Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 1156 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-27


10 ud af 10

+
Rent pænt og indbydende, gode senge… også opredningen i stuen
-
Mine forventninger blev indfriet

Bekræftet køb : 2023-10-27


9 ud af 10

+
Rolig atmosfære, stille omgivelser, pæne lejligheder, meget rent og pænt
-
Wifi signal var ikke så stærkt i lejligheden og der skulle logges ind mange gange

Bekræftet køb : 2023-10-22


10 ud af 10

+
Poolen var kold🥶
-
Opvarm poolen

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
Beliggenheden væk fra vejen og tæt på stranden. Virkelig fin service og høj rengøringsniveau. Fantastisk a la carte restaurant. Vi kommer helt sikkert igen.
-
Der er meget lydt i lejlighederne, og internettet var ikke stærkt nok. Og så synes jeg, de skal undlade “card og cash”-spørgsmålet allerede når man bestiller maden.

Bekræftet køb : 2023-10-21


9 ud af 10

+
Roligt hotel, pænt og rent.
-
Det er nok meget at bede om, men måske lidt mere græsk, lokal og personlig stemning. Der var meget “skandinavisk” i stilen og personalet var ikke så personlige i betjeningen fx lokale anbefalinger frem for turistbrochurer. Men det er småting overordnet set et virkelig dejligt hotel

Bekræftet køb : 2023-10-20


9 ud af 10

+
-
2 dyner i dobbeltseng

Bekræftet køb : 2023-10-19


9 ud af 10

+
Det var flotte lejligheder, og der var pænt og rent. Personalet var hjælpsomme. Der var roligt i den afdeling vi boede i.
-
Det var dyrt at booke ture gennem hotellet + gennem Apollo synes jeg. Vi spurgte både Apollo og hotellet om det var muligt at prøve en vandscooter et sted. De svarede begge at vi bare skulle gå ned langs stranden og så ville der være flere steder. Det var der ikke. Så det lykkes os ikke at finde det. Så en mere præcis beskrivelse af hvor det er muligt ville være virkelig rart.

Bekræftet køb : 2023-10-15


10 ud af 10

+
Den gode atmosfære
-

Bekræftet køb : 2023-10-14


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

351 bedømmelser
Meget godt
 
158
Godt
 
118
Middel
 
51
Mindre godt
 
19
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

04-08-2023

af Sten W Fredericia, Danmark

Køb ikke all inclusive.

Fint hotel, super fin lejlighed. Restauranten er 5 stjernet, men maden lever bestemt ikke op til de fem stjerner. Vi besøgte den på forskellige tidspunkter mellem kl. 19.30 og 21. Der var stor udbud af retter og tilbehør men stort set alt kødet, i gryderetter, spyd, kylling og “steaks” var tørt og halv koldt. Der var et par dage hvor der var ovnstegt lam, det var ok og mørt. En dag var der ovnstegt nakkefile, det var super godt, mørt og lækkert. Grøntsagerne var smattede, pommesfritterne, stegte kartofler og kartoffelbådene var slatne og halv kolde. Spaghetti carbonara var ok, men ikke lavet på “rigtig” fløde, den var kridhvid, ikke gullig. Bolognese, var ok men tam/smagsløs, og meget fedtet, der var utrolig meget olie/fedt i. Fiskene var også tørre og smagsløse. Morgenmaden var ok, scrambled eggs var virkelig dårligt, og “spejlæggene” var varmet i olie, ikke stegt, “kokken” stod med en pande der var fyldt med olie som ikke syede/boblede, og varmede spejlæggene, der var Inge sprøde kanter, slatne og meget feddetede. Snacksne, mellem 11.00 - 12.30 og 16.30 - 18.00 bestod af popcorn, chips, halvtøre og kedelige sandwicher (toastbrød med en skive pålæg, en skive ost og lidt tomat eller agurk, ingen dressing/mayonnaise og salat) Små stykker kage. Nogle dage med kold og tør “pizza” stykker. Og Tyrkisk delight. Rødvin og hvidvin kom fra en tappehane (postmix, som fra McDonalds og burgerking) og var tynd og kedelig. Rosévinen var god, fra flaske. De lokale drikkevarer, gin tonic og Rom og cola, var ok, men ikke noget specielt.Sodavandene, fra (postmix) var meget “stærk” de havde ikke styr på blandingsforholdene.

 
12-07-2023

af martin j

Gode pools men dårligt all inclusive koncept

Værelser og pools er lækre. Dog kan jeg ikke anbefale all inclusive på dette hotel. Maden er ok Men man skal gå op i buffet restauranten for at hente mad og drikke og her må du ikke have badetøj på. Der er en restaurant og bar ved den centrale pool men de er ikke med i all inclusive så det spiller ikke helt. Der er et lige udskænkningssted ved midterpool men den er kun åbent noget af dagen. Skal du fx have noget at drikke om aftenen så skal du over på den anden side at hotellet for at få fat på noget. Så hvis i overvejer all inclusive så Find et andet hotel. Hvis ikke så er dette hotel fint.

 
23-07-2022

af O7557YOmarcm Helsinki, Finland

Familieferie på Stellina Village Resort

Jeg havde fornøjelsen af at bo på Stellina Village i 2 uger med kæreste og 15 mdr. dreng. Lækre værelser, flink personale og gode faciliteter. Stedet er samtidig i gå afstand til gode strande og en kort køretur til Chania (10 min). Vi kan klart anbefale stedet.

 
23-06-2022

af Lisband København, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel, god lejlighed, a la carte restauranten er rigtig god, behageligt personale. Meget tæt på en dejlig strand. 2 minusser: hotellet ligger i et område med kun en restaurant i rimelig gåafstand. Der er alt for få parasoller ved poolen

 
06-05-2022

af bettinaolesen

Flot og rent hotel m. store værelser

Vi har boet på hotellet i en uge med All Inclusive, og maden har været så lækker til alle måltider m. masser af variation og snacks ind i mellem. Der er rent over alt på hotellet, og værelser er vildt store med tekøkken, balkon og badekar. Vildt skønt sted, og kan klart anbefales! Det tager nærmest ingen tid at tage bussen ind til Chania (køb billetter på hotellet = det er billigere), og ellers kan man gå langs vandet. Også et nemt sted at blive samlet op til udflugter eller parkere med en lejet bil.