Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,7 ud af 10 baseret på 99 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
6,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-23


8 ud af 10

+
Personalet
-

Bekræftet køb : 2022-10-22


4 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Meget ensformig og kønsløs mad. En stor del af personalet virkede trætte af turister og servicen var derefter. Nedslidte aktiviteter - del af elbiler virkede ikke, airhockey var i stykker, bordtennisbat ditto, veksleautomater virkede ikke. Da vi den ene dag skulle i den indendørs, kunne vi ikke få udleveret håndklæder - havde ikke flere. Beskeden var :I kan få i morgen"

Bekræftet køb : 2022-10-21


10 ud af 10

+
Personalet var utrolige søde. Det var rigtig lækkert, der var pool flere steder, samt der var flere restauranter. Stranden og vandet var utrolig lækkert.
-

Bekræftet køb : 2022-10-01


10 ud af 10

+
Vores værelse var i North Wing - tæt på restautant - pool og strand Super udvalg af drinks i baren
-

Bekræftet køb : 2022-10-01


9 ud af 10

+
Det bedste var at der var solsenge til alle med en god hynde på
-

Bekræftet køb : 2022-10-01


7 ud af 10

+
Servicen og restaurantterrassen
-

Bekræftet køb : 2022-10-01


8 ud af 10

+
Restauranterne og barene. Samt personalet de forskellige steder.
-

Bekræftet køb : 2022-09-25


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-17


6 ud af 10

+
Aircon virkede. Børne personalet var virkelig gode ved børnene. God underholdning for alle. Bar personale var meget i møde kommende.
-
Rengøringen var næsten ikke eksisterende. En stik kontakt oppe i børne afd. var revet ud. Maden var tit kold. Hver morgen sku man spørge efter æggebægre til de blødkogte æg. Kaffe maskinen på værelset var itu. Receptionen forstod meget lidt engelsk og især ved ankomst var det meget svært da 2 talte til os på samme tid så vi faktisk fik fat i meget lidt info og derfor måtte gætte os lidt frem det meste af ugen. Ikke et fem stjernet hotel værdigt!!!

Bekræftet køb : 2022-09-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

3120 bedømmelser
Meget godt
 
1976
Godt
 
731
Middel
 
250
Mindre godt
 
106
Dårligt
 
57

5 nyeste bedømmelser

23-09-2022

af nicklasv2020

Det er et fint 3 stjernet hotel

5 stjerneūüėÉūüėÉ Fine pools og god udsigt kunne vi brokke os over. Maden var frygtelig. Kedelig mad, der var lavet ud fra hvor billigt det var. Vi betalte for en opgradering så vi fik nogle ekstra fordele. Bla. En flaske vin om dagen. Det var da spild af penge. Vi opgav at drikke den.

 
14-09-2022

af christinasD7649HS

Fint hotel, ligger uden for byen. Middel mad.

Fint hotel med to pool områder. Morgenmaden er til 5 stjerner men øvrige måltider er mellem 3-4 stjerner, grundet at mad til børn er meget kogt. De kunne nemt bare altid have nuggets og pizza til børn. Der har været fin underholdning. Har boet i den nye del, hvor værelserne har været meget fine inkl. rengøring.

