to. Vi oplevede et større skænderi mellem to gæster desangående. Pinligt og uetisk.

Bekræftet køb : 2023-07-29


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-06-17


8 ud af 10

+
rent og pænt sød stuepige gode solsenge fint med parasoller på hele område dejlig morgenmadsbuffet
-
pris på mad og drikke i forhold til standard forslag sæt priser lidt ned på drikkevarer og hæve standarden på mad så den er i forhold til pris

Bekræftet køb : 2023-05-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

2602 bedømmelser
Meget godt
 
1575
Godt
 
485
Middel
 
272
Mindre godt
 
158
Dårligt
 
112

5 nyeste bedømmelser

16-06-2023

af Jørgen S Taastrup, Danmark

Overvurderet slidt hotel

En del tjenere var uopmærksomme og ikke serviceminded, især ’overtjeneren’. Værelset: Udsigten fra balkonen var god! Værelset var meget slidt. A/C havde ingen info. Generelt dårlig rengøring. Baderummet havde ingen ventilation, man kunne ikke bade uden at gulvet sejlede. Toiletbørsten var anbragt oven på en afløbsrist, da vi ’kom til’ at flytte den blev værelset invaderet af små ’bananfluer’, der var over alt. Elinstallationen var mangelfuld og ’lidt’ farlig. Dårligt internet (dækning/hastighed/stabilitet). Hotellet Ligger meget godt i forhold til Koukounaries stranden. Adgangsforhold til Maratha (hotellets) strand er en farlig ujævn trappe. Hotellets strand-bus kører ca. hvert 30 min kl. 11-18, dog er der kun 8 sæder. Buffetrestauranten har et ret ensformigt udvalg. Poolen er meget lille med få pladser (der er kun den ene). De gratis pool håndklæder er også meget slidte. Generelt et overvurderet hotel – kan ikke anbefales.

 
04-07-2022

af Signe J

Absolut bedste hotel på det smukkeste sted på jorden!

Det var fantastisk at komme tilbage til Skiathos Palace for niende gang! Det 5 år siden sidst og alt er så skønt på hotellet maden værelserne og så dejligt at hilse på Apo igen!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷😊😊😊 vi havde en dejlig uge og kommer helt sikkert tilbage igen! Bedste sted ever!

 
26-05-2018

af Lisbeth H Greve, Danmark

Smuk beliggenhed

Dejligt hotel med den smukkeste udsigt. Vi havde en lejlighed med havudsigt og liggestole. Ligger tæt på strand, men der er stejl bakke/trin op og ned. Poolområde og restaurant på hotel er fint. På toppen af hotellet er en tagrestaurant holdt i hvidt. Så flot at spise middag der og se aftensolen gå ned. Lidt langt at gå til lokal by (ingen fortove), men super let at tage hotelbus til Skiathos by (eller lokalbus - 2 euro pr. person). Skiathos by er meget meget hyggelig. Service på hotellet er helt i top. Har absolut intet at klage over og kommer meget gerne igen. Hold op hvor er Skiathos en smuk ø:-). En oplevelse er at tage ud til lufthavnen og se fly lette og lande. Ikke helt ufarligt, især ikke når de letter.

 
17-07-2017

af lonen618 København, Danmark

Super dejligt hotel

Havde en fantastisk ferie på skiathos palace hotel. Dejligste beliggenhed, super god restaurant (White view), smukkeste udsigt og bedste strand. Alt i alt en rigtig dejlig ferie. Hotellet kan virkelig anbefales

 
10-04-2015

af Annaauga København, Danmark

Lækkert hotel, men for dyrt!

Super lækkert hotel, med en god beliggenhed. Der er en strand der høre til hotellet, men der du over er der også en af de smukkeste stranden på den anden side af hotellet. Maden er god, men meget det samme hele tiden. Jeg var der ende for et par år tilbage. Jeg har hørt fra noget familie som var der nede igen sidste år, at de er blevet bedre til at lave forskelligt mad. Personalet er super søde, og i det hele taget et dejligt sted hvis man vil slappe af. Poolen kunne godt være større, når man tænker på hvor mange gæster der er på hotellet. Jeg vil sige at det er for dyrt i forhold til hvad man kan få andre steder.