Bedømmelse af Kambos Village G D'S Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 482 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Beliggenheden tæt på strand og restauranter. Der er alt hvad man skal bruge.
-
Lidt slidt. Personalet bar lidt præg af, at det var de sidste dage på sæsonen. Lidt betontræthed.

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
Stemningen, de øvrige gæster, roligt og familievenligt
-
Manglende service ved sygdom, havde bedt om pool håndklæder og fik voksen skældud da vi havde brugt dem fra værelset ved pool og til optørring af opkast samt madrasbeskyttelse hos børnene med opkast. Fik aldrig pool håndklæder.. Dårlig legeplads og synd der ikke var en lille rutsjebane eller vandleg i børnebassin

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-22


7 ud af 10

+
Pool området
-
Det var gammelt og slidt… Bruser på den badeværelse var decideret ulækker af sort (mug) på hovedet… Madrasserne var tyndslidte og man følte man lå på en plade… Vinduerne var rustet delvist fast… Stolene var ved at gå fra hinanden… Det var skidt at man ikke kunne købe frokost på hotellet efter vores all-inklusive stoppede… 7-8 timer før vi skulle afsted… måske mere Apollos fejl… det bør man sørge for holder fra start til 1-2 timer før afrejsen fra hotellet. Hotellet holdt afslutning mens der var gæster tilbage og havde nærmest lukket ned inden vi var ude. Det betød at der ikke var megen service fra kl 12- afrejse

Bekræftet køb : 2023-10-22


7 ud af 10

+
Beliggenhed; tæt på restauranter, butikker, strand og busstoppested. Bortset fra personalet i poolbaren, blev vi mødt med et smil og god service.
-
Lejligheden, vi boede i, var noget slidt og lidt gammeldags.

Bekræftet køb : 2023-10-21


9 ud af 10

+
Pænt og ordentligt, god altan, god pool samt god morgenmad.
-
Måske en lidt større boks på værelset (for lille til en PC/iPad).

Bekræftet køb : 2023-10-21


10 ud af 10

+
Super sødt personale og det var ikke så stort, så lige gyldigt hvilket værelse, man havde fået, ville man være tæt på pool og fællesfaciliteter
-
Der var enormt lydt mellem værelserne. Vi var 4 personer i en 1-soverumslejlighed, så to af os sov i stuen. Men sofaen var så ringe, at den larmede enormt, bare man vendte sig, så det var helt umuligt at sove i den.

Bekræftet køb : 2023-10-21


8 ud af 10

+
Poolområdet og den rolige beliggenhed.
-

Bekræftet køb : 2023-10-20


8 ud af 10

+
Drengene var vilde med poolområdet
-
Værelserne var slidte

Bekræftet køb : 2023-10-15


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

136 bedømmelser
Meget godt
 
45
Godt
 
67
Middel
 
15
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

10-09-2023

af Dorte-Lars Frederikshavn, Danmark

Super pool område.

Et super pool område med masser af plads og 3 forskellige pools. Der er altid til at få en solseng. Sol fra morgen til aften uden noget skygge fra bygninger eller palmer. Klart rent vand. Selve værelset var en god størrelse (vi havde et 2 værelset). Vi havde valgt med pool udsigt og i stueetagen. Det var det bedste valg. Der var der overdækket fra 1 sal af så man var skærmet af hvis der skulle falde et par regn dråber. Gode senge og rengøring var i orden. Eneste minus var at brusekabinen var meget lille. God udsigt over hele området. Boede i nr 182. Vi havde valgt morgenmad, det var sådan set fint nok. Der var det som skulle være og forskellige ting hverdag. Et super hotel område meget tæt på Agia Marina og Platanias, kan ikke ligge bedre. Et hotel som gjorde et positivt indtryk på næsten alle punkter. Flot og velholdt selvfølgelig små slidt enkelte steder, men ikke noget som ødelagde det store billede. Personalet var også flinke, især den friske vicevært. Et sted som vi klart kan anbefale og sige god for, og sagtens kan bestille igen en anden gang.

 
02-12-2022

af 8800Henny Viborg, Danmark

Pænt lejlighedshotel

Vi besøgte hotellet for anden gang. Første gang vi var på hotellet var i 2015. Denne gang havde vi en to værelses lejlighed med udsigt til pool området. Det var super i forhold til 2015, hvor vi også havde en to værelses lejlighed, men i den "ekstra" bygning som ligger bagerst på hotelområdet. Der kan man risikere at få værelser hvor man kun kan se ud på indgangsdøren til værelserne i bygningen foran. De ekstra penge det koster for pool udsigt var virkelig givet godt ud. Morgenbuffet er inkluderet i prisen. OK, men hvis det havde været muligt ville vi have meldt det fra. Vi vil hellere nyde morgenmaden i lejligheden. Pool området er rigtig godt. Masser af plads og ingen problemer med at få solseng. I området er der masser af restauranter og et stort supermarked med stort udvalg af varer. Vi vender gerne tilbage.

 
15-10-2019

af JetteN554 Svendborg, Danmark

Dejligt.

Vi var en uge på ferie, dejligt rent og pænt hotel. Morgen buffet fin og friske varer. Vi nød opholdet fuldt ud. Tre dejlige swimmingpools. Lejligheden var fin, stille og roligt hotel. Personalet var venlige og imødekommende.

 
05-10-2019

af snuske46 Vorupør, Danmark

Dejlig ferie, der fuldt ud levede op til vores forventninger

Vi giver stedet vores bedste anbefalinger og synes kun det var positivt, at stedet ligger lidt væk fra vejen og havet. Her er meget pænt og fredeligt og masser af plads til børnene. Lejligheden 1-vær. var ligeledes meget rummelig. Stranden er ikke den bedste, men til gengæld er poolområdet dejligt. Prøv en tur op i bjergene med det lille tog, der kører fra modsat side af vejen.

 
21-09-2019

af S7189HQmariab Randers, Danmark

Rigtig dejligt hotel

Besøgte hotellet en uge i sep. 2019 med min kæreste. Vi fik en fantastisk ferie i skønne omgivelser. Alt var upåklageligt . Fin et værelses lejlighed med god stor altan med udsigt over poolområdet. Bare en smut over vejen og vi stod i vandkanten. Perfekt varieret morgenmad hvor der var noget nyt på buffeten hver morgen. Sødt personale der kun ville os det bedste. Dejlig poolområde med masser af liggestole ( son der ikke var kamp om) Dog var poolen dog lidt kold . Vi rejse med Apollo rejser og har intet at klage over.