 
01-08-2022

af E2622VAthomasp Kreta, Grækenland

Fint hotel med meget støj

Vi boede på Kiani Beach Resort i Juli 2022. Fint All-Inclusive hotel med stort udvalg i buffeten. Der var ikke mange der sprittede af inden betjening af buffeten, til trods for personalet havde stillet både sprit og skilte op herom. Flere af glassene var snavsede, så man skulle nogle gange have fat i op mod 5 forskellige glas for at finde et rent uden gamle madrester. I restauranten samt den udvendige terrasse omkring denne, var der voldsomt meget larm. For at toppe det, blev der spillet højt musik i højtalerne for at ‚Äúoverdøve‚ÄĚ larmen. Dette medførte at flere familier vi talte med, berettede om at deres børn holdt sig for ørene. Det var svært at føre en samtale uden at råbe. Personalet i restaurering bar mundbind, men de var ikke til meget hjælp, da langt de fleste bar mundbindet på hagen så det hverken sad over næse eller mund. Personalet så udmattede ud, og det var svært at spore et smil i deres ansigter. Om aftenen var der fin underholdning ved pool baren for børnene. Dette fortsatte til langt ud på aftenen, nogle gange til efter kl 23. Dette kunne godt vække børnene der var lagt i seng. Vi boede i stuen ud til parkeringspladsen i den nye adelig. Vi oplevede flere gange biler der lavede hjulspind, eller lavede håndbremser vendinger på grus parkeringspladsen, så støvet hvirvlede op. Mellem receptions bygningen og den nye afdeling var der en lille gennemkørselsvej. Til trods for der var skiltet med 10 km/t drønede bilerne forbi, så når vejen skulle krydses skulle man se sig godt for, og holde ekstra fat i børnene. Selve hotelværelset var fint, efter græsk standard. Der var dog en irriterende kloaklugt på værelset der aldrig forsvandt. En aften fandt hylden under vasken ned, og rev afløbet ud af væggen så der flød snavset vand ud på hele gulvet. Efter flere opkald til receptionen herom, kom der endelig en dame og tørrede det op fra badeværelset gulvet . Hun tog svuppen og kørte den rundt i det beskidte vand, vel og mærke uden at bruge sæbe så det var egentlig bare det snavse vand hun tørrede ud på hele gulvet. Vi prøvede flere gange at spørge om ikke der skulle bruges sæbe, men hendes engelsk var neget begrænset. Det endte med vi selv vaskede gulvet for at få det rent og lugten væk. Det var nødvendigt at ringe om mere toiletpapir, da der kun blev stillet en ekstra rulle frem. Alt i alt et fint hotel med gode senge, og masse produceret smagsløst mad til den store børne familie.

 
01-07-2022

af Lordbeefjerky

Middelmådig oplevelse

Der er masser af lyspunkter ved dette hotel - tæt på lufthavnen, god rengøring, venligt personale, ligger på stranden og fine pools. Men der er også plads til forbedringer. Jeg var afsted med en kammerat i en uge, og der var nogle små problemer bl.a. med, at vi fik et dårligere værelse, end vi havde bestilt osv. Personalet var dog gode til at finde et andet værelse dagen efter til os, da vi nævnte dette, så det er virkelig i småtingsafdelingen. Det vigtigste for os var mad, drikke og god stemning, men dette haltede også ofte. Drinks bliver lavet med lokal juice og sodavand som smager meget vandet og kunstigt, men enkelte bartendere formåede alligevel at ramme en god smag engang imellem. Maden havde slet ikke variation nok - et par enkelte retter bliver skiftet ud hver dag, imens spaghetti med kødsovs konstant er fast inventar. For børnenes skyld kunne de skifte denne ud med pizza og lasagne engang imellem. Generelt smagte maden ikke af meget. Den ene aften prøvede vo deres rooftop restaurant som kostede lidt ekstra - dette smagte tilgengæld virkelig godt. Så alt i alt en ret blandet fornøjelse. Enkelte personer blandt både personale og gæster virkede ubehagelige, men de fleste var generelt høflige og rare, hvilket trods alt gav en god stemning for det meste. Forvent dog mere et 3-stjernet hotel, så bliver du i hvert fald ikke skuffet.

 
18-06-2022

af GoPlaces44747206207

Udmærket familiehotel med aktiviteter hver aften

Vi var der med to børn og det er en meget børnevenlig hotel med legeplads, flere pools af forskellige størrelser og ikke mindst aktiviteter hver aften, som minidisko, magi show, mini cirkus, osv. Ellers er der en god lokal mad, godt udvalg af lokale vine. Hotellet ligger ca. 30 min taxakørsel fra Chanias lufthavn og har flot udsigt mod bjerge og havet. Man kan god en tur til nærliggende landsby Kalyves og nyde en kop kaffe der.