1-værelses deluxe lejligheder

1-værelses deluxe lejligheder i Roseana-bygningen med lys og åben planløsning. Dobbeltseng eller to separate senge med ergonomiske madrasser og puder. Ekstraopredning i ekstraseng for 3. person med ergonomisk madras og pude. Bemærk at der kan blive trangt på værelset, når ekstraopredningen anvendes. Minikøkken med lille køleskab, kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Regnbruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Size of room: Ca. 25-27 m²
Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejligheder

Rummelige 2-værelses lejligheder i Rosanea-bygningen med kombineret opholdsrum og minikøkken. Soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge med ergonomisk madras og puder. Bemærk at der ikke altid er en dør mellem opholdsrum og soveværelse. Ekstraopredningerne er med ergonomiske madrasser og puder. Bemærk at der kan blive trangt på værelset, når ekstraopredningen anvendes. Minikøkken med køleskab, kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 3 personer eller 3-4 personer, heraf 2 børn.

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser som ligger i Villa Rossa-bygningen. Dobbeltseng med ergonomisk madras og puder. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Regnbruser og toilet. Visse har balkon med havudsigt, og visse har balkon eller terrasse med udsigt mod haven.

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter

Fine junior-suiter med lys og moderne indretning beliggende i Villa Rossa-bygningen eller Rosanea-bygningen. Dobbeltseng med ergonomisk madras og puder. Ekstraopredningerne er med ergonomisk madras og puder. Bemærk at der kan blive trangt på værelset, når ekstraopredningen anvendes. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Regnbruser og toilet. Balkon eller stor balkon/terrasse.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter

Luksuriøse suiter beliggende i Villa Rossa-bygningen eller Rosanea-bygningen. I de nyrenoverede suiter findes dobbeltseng med ergonomisk madras og puder. Ekstraopredningen er med ergonomisk madras og pude. Bemærk at der kan blive trangt på værelset, når ekstraopredningen anvendes. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt eller stor balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.