1-værelses deluxe lejligheder

Pæne 1-værelses deluxe lejligheder med lys og åben planløsning beliggende i Roseana-bygningen. Dobbeltseng med ergonomiske madrasser og puder. Ekstraopredning i ekstraseng for 3. person med ergonomisk madras og pude. Bemærk at der kan blive trangt på værelset, når ekstraopredningen anvendes. Minikøkken med lille køleskab, kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Regnbruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Size of room: Ca. 25-27 m²
Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejligheder

Rummelige 2-værelses lejligheder i Rosanea-bygningen. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng med ergonomisk madras og puder. Bemærk at der ikke altid er en dør mellem opholdsrum og soveværelse. Ekstraopredningerne er med ergonomiske madrasser og puder. Minikøkken med køleskab, kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 3 personer.

Deluxe-værelser

Fine deluxe-værelser som ligger i Villa Rossa-bygningen. Dobbeltseng med ergonomisk madras og puder. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Regnbruser og toilet. Balkon eller terrasse. Visse balkoner har havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter

Fine junior-suiter med lys og moderne indretning beliggende i Villa Rossa-bygningen eller Rosanea-bygningen. Dobbeltseng med ergonomisk madras og puder. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Regnbruser og toilet. Balkon eller stor balkon/terrasse.

Antal personer: 2 personer.

Suiter

Luksuriøse suiter beliggende i Villa Rossa-bygningen eller Rosanea-bygningen. I de fine suiter findes dobbeltseng med ergonomisk madras og puder. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt eller stor balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.