1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med minikøkken og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, terrasse (som nås via et trappetrin) eller delt udeplads. Nogle lejligheder har pooludsigt. Ved brug af tremmeseng bliver der trangt på værelset.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder inkl. All Inclusive

1-værelses lejligheder med All Inclusive inkluderet i prisen. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt eller balkon i stueplan med pooludsigt. Bemærk at elevatoren ikke når til alle plan/lejligheder.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder med privat pool

1-værelses lejligheder med privat pool. I lejlighederne findes minikøkken og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Terrasse (som nås via et trappetrin). Ved brug af tremmeseng bliver der trangt på værelset.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder har et separat soveværelse, kombineret køkken og opholdsrum med mulighed for ekstraopredninger. Lejlighederne har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan, terrasse (som nås via et trappetrin) eller stor balkon, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage med soveværelse, toilet og balkon ovenpå. I stueplan kombineret minikøkken og opholdsrum med mulighed for ekstraopredninger. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt. Der er kun plads til tremmeseng på nederste etage, hvilket gør, at vi ikke anbefaler tremmeseng i dette værelse.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage med privat pool

2-værelses lejligheder i etage med privat pool. Soveværelse, toilet og balkon ovenpå. I stueplan kombineret minikøkken og opholdsrum med mulighed for ekstraopredninger. Lejlighederne har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon. Der er kun plads til tremmeseng på nederste etage, hvilket gør, at vi ikke anbefaler tremmeseng i dette værelse.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder inkl. All Inclusive

2-værelses lejligheder med All Inclusive inkluderet har et separat soveværelse, kombineret køkken og opholdsrum med mulighed for ekstraopredninger i sovesofaer. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt. Bemærk at elevatoren ikke når til alle plan/lejligheder.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med 2 separate soveværelser, kombineret køkken og opholdsrum. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Der findes aircondition i alle rum. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller stor balkon med pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer.