1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder er beliggende i Village eller i Elina, og booker du en 1-værelses lejlighed med All Inclusive, bor du i Royal. Kombineret soveværelse og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon, terrasse (der ns via trappetrin) eller delt udeplads, nogle med pooludsigt.

Ved brug af barneseng bliver der trangt i lejligheden.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejlighed med privat pool

1-værelses lejligheder med privat pool beliggende på Elina. Kombineret soveværelse og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Terrasse med privat pool. På terrassen findes bord, stole og solstole.

Ved brug af barneseng bliver der trangt i lejligheden.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejlighed, All Inclusive

1-værelses lejligheder med All Inclusive er beliggende i Royal. Kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon, nogle med pooludsigt eller balkon i stueplan med pooludsigt. Bemærk at elevatoren ikke når til alle plan/lejligheder.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder er beliggende i Village eller i Royal. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon, balkon i stueplan, terrasse (som nås via et trappetrin) eller stor balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage beliggende i Elina. På nedre plan findes kombineret opholdsrum og minikøkken, to sovesofaer som ekstrasenge, et badeværelse med bruser og toilet. Minikøkkenet har kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. En trappe op findes soveværelse med to enkeltsenge og separat toilet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Balkon, nogle med pooludsigt.

Der er kun plads til tremmeseng på nederste etage, hvilket gør, at vi ikke anbefaler tremmeseng i dette værelse.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed i etage med privat pool

2-værelses lejligheder i etage beliggende i Elina. På nedre plan findes kombineret opholdsrum og minikøkken, samt mulighed for ekstra opredninger i sovesofa, et badeværelse med bruser og toilet. Minikøkkenet har kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. En trappe op findes soveværelse med to enkeltsenge og separat toilet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Privat pool og balkon. Ved poolen findes bord og stole samt solstole. Stige ned i poolen.

Der er kun plads til tremmeseng på nederste etage, hvilket gør, at vi ikke anbefaler tremmeseng i dette værelse.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed, All Inclusive

2-værelses lejligheder med All Inclusive er beliggende i Royal. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder er beliggende i Village. To soveværelser og et kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon eller stor balkon med pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer.