Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,7 ud af 10 baseret på 184 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,7 / 10
Rengøring
 
9,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,5 / 10
Service
 
9,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-25


10 ud af 10

+
Hotellet havde en vidunderlig beliggenhed med den smukkeste udsigt, og alt var rent og velholdt. Personalet var imødekommende og venlige. Og rengøringen er langt over det forventelige.
-
Vi havde en opredning på værelset, og det gjorde pladsen ret trang. Det ville have været dejligt med mulighed for en lejlighed til tre med lidt mere plads.

Bekræftet køb : 2021-10-25


10 ud af 10

+
Personalet var fænomenalt! Søde, venlige, grundige, hjælpsomme og alt derudover
-
Poolen var lidt kold (oktober), så lidt opvarmning i sæsonens yderpunkter ville gøre, at dette hotel sprænger rammerne for gode karakterer ūüėä

Bekræftet køb : 2021-10-25


10 ud af 10

+
Det super venlige personale
-

Bekræftet køb : 2021-10-25


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-25


10 ud af 10

+
Hjertelig velkomst af værten Yannis og Monika gjorde alt for at man havde en utrolig dejlig ferie. Yderst hjælpsomme med forslag til ture, ringede sågar til en kunstner for at høre hvornår vi kunne besøge hendes atelier, tilbød også at ringe efter taxa hvis vi havde brug for dette. Det var en helt fantastisk oplevelse at være gæst der følte sig mere som en god ven. Lejligheden var perfekt indrettet og vi havde den meste vidunderlige udsigt man kunne tænke sig.
-
Der stod 2 balkoner- vi vil dog ikke kalde den ene en balkon, da der dårligt kunne være 2 stole der

Bekræftet køb : 2021-10-17


10 ud af 10

+
Høj standard, utrolig venligt og imødekommende personale, fantastiske senge - rengøringen/service var TOP!!!
-

Bekræftet køb : 2021-10-17


9 ud af 10

+
skøn beliggenhed. Fantastisk personale.
-

Bekræftet køb : 2021-10-17


10 ud af 10

+
Personalets imødekommenhed, varme og humor, deres tillid til gæsterne ift selvbetjening fra ‚Äúbaren‚ÄĚ. Rengøringen var eksemplarisk. Den enestående udsigt fra værelset, den blomstrende smukke have. De mange trapper gav god motion ūüėĀ
-
Intet.

Bekræftet køb : 2021-10-17


9 ud af 10

+
Den personlige kontakt, stor imødekommenhed og venlighed .
-
Evt. Et par gode stole at sidde i indendørs.

Bekræftet køb : 2021-10-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

66 bedømmelser
Meget godt
 
63
Godt
 
3
Middel
 
0
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

08-09-2021

af Ellen R København, Danmark

Fantastisk lejlighedshotel

Maria hotel Maria hotel ligger på toppen af Plomari, - og et ophold på dette hotel ER TOPPEN! Velfungerende lejligheder hvor køkkenet har mange bekvemmeligheder udover komfur, ovn og køleskab (kaffemaskine, toaster, strygejern og masser af køkkenredskaber). Værelserne optræder meget rene og lækre. Behagelige senge med udvalg af hovedpuder og lækkert linned. Aircondition mod betaling. Alle de 13 lejligheder har en stor balkon med markise og med udsigt over havet, Plomari og de nærliggende bjerge. 100 trin eller en stejl bakke fører op til disse herligheder. På udendørsarealet er en fin pool samt børnebassin. Adskillige solstole og parasoller. Gratis håndklæder til brug ved poolen. Have med mange blomster, græs, træer og hyggekroge. Grillområde med stor spiseplads. Gode parkeringsmuligheder. Personalet gør, at man føler sig meget velkommen. Der er stor hjælpsomhed til alverdens ting. Stort tv i lejligheden og Wifi fungerede upåklageligt. Ønsker man at bestille morgenmad eller lette snack-måltider, så er det veltilberedt og lækkert. Vi oplevede Maria Hotel for 1. gang efter mange ophold på Lesvos og andre græske øer. Dette hotel kan absolut anbefales, - vi vender i alt fald gladelig tilbage!

 
09-08-2021

af karenmargrethe1958

Super flot lejlighedshotel med service i top

Har været på en 1 uges ferie - 2 voksne og 2 voksne børn. Alle lejligheder med udsigt ud over havet og byen. Dejlig ren og pæn lejlighed. Meget god service fra ankomst til afgang. Ikke for gangbesværede idet hotellet ligger højt i kuperet terræn.

 
07-08-2021

af KristofferK30 København, Danmark

Det var en fantastisk god ferie takket være den utrolige gæstfrihed

En fantastisk udsigt over havet og byen som kun er 10 min gang fra hotellet. God service ved ankomst blev vores kuffert kørt fra turist bussen op til hotellet og vi blev hurtigt chekket ind. Hele ugen var der servering af forudbestilt morgenmad af Monica som taler svensk engelsk og græsk. Jannis som er chefen er altid behjælpelig hvis man skal bestille en taxi til de nærliggende strande og koster kun 5 Euro. Rengøring er upåklageligt og professionel. Vil helt sikkert anbefale dette sted og giver det 5 stjerner Var her med mine 2 børn i en uge

 
25-06-2017

af jan f Århus, Danmark

Fantastisk

Helt unikt smuk beliggenhed med by- og havudsigt. Smukke omgivelser og meget rent og lækkert. Meget venlige og hjælpsomme værter og personale. Skønt og roligt poolområde og lækre senge. Kan varmt anbefales. Helle og jan - danmark

 
17-09-2015

af Timela_kbh København, Danmark

Uha, det er dejligt!

Dette lejlighedshotel er rigtig lækkert. Flot udsigt over havet, stor terrasse/balkon og fuldt udrustet køkken med et rigtigt komfur og ovn. Elkedel og kaffemaskine og toast-jern der var rene og virkede. Her er meget rent og pænt og masser af små hyggelige skyggefulde kroge. Poolområdet er omgivet af små terrasser med græs hvor man kan sidde ved borde og stole i skyggen. Selve poolområdet har liggestole og parasoller. Lejlighederne ligger op af en noget stejl bakke men ellers meget tæt på Plomari by. Skønt sted, jeg ville gerne kommer her igen.