1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med soveværelse kombineret med opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. I visse lejligheder er der mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi (forbindelse og hastighed kan variere), aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller delt balkon i stueplan eller på højere niveau, delt balkon. Nogle balkoner og delte udepladser har pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med et soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi (forbindelse og hastighed kan variere), aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller delt udeplads, nogle med pooludsigt. Delt udeplads kan være enten i stueplan med delt balkon i stueplan eller på højere niveau, delt balkon.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med 2 separate soveværelser og 2 badeværelser. Kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi (forbindelse og hastighed kan variere), aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller balkon i stueplan. Nogle balkoner har pooludsigt.

Antal personer: 4-6 personer.