Bedømmelse af Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 171 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
At det ligger lige ud til havet
-

Bekræftet køb : 2019-09-30


6 ud af 10

+
Det lå tæt på stranden
-
Dårlige parasoller, Dårligt at man måtte RYGE til morgenmaden og en ansat der begyndte at bagtale gæster, som vi ikke kunne undgå at høre og at vores bagage i CPH stod ude i regnvejr længe og blev våde, så da vi kom til hotellet måtte vi hænge meget af vores rene tøj til tørre. Personalet på flyet var meget larmende og på et andet sprog. Mvh. Fam. Erlangsen

Bekræftet køb : 2019-09-13


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-09


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-09


10 ud af 10

+
Synes at deres hjemmelavet morgenmad er super god. Det er også en god ide med at leje solsenge som man kan købe for på hotellet :) Ikke noget med at folk ligger deres håndklæde på en solseng. Man reserverer en.
-
Håndklæde service med 2 stk i ugen :)

Bekræftet køb : 2019-08-26


10 ud af 10

+
Service standarden, beliggenheden, kvaliteten af værelset/hotellet
-
Paddleboard leje burde være gratis for gæster.

Bekræftet køb : 2019-08-26


3 ud af 10

+
Morgenmaden
-
Lav en reel beskrivelse af hotelværelserne. Vi bestilte en to værelses og forventede et opholdsrum og et soverum, men det viste sig at være to soverum. Værelset var beskrevet at være ud til have, men var ud til trafikeret vej. Køkkenfaciliteter var yderst minimale.

Bekræftet køb : 2019-08-26


10 ud af 10

+
Dejlig værelse med udsigt til vandet. Dejlig modtagelse med velkomst drink efter eget ønske.
-
Priserne i restauranten er for høje sammenlignede med de øvrige restaurant - både på mad og drinks

Bekræftet køb : 2019-07-15


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-15


9 ud af 10

+
Stille og roligt, venligt og meget imødekommende personale
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-07-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

255 bedømmelser
Meget godt
 
218
Godt
 
24
Middel
 
10
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

27-09-2020

Indlæg af Stenbring Danmark

Villa Rossa, Parga

Hvad er godt på Villa Rossa? Det ligger perfekt, lige på stranden, med den skønneste udsigt..... Der er kun 200 meter langs stranden til havnen, med mange restauranter og by, med mange forretninger. Vi fik en Dejlig, Dejlig velkomst... Personalet er imødekommende, og vil hjælpe Dig med alt de formår. Værelset var på 30 m2, altan med 2 stole og bord, udsigt til gade og huse og bjerge. Stor lækker seng, med sove komfort så englene synger! Velfungerende bruser og toilette. Skuffer og bøjler til tøjet. Lille mini køkken med køleskab Alt var rent og pænt, og meget hyggeligt. Vi havde ønsket at få et værelse med hav udsigt, da vi så det, ville vi ikke flytte fra vores lækkre værelse....de har mange forskellige værelser, alle med charme.... Maden på Villa Rossa er virkelig god, den er dyrere end andre steder. Men...man får hvad man betaler for.... virkelig lækker mad med friske råvarer. Morgenmaden var "Excellente", nybagt brød, hjemmelavet syltetøj, stor kop dejlig kaffe, friskpresset appelsin juice, Græsk yoghurt med honning og nødder, æg i alle former og bacon, frugtsalat i friskpresset appelsin juice, spinat og oste Pie, og ost og skinke m.m. Vi spiste frokost på hotellet hver dag, bl.a. salater og andre lettere lækkerier... Solsenge og Parasol lige ned til stranden, vi lånte håndklæder, alt uden betaling, og fantastisk udsigt som vi aldrig blev træt af. Vi glæder os allerede til næste gang vi kommer! Ps. Vi har ikke noget dårligt at sige om dette sted!

