1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. I visse lejligheder sover 3. og 4. person sammen i en bred sovesofa. Kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Brus og toilet. De fleste lejligheder har balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Visse lejligheder har ingen udeplads. Nogle har et par trappetrin op fra terrassen til værelset. Nogle balkoner har havudsigt, delvis havudsigt eller pooludsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer.

1-værelses lejligheder i etage

1-værelses lejligheder i etage. Soveværelse med en dobbeltseng på øverste etage og kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine og el-kedel. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet (visse lejligheder har et badeværelse på hver etage). Balkon.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder

Rummelige 2-værelses lejligheder med et separat soveværelse samt et kombineret opholdsrum og minikøkken. Enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine, kogeplader og el-kedel. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa (3. og 4. person sover i en bred sovesofa i en del lejligheder). Gratis wifi, aircondition (2 stk.) og deponering. Tv med satellitkanaler. Brus og toilet. Hårtørrer. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt, delvis havudsigt eller pooludsigt. Én enkelt 2-værelses lejlighed har ingen balkon eller terrasse, men har store vinduer, som kan åbnes.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med 3 udepladser. To separate soveværelser samt et kombineret opholdsrum og minikøkken. Enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine, kogeplader og el-kedel. Ekstraopredning i sovesofa. 5. og 6. person sover i en bred sovesofa. Gratis wifi, aircondition (3 stk.) og deponering. Tv med satellitkanaler. Brus og toilet. Hårtørrer. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Nogle værelser med terrasse har et par trappetrin op fra terrassen til værelset. Visse balkoner har udsigt mod pool eller hav.

Antal personer: 2-5 personer eller 2-6 personer.

Mindre 1-værelses lejligheder

Mindre 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Brus og toilet. Hårtørrer. Balkon. I disse lejligheder er der ikke plads til en barneseng.

Antal personer: 1-2 personer.

Større 3-værelses lejligheder

Store 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser samt et kombineret opholdsrum og minikøkken. Enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine, kogeplader og el-kedel. Ekstraopredning i sovesofa. 5. og 6. person sover i en bred sovesofa. Gratis wifi, aircondition (3 stk.) og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Brus og to toiletter. Balkon eller terrasse. Nogle værelser med terrasse har et par trappetrin op fra terrassen til værelset. Visse balkoner har udsigt mod pool.

Antal personer: 2-6 personer.