Bedømmelse af Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 212 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Beliggenhed og spændende indretning
-

Bekræftet køb : 2021-10-04


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2021-10-04


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Vores værelse var i sidebygningen i stueetagen - meget fugtigt hele tiden - tøjet hænger i rummet og føltes fugtigt.

Bekræftet køb : 2021-09-27


9 ud af 10

+
Personalet og hotellets placering
-
n/a

Bekræftet køb : 2021-09-27


8 ud af 10

+
Skønneste beliggenhed for enden af stranden med så smuk en udsigt fra restauranten ind mod de flotte farverige huse og borg ruinen i den gamle Parga by. Dejlig strand og badevand lige ved hotellet.
-
Lille ting: de bør komme rundt og tilbyde genopfyldning af kaffe om morgenen.

Bekræftet køb : 2021-09-27


10 ud af 10

+
Personalet som var utrolig venlig og hjælpsomme
-
På værelserne kunne man godt bruge et større spejl og nogle flere knager og opbevaring til tøj. Til de kølige nætter kunne man godt bruge nogle varme lamper på terrassen.

Bekræftet køb : 2021-09-27


8 ud af 10

+
Det lå med udsigt ude over vandet. Det var kun 200m fra bycentrum. Et pragtfuld udsigt om aften over byen som var oplyst med lyse.
-
Det vil kunne gøres lidt hyggliger hvis de spillede lidt musik og had en åben bar ved terrassen.

Bekræftet køb : 2021-09-27


10 ud af 10

+
Personale og beliggenhed
-
Ikke meget - men Apollo kunne garanteret have sørget for at vi ikke fik hotellets dårligst beliggende værelse / lejlighed

Bekræftet køb : 2021-09-20


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Terrassen er dårlig i forhold til hotellets standard. Skruehoveder og endestykker stikker op og er til fare for bare fødder. Det samme gælder for sten og klippestykker i området ved solsengene. Nyt trædækket samt påfyldning af sand kunne løse dette problem.

Bekræftet køb : 2021-09-20


5 ud af 10

+
Maden
-
-mindre musik… der er konstant musik i restauranten fra kl 8-24 hver dag. -forbedring af Apollos info om de meget forskellige værelser på hotellet.

Bekræftet køb : 2021-09-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

270 bedømmelser
Meget godt
 
230
Godt
 
27
Middel
 
10
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

12-09-2021

af Jpeterson5 Hasle, Danmark

Ferien man ikke vil hjem fra😊

Tak til Villa Rossa og det fantastiske personale for 14 skønne forkælelsesdage i Parga❤️Hotellet ligger pragtfuldt i den rolige ende af Strandpromenaden - med fantastisk udsigt fra de værelser som har havudsigt. Det kan anbefales at betale lidt mere og så få udsigt over bugt og by. Disse værelser er ikke store men har alt, hvad man behøver - ikke mindst den skønne balkon❤️Super rengøring hver dag - lækker morgenmad - hyggelig atmosfære - sødt og imødekommende personale - kæmpe fordel at hotellet har egen strand og solsenge som kan forhånds reserveres - restaurant ligger fabelagtig og laver lækker mad. Uanset om det er morgen - middag eller aften. Og så er det så dejligt, at vandet i hanerne kan drikkes. Vi har nydt vores 2 uger i fulde drag👏👏

 
17-08-2021

af saint1234 Greve, Danmark

Super hotel med den smukkeste udsigt

Dette hotel har den smukkeste udsigt i byen lige ud til en dejlig strand. Husk at bestille værelse med udsigt over bugten, da det er skønt at sidde på altanen Og nyde udsigten både om dagen og om aftenen. Værelse har hvad man skal bruge. Rengjort hver dag, perfekt. Dejlig morgenmad og dejligt personale, som er meget opmærksomme. Små ulemper: Der er ikke så mange strandstole og de bliver forhåndreserveret, så det er derfor vigtigt at man ved ankomst Får booket til hele perioden, dog ikke de dage hvor man er på udflugt. Det vi vi oplevede var nemlig at flere stole meget ofte var reserveret og slet ikke blev brugt, og det kunne personalet ikke Se var et problem. Det bør ændres så man kun bestiller en dag ad gangen og hvis de står ubrugt i min 2 timer så bliver reservations skilt fjernet. En anden ting et hotel af denne standard også burde have, er et sted hvor man inden afrejse kan vaske sig, det kunne være en bruser oppe ved Platform ved værelse 4. Slutteligt, skal lige nævnes at vi kommer gerne igen 😎

