1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. I visse lejligheder sover 3. og 4. person sammen i en bred sovesofa. Kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Brus og toilet. De fleste lejligheder har balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Visse lejligheder har ingen udeplads. Nogle har et par trappetrin op fra terrassen til værelset. Nogle balkoner har havudsigt, delvis havudsigt eller pooludsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer.

1-værelses lejligheder i etage

1-værelses lejligheder i etage. Soveværelse med en dobbeltseng på øverste etage og kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine og el-kedel. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet (visse lejligheder har et badeværelse på hver etage). Balkon.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder

Rummelige 2-værelses lejligheder med et separat soveværelse samt et kombineret opholdsrum og minikøkken. Enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine, kogeplader og el-kedel. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa (3. og 4. person sover i en bred sovesofa i en del lejligheder). Gratis wifi, aircondition (2 stk.) og deponering. Tv med satellitkanaler. Brus og toilet. Hårtørrer. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt, delvis havudsigt eller pooludsigt. Én enkelt 2-værelses lejlighed har ingen balkon eller terrasse, men har store vinduer, som kan åbnes.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med 3 udepladser. To separate soveværelser samt et kombineret opholdsrum og minikøkken. Enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine, kogeplader og el-kedel. Ekstraopredning i sovesofa. 5. og 6. person sover i en bred sovesofa. Gratis wifi, aircondition (3 stk.) og deponering. Tv med satellitkanaler. Brus og toilet. Hårtørrer. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Nogle værelser med terrasse har et par trappetrin op fra terrassen til værelset. Visse balkoner har udsigt mod pool eller hav.

Antal personer: 2-5 personer eller 2-6 personer.

Mindre 1-værelses lejligheder

Mindre 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Brus og toilet. Hårtørrer. Balkon. I disse lejligheder er der ikke plads til en barneseng.

Antal personer: 1-2 personer.