1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Kombineret soveværelse med minikøkken. To enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning i sovesofa i soveværelset. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses superior lejlighed

2-værelses superior lejligheder med to balkoner og havudsigt. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med terrasse i stueplan og havudsigt. To soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 4-5 personer.

4-værelses lejlighed

4-værelses lejligheder med balkon med havudsigt. Lejligheden ligger på øverste etage og har to balkoner, to soveværelser, et opholdsrum og et minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Køkken med kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Antal personer: 4-5 personer.