1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med forskellig planløsning beliggende i strandbygningen. Sovedelen kan separeres fra resten af værelset med en skydedør. Dobbeltseng eller enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen/terrassen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser samt toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-4 personer.

1-værelses lejlighed i etage

1-værelses lejligheder med åben planløsning i etage beliggende i strandbygningen. På nedre plan findes to enkeltsenge samt et minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser samt toilet. På øvre plan findes en dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Tv med internationale kanaler på begge etager. Spiseplads på balkonen. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

1-værelses superior lejlighed i etage

1-værelses superior lejligheder i etage med åben planløsning i en helt nye del af hotellet. På nedre plan findes to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng samt minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Hårtørrer. Badeværelse bruser og toilet. På øvre plan findes to enkeltsenge og et badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Tv med internationale kanaler. Spiseplads på balkone, Balkon eller terrasse. Elevatoren går ikke op til alle værelser.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

1-værelses superior lejlighed med 2 ord. senge

1-værelses superior lejligheder beliggende i den nye del af hotellet. Lejlighederne med havudsigt ligger i Nordfløjen, øvrige lejligheder i Nordfløjen eller i Sydfløjen. Soveværelsesdel med to enkeltsenge.Gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Sovedelen kan separeres fra resten af værelset med en skydedør. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel (med kaffe/te) og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen/terrassen. Tv med internationale kanaler, et i soveværelsesdelen og et i delen med ekstra opredningen. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelse

Superior-værelser beliggende i den nye del af hotellet. To enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-2 personer.