1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon, balkon i stueplan, terrasse eller ingen udeplads. Nogle balkoner har havudsigt, delvis havudsigt eller pooludsigt. Nogle lejligheder med terrasse har et par trappetrin op fra terrassen til værelset. Kombineret soveværelse og minikøkken. To enkeltsenge. I nogle lejligheder er der mulighed for ekstra opredning i en eller to sovesofaer, og nogle gange sover den tredje og fjerde person sammen i en bred sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. På ankomstdagen findes en flaske vand samt kaffe/te i lejligheden. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-32 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer.

1-værelses lejlighed i etage

1-værelses lejligheder i etage med balkon. På nedre plan findes kombineret soveværelse og minikøkken. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. På ankomstdagen findes en flaske vand samt kaffe/te i lejligheden. En trappe op findes dobbeltseng eller to enkeltsenge samt et badeværelse med bruser og toilet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 43 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Nogle lejligheder med terrasse har et par trappetrin op fra terrassen til værelset. Nogle balkoner har havudsigt, delvis havudsigt eller pooludsigt. En af 2-værelses lejlighederne har ingen udeplads, men har store vinduespartier, der kan åbnes. Et soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i en eller to sovesofaer. I visse lejligheder sover 3. og 4. person sammen i en bred sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. På ankomstdagen findes en flaske vand samt kaffe/te i lejligheden. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30-50 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Nogle lejligheder med terrasse har et par trappetrin op fra terrassen til værelset. Nogle balkoner har havudsigt, delvis havudsigt eller pooludsigt. To soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. 5. og 6. person sover sammen i en bred sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. På ankomstdagen findes en flaske vand samt kaffe/te i lejligheden. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50-60 kvm.
Antal personer: 2-5 personer eller 2-6 personer.

Mindre 1-værelses lejlighed

Mindre 1-værelses lejligheder med balkon. Kombineret soveværelse og minikøkken. To enkeltsenge. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. På ankomstdagen findes en flaske vand samt kaffe/te i lejligheden. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen. I denne lejlighedstype er der ikke plads til en barneseng.

Værelsesstørrelse: Ca. 20 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Større 3-værelses lejligheder

Større 3-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Nogle lejligheder med terrasse har et par trappetrin op fra terrassen til værelset. Nogle balkoner har pooludsigt. To soveværelser samt kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredninger i to sovesofaer. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. På ankomstdagen findes en flaske vand samt kaffe/te i lejligheden. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 70 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.