Bedømmelse af Santa Helena Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 1052 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Værelset var dejlig stort med 2 badeværelser
-
At hotellet håndhæver reglen om ikke at lægge håndklæder, istedet for at bede gæsterne om at flytte andre gæsters håndklæder på pool og strand stolen. Vi får på skrift at vide at man ikke må reservere og alle gør det, guiden burde også sige det i bussen.

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
Lækre lejligheder der ligger meget centralt.
-
Det værste ved hotellet var at at vi var nødsaget til og stå op kl. 7 om morgenen eller før, hvis vi skulle have en liggestol ved poolen eller på stranden. Vi var ellers i beskrivelsen blevet oplyst om at håndklæder ville blive fjernet, hvis man ikke havde brugt liggestolen i 15 min. men det blev bestemt ikke håndhævet.

Bekræftet køb : 2021-07-25


8 ud af 10

+
fine pools
-
personalet var ikke gode til at rydde op i udendørs arealer, strand osv,

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
Perfekt hotel, og vi havde det skønneste værelse i hovedbygningen, med udsigt ud til pool og havet. (Vi havde betalt for udsigt mod pool). Personale var søde og smilende.
-
Muligheden for at leje værelset nogle timer mere. Vi spurgte om der var mulighed for det, grundet check ud kl 11, og vi først skulle flyve kl 23. Grundet mange rejsende var dette ikke en mulighed. Vi så bare at værelset først havde slut rengøring kl 16. Frokosten var ikke den bedste. Vi havde ikke tilkøbt måltider, og købte enkelte gange da vi lå ved poolen.

Bekræftet køb : 2021-07-25


4 ud af 10

+
Det store poolområde med 3 pools var et plus, især var det godt, at de legende badegæster kunne adskilles fra de svømmende. Det er sjældent, at hoteller har pools, der er lange nok til at svømme rigtigt i (altså banesvømning)
-
Det største irritationsmoment, og det der ødelagde det for os, var mangel på strand/poolsenge. Alle senge var booket af håndklæder tidligt om morgenen, uden at der lå nogen på dem. Det gjalt både ved poolen og på stranden. Personalet gjorde intet ved det, trods at der var en seddel på værelset om, at håndklæder ville blive fjernet efter 15 minutter. I receptionen sagde de, at de ikke kunne sætte flere senge frem pga COVID-19, men antallet af gæster på hotellet betød, at folk i stedet måtte sidde på fliserne, på græsset eller i sandet. Først på den sidste dag lykkedes det os at få solsenge. De øvrige dage måtte vi sidde/ligge på fliser/sand/græs, og det betød, at vi faktisk ikke havde lyst at opholde os på hotellets område overhovedet. Generelt var udearealerne ved poolen, poolbaren og restauranten underdimensionerede i forhold til hotellets størrelse. Selve værelset var fint, men vi havde 2 små altaner med møbler til 2 personer på den ene altan, og det holder ikke, når værelset beboers af 4 personer. Udvalget af mad i morgenbuffeten var stort, men kvaliteten var middelmådig.

Bekræftet køb : 2021-07-25


9 ud af 10

+
The location
-
The menu and quality of food offered in the restaurant

Bekræftet køb : 2021-07-25


8 ud af 10

+
Dejlig græsk mad, stort udvalg både morgen og aften. Lækre omgivelser inde for hotellets mure.
-
Der var alt for lidt solsengen. Ved poolen kunne der ikke proppes ret mange flere ind, på hver værelse lå der en seddel om at man ikke skulle blokere solsengen når man ikke var der og at håndklæderne ville blive fjernet efter 15 minutter, det skete bestemt ikke, folk hamstreret fra tidlig morgenstund ! Dårlig stil af folk men lad være med at lægge en seddel med konsekvenser når de ikke bliver gennemført. Der var ikke så mange solsengen på stranden, der kunne sagtens være langt flere…. Bagsiden af hotellet hvor vores 2 værelser havde altan var lidt triste i modsætning til poolsiden hvor der var masser af grønt m.m. .

Bekræftet køb : 2021-07-24


7 ud af 10

+
Det lå ved havet, personalet
-
flere liggestole både ved poolen og stranden, et alt for lille badeværelse i forhold til lejlighedens størrelse (3 værelset), rengøringen var overfladisk, det nytter ikke noget at reklamere med gratis liggestole med stranden når kun 1 ud af 10 på hotellet kan få en.

Bekræftet køb : 2021-07-24


8 ud af 10

+
Beliggenheden og kvaliteten af indboet i lejligheden
-
Maden og udvalget af samme

Bekræftet køb : 2021-07-24


10 ud af 10

+
Udsigten, beliggenhed ifht. by, indkøb mv.
-

Bekræftet køb : 2021-07-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

196 bedømmelser
Meget godt
 
93
Godt
 
75
Middel
 
18
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

21-07-2021

Indlæg af 975olen

God service

Fint hotel mod poolen, men standarden og vedligehold kunne godt forbedres for os, der bor på bagsiden. For lidt liggestole i forhold til stedets størrelse. Særligt på stranden. Der skrives, at håndklæder på brikse fjernes efter 15 min, når briksen ikke bruges. Hotellet gør dog ingenting. Dejlige værelser. Lidt byggestøj fra værelser mod den ene bagside. Rengøring ok. God morgen og aftensmad. Stort udvalg. God reception. Venlige og imødekommende.