 
27-09-2020

af Stenbring Danmark

Villa Rossa, Parga

Hvad er godt på Villa Rossa? Det ligger perfekt, lige på stranden, med den skønneste udsigt..... Der er kun 200 meter langs stranden til havnen, med mange restauranter og by, med mange forretninger. Vi fik en Dejlig, Dejlig velkomst... Personalet er imødekommende, og vil hjælpe Dig med alt de formår. Værelset var på 30 m2, altan med 2 stole og bord, udsigt til gade og huse og bjerge. Stor lækker seng, med sove komfort så englene synger! Velfungerende bruser og toilette. Skuffer og bøjler til tøjet. Lille mini køkken med køleskab Alt var rent og pænt, og meget hyggeligt. Vi havde ønsket at få et værelse med hav udsigt, da vi så det, ville vi ikke flytte fra vores lækkre værelse....de har mange forskellige værelser, alle med charme.... Maden på Villa Rossa er virkelig god, den er dyrere end andre steder. Men...man får hvad man betaler for.... virkelig lækker mad med friske råvarer. Morgenmaden var "Excellente", nybagt brød, hjemmelavet syltetøj, stor kop dejlig kaffe, friskpresset appelsin juice, Græsk yoghurt med honning og nødder, æg i alle former og bacon, frugtsalat i friskpresset appelsin juice, spinat og oste Pie, og ost og skinke m.m. Vi spiste frokost på hotellet hver dag, bl.a. salater og andre lettere lækkerier... Solsenge og Parasol lige ned til stranden, vi lånte håndklæder, alt uden betaling, og fantastisk udsigt som vi aldrig blev træt af. Vi glæder os allerede til næste gang vi kommer! Ps. Vi har ikke noget dårligt at sige om dette sted!

 
13-09-2020

af B206RBanitaw

Beliggende ud til stranden og vandet. Ubeskrivelig flot beliggenhed

Hotellet ligger lige ud til stranden og vandet samt i forlængelse af strandpromenaden. Hotellet ligger med morgenmadsrestauranten lige ud til stranden og en ubeskrivelig flot bugt. Det er fantatastisk at stå op til. Hotellets personale var altid hjælpsomme og imødekommende. Stranden var med mindre sten og badesko kan anbefales. Desuden skal man huske snorkel m.v. da der ca. 5 meter ude er masser af flotte fisk at kikke på. Det var som at svømme i et akvarie. Strandpromenaden er med masser at gode restauranter og i gaderne bagved ligger en masse små forretninger. Fra Pargas havn, som også ligger i gå afstand, kan man besøge øerne Paxos og Antipaxos. Fantastiske ture. Vi have en fantastisk og helt igennem uforglemmelig ferie . Kan kun anbefale Parga og dette hotel

 
19-06-2019

af jkihansen2015 Vejle

Dejligt hotel med faciliteter i top

Dejligt Boutique hotel i udkanten af Parga by (få hundrede meter til bymidten) med direkte adgang til stranden. Velindrettede moderne værelser ikke stor i kvadratmetre, men store i kubik - højt til loftet. Værelserne veludstyrede - have valgt værelse med balokon ind mod stranden og Parga by - betal det ekstra og få det med. Morgenmaden bliver serveret ved bordet - godt udvalg og velsmagende, og du kan tage så meget du - og din mave - kan klare. Medarbejderne meget venlige og opmærksomme. Ved ankomst blev vi bænket og fik udover en velkomstdrink en pæn introduktion til hotellet og dets faciliteter. Kan varmt anbefales.