1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med et soveværelse og balkon eller terrasse. Lejlighederne har forskellige grundplaner og ligger i nordfløjen. Kombineret soveværelse og minikøkken. Lejligheden kan deles med en skydedør, så man får et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med to sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på terrassen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 31 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

1-værelses lejlighed i etage

1-værelses lejligheder med åben planløsning i etage beliggende i strandbygningen. På nedre plan findes to enkeltsenge samt et minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser samt toilet. På øvre plan findes en dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Tv med internationale kanaler på begge etager. Spiseplads på balkonen. Balkon med delvis havudsigt.

Værelsesstørrelse: Ca. 43 kvm.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

1-værelses superior lejlighed i etage

1-værelses superior lejligheder i etage med balkon eller terrasse. Åben planløsning mellem etagerne. Lejlighederne ligger i den sydlige fløj. I stueetagen er der et kombineret opholdsrum/køkken, to enkeltsenge, mulighed for en ekstra opredning i en fold ud-seng og et badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Ovenpå på hemsen er der to enkeltsenge og et badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsventilator. Tv med internationale kanaler på begge etager. Spiseplads på balkonen. Rengøring 7 gange om ugen. Elevatoren når ikke alle lejligheder.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

1-værelses superior lejlighed med 2 ord. senge

1-værelses superior lejligheder beliggende i den nye del af hotellet. Lejlighederne med havudsigt ligger i Nordfløjen, øvrige lejligheder i Nordfløjen eller i Sydfløjen. Soveværelsesdel med to enkeltsenge.Gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Sovedelen kan separeres fra resten af værelset med en skydedør. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel (med kaffe/te) og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen/terrassen. Tv med internationale kanaler, et i soveværelsesdelen og et i delen med ekstra opredningen. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller terrasse. Beliggende i både syd- og nordfløjen. To enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.