Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 56 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
7,4 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Mad og drikke Udsigt
-
Problemer med reception

Bekræftet køb : 2023-10-14


5 ud af 10

+
Udendørsarealerne som dog var delvis nedslidte.
-
Fremgår i ovenstående felter.

Bekræftet køb : 2023-10-14


6 ud af 10

+
Lejligheden
-
Personalet bor i kælderen og holder fest når de har fri. Fest både torsdag og fredag med start efter kl 23 og slut ved 3-4 tiden om morgenen. Høj musik og feststemning Totalt meget forstyrrende, når man gerne vil sove

Bekræftet køb : 2023-09-30


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Mad kunne forbedres

Bekræftet køb : 2023-07-21


9 ud af 10

+
Gode faciliteter for børnene
-
Havde ingen forventninger

Bekræftet køb : 2023-07-01


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Måske skal der arbejdes mere med stranden… sand

Bekræftet køb : 2023-06-17


8 ud af 10

+
Middelhavet
-

Bekræftet køb : 2023-05-20


8 ud af 10

+
Skønt hotel med mange faciliteter lå dog noget afsides fra by
-
Vi havde bestilt og betalt for havudsigt fik et kælder værelse i forhold til vej med udsigt til liggestole en mur til højre der var lige 2-3 meter man kunne skimte vandet i højre side vores 2 børn boede med deres familie på den anden side af vejen med den flotteste havudsigt uden merbetaling og vi rettede straks henvendelse til receptionen men de kunne ikke anvise os et andet værelse med havudsigt hvilket jeg er skuffet over da vi havde booket rejsen i november havde jeg da klart forventet at vi fik et værelse med havudsigt

Bekræftet køb : 2023-04-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

3696 bedømmelser
Meget godt
 
2374
Godt
 
831
Middel
 
297
Mindre godt
 
124
Dårligt
 
71

5 nyeste bedømmelser

18-04-2023

af Jeanette J Nykøbing Falster, Danmark

Fantastisk beliggenhed

Fantastisk dejligt sted! Hotellet er pænt rent og velholdt. Personalet fjerner jævnligt glas og service efter gæsterne. Personalet ( både rengøring, restauranter og poolbarene) er super søde, meget glade for at yde en super service. Der er underholdning i form af yoga, beach volley,mave dans, vand aerobic osv. Meget børnevenligt. Stranden er sand og fine runde sten.

 
14-12-2022

af Rasmus8600

Børnevenligt og gode pools

Vi drømmer os ofte tilbage til Kiani Beach Resort. Vi var 2 voksne og 3 børn (5 år, 3 år og 3 mdr.) og havde booket et værelse med hems. Det viste sig at trapperne var meget stejle og glatte og uden gelænder - så bestemt ikke egnet til børn. Vi blev heldigvis opgraderet til famile suiten, hvor der var rigeligt plads og i ét plan. Hotellet er meget børnevenligt og det er nogle gode pools. Stranden er udmærket. Morgenmaden var god, men maden til frokost og aften var meget det samme og man blev hurtigt træt af menuen. Vi nød at kunne slappe af med børnene uden at tænke praktik og havde generelt en god ferie sammen.

 
23-09-2022

af nicklasv2020

Det er et fint 3 stjernet hotel

5 stjerne😃😃 Fine pools og god udsigt kunne vi brokke os over. Maden var frygtelig. Kedelig mad, der var lavet ud fra hvor billigt det var. Vi betalte for en opgradering så vi fik nogle ekstra fordele. Bla. En flaske vin om dagen. Det var da spild af penge. Vi opgav at drikke den.

 
14-09-2022

af christinasD7649HS

Fint hotel, ligger uden for byen. Middel mad.

Fint hotel med to pool områder. Morgenmaden er til 5 stjerner men øvrige måltider er mellem 3-4 stjerner, grundet at mad til børn er meget kogt. De kunne nemt bare altid have nuggets og pizza til børn. Der har været fin underholdning. Har boet i den nye del, hvor værelserne har været meget fine inkl. rengøring.

 
01-08-2022

af Thomas P Kreta, Grækenland

Fint hotel med meget støj

Vi boede på Kiani Beach Resort i Juli 2022. Fint All-Inclusive hotel med stort udvalg i buffeten. Der var ikke mange der sprittede af inden betjening af buffeten, til trods for personalet havde stillet både sprit og skilte op herom. Flere af glassene var snavsede, så man skulle nogle gange have fat i op mod 5 forskellige glas for at finde et rent uden gamle madrester. I restauranten samt den udvendige terrasse omkring denne, var der voldsomt meget larm. For at toppe det, blev der spillet højt musik i højtalerne for at “overdøve” larmen. Dette medførte at flere familier vi talte med, berettede om at deres børn holdt sig for ørene. Det var svært at føre en samtale uden at råbe. Personalet i restaurering bar mundbind, men de var ikke til meget hjælp, da langt de fleste bar mundbindet på hagen så det hverken sad over næse eller mund. Personalet så udmattede ud, og det var svært at spore et smil i deres ansigter. Om aftenen var der fin underholdning ved pool baren for børnene. Dette fortsatte til langt ud på aftenen, nogle gange til efter kl 23. Dette kunne godt vække børnene der var lagt i seng. Vi boede i stuen ud til parkeringspladsen i den nye adelig. Vi oplevede flere gange biler der lavede hjulspind, eller lavede håndbremser vendinger på grus parkeringspladsen, så støvet hvirvlede op. Mellem receptions bygningen og den nye afdeling var der en lille gennemkørselsvej. Til trods for der var skiltet med 10 km/t drønede bilerne forbi, så når vejen skulle krydses skulle man se sig godt for, og holde ekstra fat i børnene. Selve hotelværelset var fint, efter græsk standard. Der var dog en irriterende kloaklugt på værelset der aldrig forsvandt. En aften fandt hylden under vasken ned, og rev afløbet ud af væggen så der flød snavset vand ud på hele gulvet. Efter flere opkald til receptionen herom, kom der endelig en dame og tørrede det op fra badeværelset gulvet . Hun tog svuppen og kørte den rundt i det beskidte vand, vel og mærke uden at bruge sæbe så det var egentlig bare det snavse vand hun tørrede ud på hele gulvet. Vi prøvede flere gange at spørge om ikke der skulle bruges sæbe, men hendes engelsk var neget begrænset. Det endte med vi selv vaskede gulvet for at få det rent og lugten væk. Det var nødvendigt at ringe om mere toiletpapir, da der kun blev stillet en ekstra rulle frem. Alt i alt et fint hotel med gode senge, og masse produceret smagsløst mad til den store børne familie.