2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage med balkon eller terrasse. Denne lejlighedstype findes i både Olympus-delen og Aphrodite-delen, nærmere havet. På nedre plan findes minikøkken og soveværelse med dobbeltseng. En trappe op findes mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer på en hems. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale inkl. skandinaviske kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 41 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Aphrodite – 2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt. Lejlighederne ligger i Aphrodite-delen af hotellet, nærmere havet. Lejligheder for op til 3 personer er ca. 28-30 kvm., og lejligheder for op til 4 personer er ca. 30-40 kvm. Soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale inkl. skandinaviske kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28-40 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer.

Aphrodite – 2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage med balkon, nogle delvis havudsigt. Lejlighederne er beliggende i Aphrodite-delen af hotellet tættere på havet. På nedre plan findes minikøkken og soveværelse med dobbeltseng. En trappe op er der mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer på en hems. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale inkl. skandinaviske kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 41-47 kvm.
Antal personer: 2-4 personer eller 2-6 personer.

Aphrodite – 3-værelses lejlighed

3-værelses superior lejligheder med balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt. Lejlighederne er beliggende i Aphrodite-delen af hotellet nærmere på stranden. To soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng i hvert soveværelse. Mulighed for en ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale inkl. skandinaviske kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 41-54 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.

Aphrodite – 3-værelses lejlighed i etage

3-værelses lejligheder i etage med balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt. Lejlighederne er beliggende i Aphrodite-delen af hotellet nærmere på stranden. På nedre plan findes kombineret opholdsrum og minikøkken samt et soveværelse med to enkeltsenge. En trappe op findes yderligere et soveværelse med dobbeltseng. I opholdsrummet er der mulighed for en ekstra opredninger i sovesofaer. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale inkl. skandinaviske kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 70-77 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.

Aphrodite – større 2-værelses lejlighed i etage

Større 2-værelses lejligheder i etage med balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt. Lejlighederne er beliggende i Aphrodite-delen af hotellet tættere på havet. På nedre plan findes minikøkken og soveværelse med dobbeltseng. En trappe op er der mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer på en hems. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale inkl. skandinaviske kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 54-62 kvm.
Antal personer: 2-4 personer eller 2-6 personer.

Olympus – 1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon, nogle med pooludsigt. Lejlighederne ligger i Olympus-delen af hotellet. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale inkl. skandinaviske kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 23-29 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

Olympus – 2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon, nogle med pooludsigt. Lejlighederne er beliggende i Olympus-delen af hotellet. Lejligheder for op til 3 personer er ca. 24-30 kvm., og lejligheder for op til 4 personer er ca. 32-43 kvm. Soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale inkl. skandinaviske kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 24-43 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer.

Olympus – 3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon og pooludsigt. Lejlighederne ligger i Olympus-delen af hotellet. To soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng i hvert soveværelse. Mulighed for en ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale inkl. skandinaviske kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 4-6 personer.