Bedømmelse af Stellina Village Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 873 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
God stand, lyst og luftigt og gode faciliteter.
-
Game afdelingens beliggenhed gav anledning til meget støj især om aftenen, så os som boede i dens nærhed, ikke havde meget glæde af altanen i aftentimerne. Den ældre dame i receptionen har behov for at læse op på en del fakta, som hun tydeligvis ikke havde styr på, herunder noget så banalt som bustider. Ellers super imødekommende personale.

Bekræftet køb : 2019-11-02


8 ud af 10

+
alt ok
-
ingen

Bekræftet køb : 2019-10-19


10 ud af 10

+
Både værelse, pools, personale, service, rengøring og morgenmaden, var helt i top - Hver eneste dag.
-
Aktiviteter for børnene.

Bekræftet køb : 2019-10-19


9 ud af 10

+
Personalet Poolområderne
-
Bedre wifi Bedre kvalitet i maden

Bekræftet køb : 2019-10-19


8 ud af 10

+
Pænt og rent hotel
-
All inclusiv tilbydes kun i et hjørne af resortet. Kunne evt også tilbydes i pool baren og Helios restauranten

Bekræftet køb : 2019-10-19


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-19


10 ud af 10

+
Kan ikke fremhæve noget ! Alt var godt
-

Bekræftet køb : 2019-10-19


9 ud af 10

+
Ualmindelig god service
-
Deres Wifi var ikke ret god. Det er det eneste negative ved hotellet.

Bekræftet køb : 2019-10-12


10 ud af 10

+
Rent og på alle måter gode leiligheter
-

Bekræftet køb : 2019-10-12


10 ud af 10

+
Ren og pæn og super lækker lejlighed
-

Bekræftet køb : 2019-10-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

327 bedømmelser
Meget godt
 
144
Godt
 
113
Middel
 
50
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

21-06-2019

Indlæg af stumbi74

Skuffende

Man skal være opmærksom på at der er mange! småbørnsfamilier på hotellet. Vores hotellejlighed med meget lille terrasse var placeret lige (få meter) udenfor "badevingepoolen" med larmende skrigende småbørn. Ikke en god oplevelse, når man gerne vil vågne forholdsvist ugenert med kaffen på terrassen uden at føle at man får det hele upfront få meter foran een fra tidlig morgen. Hotellet har småbørnsfamilier og all-inklusive-målgruppe -segmentet som primære målgruppe, hvilket det bærer præg af. Der var helt dødt og stille klokken 23. Ingen stemning eller charme overhovedet. Der var intet græsk over hotellet eller stemningen og kunne ligesåvel være placeret i et hvilket som helst andet land (inklusive Lalandia-land), hvis man ikke som os primært opholdt os uden for hotellet ift. spisning, besøg i Chania hver aften og strandbesøg samt udflugter. Maden på hotellet var i den dyre ende og jævnt kedelig og uden smag. Personalet var MEGET høflige og maskinelt korrekte i opførsel og serviceadfærd. Hotellet kan ikke anbefales til par eller familier med lidt større børn (over 11 år). Der er ingen aktivitetsmuligheder for lidt større børn på hotellet udover badning i pool fyldt med bleebørn og badevingebørn.

 
08-03-2019

Indlæg af JohnBrown34 Jyllinge, Danmark

Hotellet hvor man kommer tilbage igen og igen

Perfekt familievenligt hotel - med smilende, imødekommende og venligt personale. To restauranter og tre forskellige dejlige, og børnevenlige swimmingpools. Fitnessrum, Eget veludstyret Minimarked. Nyindrettet overalt og fremragende rengøring. Faktisk tre hoteller i ét: Den ældste del "Ellina", den nyeste del "Stellina Royal" og midt imellem "Stellina". Uanset hvor man bor kan man komme overalt. Tæt ved en af de bedste strande og kun 10 minutters bustur til Chania. vi er kommet der hvert år siden 2000. Senere også med 2 børn, 4 børnebørn og oldemor på 90 år. Kan anbefales på det varmeste.

 
25-12-2018

Indlæg af Anetbrown

Altid gode ferier

Jeg er netop blevet 90 år i sommer og har heldigvis endnu en gang været på Stellina med min datter. Jeg har været der mindst 7 gange og har haft det pragtfuldt hver gang. Vi har haft forskellige andre familiemedlemmer med på skift - alle er begejstrede. Jeg skal fremover ikke holde ferie andre steder. Hjælpsomt personale, dejlige værelser også selvom man har rollator med. Flot rengøring med søde, hjælpsomme damer. René håndklæder hver eneste dag.

 
30-10-2018

Indlæg af MrNorthern1 Vordingborg, Danmark

Okay, men absolut også med plads til forbedringer

Familierejse med 14 personer i 4 lejligheder. Hotellet har hele 3 poolområder med en del liggestole. De tre pools er rene og fine, men der mangler fliser i flere af dem, og det får dem til at se slidte/lidt forsømte ud ved nærmere eftersyn. Hotellet ligger tæt på stranden, og det tager kun et par minutter at gå derned. Der er to restauranter, hvor den ene primært er for all inklusive, mens den anden er en a la carte. Rummene er okay, men ret sterile og der er ikke gjort det store ud af hyggen. Man skal være klar over, at hotellet er et yndet sted for børnefamilier, så til spisetid er det rimelig meget karm i spisesalen, som har virkelig dårlig akustik. At der tilmed skal spilles musik under måltiderne gør spiseoplevelsen til stresset affære. Maden på all inklusive er ret god. Der er rigtig mange retter at vælge imellem, og der er noget for de fleste. Øl og vinudvalg er meget begrænset, og især rødvinen er IKKE anbefalelsesværdig. En virkelig irriterende ting er, at hotellet ikke har poolhåndklæder. Det betyder, at man altid har vådt håndklæde, enten når man skal i bad i lejligheden, eller når man har været i bad og skal til poolen. Personalet, og især tjenerne, er ikke særlig smilende, dog hjælpsomme, men man føler sig ikke meget velkommen. Vi undre os over at man skamløst har placeret air kondition udsugningerne, så de virkelig ødelægger ‘viewet’ fra de øverste lejligheder, og så undrer vi os over at loftet over vores toilet lignede en aktiv byggeplads. Alt i alt et ok hotel, men der plads til mange forbedringer

 
05-09-2018

Indlæg af Dittesofie_

Stellina Village Review

Stellina Village, er et skønt, smukt, hyggeligt og familie venligt hotel med god service og rengøring. Vi var to unger piger afsted på en ren afslapningferie, som har nydt rigtig godt at hotellet og dets super service fra personalet! Skønt poolområde, hyggelig restaurant og flotte lejligheder. Det kan varmt anbefales!