Nido, Mar-Bella Collection

Nido, Mar-Bella Collection ligger i frodige omgivelser og byder gæster over 16 år velkommen. Nyd solen og badeture ved poolen eller den smukke strand, her er der gratis solstole og parasoller. Ved restauranterne spiser du veltillavet mad og for den aktive, er her gratis fitness og yoga. Book et værelse med privat pool for ekstra ferieluksus.

Messerabat!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person til dette rejsemål i afrejseperioden 1/5 2024-31/3 2025.  Book senest den 25. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger i perioden 19-25/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2 personer. Junior-suiter deluxe for 2 personer. Junior-suiter superior for 2 personer. Junior-suiter med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Roen! (Ingen børn og larm) Udsigt og god mad!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nido, Mar-Bella Collection er et hotel i frodige omgivelser som byder gæster over 16 år velkomne. Hotellet har et herligt poolområde og er beliggende ved stranden der har EU's blå flag for rent og klart vand. Gratis solstole og parasoller både ved pool og strand.

Buffetrestauranten San Giovanni serverer morgenmad og middag. À la carte-restauranten Apaggio Gourmeta har et eksklusivt samarbejde med to kokke, der arbejder på egne Michelin-restauranter. Baren Aquavit Pool serverer enkle retter. Lobbybaren Heritage. Gæster kan også nyde måltider på restauranterne på søsterhotellet Mar-Bella Collection.

Gratis wifi på hotelområdet. Gratis fitness. Spa med sauna, hamam og skønhedsbehandlinger mod betaling. Gæster har også adgang til spaen på søsterhotellet Mar-Bella Collection mod betaling. Vandsport og bådture mod betaling. Aftenunderholdning i form af livemusik. Gæster transporteres med golfbil på hotelområdet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Halvpensionen inkluderer morgenmads- og middagsbuffet i restauranten San Giovanni. Du har også mulighed for at bruge hotellets Dine Around koncept og så får du et værdibevis på 15 euro/voksen/dag for at spise i hotellets à la carte restaurant Apaggio Gourmeta eller på søsterhotellet MarBella, Marbella Collections fem à la carte restauranter. Værdibeviset gælder kun mad, ikke drikkevarer. Læs mere om Dine Around på stedet og hvilke restauranter der gælder.

Alle hoteller i Agios Ioannis Peristeron

MarBella, Mar-Bella Collection

På det elegante hotel MarBella, Mar-Bella Collection holder hele familien ferie med stil. Her kan de voksne køle sig i infinitypoolen med udsigt over Det Ioniske Hav, mens børnene plasker og leger ved vandrutsjebanerne i børnepoolen. All Inclusive indgår for en ekstra bekvem ferie med flere restauranter og barer at vælge mellem. For den aktive tilbydes bl.a. fitness, yoga og tennis.