1-værelses lejligheder

Lyse og pæne lejligheder med minikøkken. Kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

Lyse og pæne 2-værelses lejligheder med et soveværelse, der adskilles fra minikøkken med skydedør. Kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses superior lejligheder

Lyse og pæne 2-værelses superior lejligheder med separat soveværelse med to senge og en sovesofa. Kombineret opholdsrum og minikøkken med yderligere en sovesofa. Kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Brus og toilet. To balkoner, havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder

Lyse og pæne 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon i stueplan med havudsigt.

Antal personer: 4-5 personer.

4-værelses lejligheder

Lyse og pæne 4-værelses lejligheder med tre separate soveværelser. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 4-5 personer.