 
01-09-2019

Indlæg af Nille_rejser

Dejligt hotel med perfekt beliggenhed

Virkelig dejligt hotel med skøn beliggenhed lige ned til stranden. Gode værelser, grundig rengøring og sødt personale. Maden i poolbaren er ok, men ikke prangende. Lækre juicer og kaffe. Wi-Fi virker perfekt i værelser/lejligheder i bygningerne med nr 1, 2 og 3 samt ved begge pools. Wi-Fi virkede ok men med udfald, da vi boede i lejlighed i bygning 6.. Eneste minus på værelserne er at der bliver meget vådt på gulvet i badeværelset, da bruseren sidder lige på væggen i åbningen til brusekabinen i stedet for på væggen bag glasruden. Der er en del niveauforskelle på hotellet og ingen elevator i opgang med lejlighederne... Vi kommer helt sikkert igen!

 
16-06-2019

Indlæg af Jette M Pandrup, Danmark

Lækkert hotel med en fantastisk beliggenhed🤩

Vi er lige kommet hjem fra endnu en 2 ugers sommerferie på Kreta - denne gang sammen med børn og barnebarn❤️ Santa Helena Beach er samlet set det skønneste hotel, vi har boet på indtil videre. Før besøget havde jeg tænkt, at billederne på Apollo’s hjemmeside nok overgik virkeligheden.....men det gjorde de ikke! Vi havde booket en lejlighed med havudsigt, og vi havde derudover fuld udsigt over poolområdet - det er den smukkeste udsigt, jeg endnu har oplevet at stå op til hver eneste dag. Hotellet har også lejligheder uden pool-/havudsigt, og sådan en ville jeg nødigt have, da vi bruger altanen meget. Vi er vant til, at wifi’en ikke fungerer så godt på Kreta, men jeg tror, at Santa Helena fik forbedret forbindelsen, mens vi var dernede.....de makkede i hvert fald med nogle bokse, og forbindelsen var en del bedre, end hvad vi ellers har oplevet på Kreta. Rengøringen var super med daglig håndklædeskift, og vi havde fornøjelsen af et par søde og smilende rengøringsdamer. Ved poolen mærkede vi, hvor meget smil og venlighed kan gøre for stemningen - Santa Helena Beach er nemlig så heldige at have en super sød pige ansat ved navn Daniella, som altid gjorde sit bedste for at gøre det rart for os gæster. Hun gik i den grad forrest med arbejdsiver og service, og den ene dag i vores ferie hun havde fri, var det så tydeligt, hvor meget hendes søde smil, “Goodmorning” osv. fyldte i det positive billede❣️ På den negative side må jeg igen igen igen nævne de mange håndklæder, der ligger og soler til ingen verdens nytte på en masse solvogne.....det er SÅ pisseirriterende for at sige det ligeud!!!! Disse super egoistiske reservationer af fælles solvogne ved poolen gjorde så, at der ikke var solvogne nok til de, som gerne ville ligge der. Hotellet havde ellers udleveret en fin seddel, som vi fik ved ankomsten. Af sedlen fremgik at håndklæder ville blive fjernet, hvis de optog en solvogn uden at blive brugt i 30 min. Det skete bare ikke, men efter at have gjort hotel, poolbar og guide opmærksom på problematikken efter et par dage, blev håndklæder fjernet den næste morgen....stor opstandelse ved poolen den morgen, men derefter begyndte flertallet af gæsterne kun at reservere solvogne, som de reelt brugte. Men efter udskiftning af gæster startede det hele forfra, og denne gang fik det lov at fortsætte. Ærgerligt at så mange voksne mennesker ikke kan finde ud af at dele...

 
03-10-2018

Indlæg af Torben V Aabenraa, Danmark

Ren facade

Jeg har været i Platanias på Kreta mange gange. Og dette hotel er ubetinget det dårligste hotel jeg har været på. Jeg er gået forbi hotellet på tidligere rejser, og synes det så godt ud, men det er ren facade. Morgenmaden er kedelig og har kun lige det helt mest basale. F.eks. serveres der ikke spejlæg og scrambled eggs på samme tid, det ville være alt for overdådigt. Værelset vi fik var okay, men lidt i underkanten størrelsesmæssigt i forhold til andre hoteller og der var alt for lidt plads til tøj og andet man har med på en rejse. Toilettet var helt udenfor kategori. Det var så småt at man skulle udenfor for at skifte mening. Brusekabinen var så smald, at når man var i bad stødte man i mod hylden til at sætte sæbe m.m. på. Det skal tilføjes at personalet var søde og venlige, om end de virkede lidt trætte af turister.

 
03-07-2018

Indlæg af SusanneM1182 Greve, Danmark

kun 4 fra mig

Et rigtig dejligt hotel, fantastisk smilende personale, god morgenmad, skønne omgivelser.. hvorfor så kun 4 fra mig... jo i internettet virker super dårligt på værelset, det virker ok ved poolen og det største minus er at der er urolig lydt måske vi bare boede på et uheldigt værelse... men oplevelsen var at personalet starter med at arbejde kl 6 30... der blev skramlet med alt muligt... personalet der snakkede højlydt sammen, eller stod og talte i telefon... Vi havde desværre balkon ud mod bagsiden og her var et rend af gartner der skulle hente eller bringe noget.. nok ikke et hotel jeg vil besøge igen grundet støj og internet.... men ellers er det et rigtig dejligt sted