1-værelses lejligheder

Bekvemme og moderne lejligheder med forskellig planløsning beliggende i strandbygningen. Dobbeltseng eller separate senge. Sovedelen kan separeres fra resten af værelset med en skydedør. Ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen/terrassen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/regnbrus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

1-værelses lejligheder i etage

Bekvemme og moderne 1-værelses lejligheder med åben planløsning i etage beliggende i strandbygningen. To separate senge på nederste etage og en dobbeltseng på øverste etage. Ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler på begge etager. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/regnbrus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

1-værelses superior lejligheder

Moderne og smagfuldt indrettede 1-værelses lejligheder beliggende i den nye del af hotellet. Mulighed for to ekstraopredninger for børn. Soveværelsesdel med ordinære senge og delen med ekstraopredningerne adskilles af en skydedør. Tv med satellitkanaler i både soveværelsesdelen og delen med ekstraopredninger. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på udepladsen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Kaffe-/te faciliteter. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

1-værelses superior lejligheder i etage

Moderne og smagfuldt indrettet 1-værelses superior lejligheder i etage med åben planløsning i en helt nye del af hotellet. To separate senge på øvre plan samt to separate senge og mulighed for to ekstraopredninger for børn på nedre plan. Tv med satellitkanaler på begge etager. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen.Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet (et badeværelse på hver etage). Balkon eller terrasse. Elevatoren går ikke op til alle værelser.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser

Moderne og smagfuldt indrettede superior-værelser beliggende i den nye del af hotellet. Tv med satellitkanaler, lille køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-2 personer.