 
13-09-2020

Indlæg af B206RBanitaw

Beliggende ud til stranden og vandet. Ubeskrivelig flot beliggenhed

Hotellet ligger lige ud til stranden og vandet samt i forlængelse af strandpromenaden. Hotellet ligger med morgenmadsrestauranten lige ud til stranden og en ubeskrivelig flot bugt. Det er fantatastisk at stå op til. Hotellets personale var altid hjælpsomme og imødekommende. Stranden var med mindre sten og badesko kan anbefales. Desuden skal man huske snorkel m.v. da der ca. 5 meter ude er masser af flotte fisk at kikke på. Det var som at svømme i et akvarie. Strandpromenaden er med masser at gode restauranter og i gaderne bagved ligger en masse små forretninger. Fra Pargas havn, som også ligger i gå afstand, kan man besøge øerne Paxos og Antipaxos. Fantastiske ture. Vi have en fantastisk og helt igennem uforglemmelig ferie . Kan kun anbefale Parga og dette hotel

 
19-06-2019

Indlæg af jkihansen2015 Vejle

Dejligt hotel med faciliteter i top

Dejligt Boutique hotel i udkanten af Parga by (få hundrede meter til bymidten) med direkte adgang til stranden. Velindrettede moderne værelser ikke stor i kvadratmetre, men store i kubik - højt til loftet. Værelserne veludstyrede - have valgt værelse med balokon ind mod stranden og Parga by - betal det ekstra og få det med. Morgenmaden bliver serveret ved bordet - godt udvalg og velsmagende, og du kan tage så meget du - og din mave - kan klare. Medarbejderne meget venlige og opmærksomme. Ved ankomst blev vi bænket og fik udover en velkomstdrink en pæn introduktion til hotellet og dets faciliteter. Kan varmt anbefales.

 
08-07-2018

Indlæg af maikenv_rsj Danmark

Værelserne ikke deluxe, men...

* en stjerne for de første værelser, vi blev tildelt: nr. 5 med balkon ud til en mur og over udsugningen fra køkkenet og nr. 6 med 'terrasse' på repos på trappen til de andre værelser. Vi betalte 200€ og blev opgraderet til et større, nyistandsat (med lidt fejl og mangler) og roligt værelse med udsigt til en grøn skrænt. Det reddede vores ferie! ***** fem stjerner for beliggenhed for enden af bugten med restaurant, bar og solsenge med dejlige madrasser lige i vandkanten til den skønne strand med det klare azurblå kølige hav. Nul stjerner for at man som gæst på hotellet skal købe for min. 10€ i baren for at få lov til at benytte solsengene! **** fire stjerner for dejlig morgenmad, som man bestilte efter menu. Vi savnede en buffet med større udvalg og betjeningen var ofte presset, når der var fuldt hus. ***** fem stjerner for personalets imødekommenhed og høje serviceniveau fra rengøring, reception, restaurant, køkken og manager. Det var et lille minus, at vi ikke kunne leje elcyklerne, men alle gør deres yderste for, at man ikke mangler noget og nyder sit ophold og føler sig godt tilpas. Og det gjorde vi.

 
10-07-2017

Indlæg af M2624GLanneh

Fantastisk og uforglemmelig ferie!

Tak for et vidunderligt ophold på jeres dejlige hotel! I har gjort alt for at gøre det til en dejlig oplevelse for os - I har kælet for detaljerne, såvel som de store linjer, og vi føler virkelig, at vi landede på en perle af et hotel! Da vi kom, trætte og forventningsfulde efter en forsinket rejse, bød I os velkomne med en kold drink og satte os ind i tingene. Da vi skulle afsted, pakkede I sandwich til os. Værelserne var gennemførte i en smuk og ren stil, sengene var yderst behagelige, badeværelset super fint med dejlige honning-sæber, og terrassen var fin til 2 voksne og 2 børn. Morgenmaden var lækker, og alt var hjemmelavet, hvilket vi sætter stor pris på! Frokost og aftensmad også super lækker - måske lidt til den dyre side. Personalet var altid venlige, behjælpelige og havde alle en dejlig, varm humor!:-) Vi vil helt sikkert vende tilbage - gerne så snart som muligt! Vi giver vores varmeste anbefalinger til denne perle af et hotel i en by, der også indfriede alle forventninger. We'll be back! Anne, Bo, Sofie og Asta