Nido, Mar-Bella Collection

Nido, Mar-Bella Collection ligger i frodige omgivelser og byder gæster over 16 år velkommen. Nyd solen og badeture ved poolen eller den smukke strand, her er der gratis solstole og parasoller. Ved restauranterne spiser du veltillavet mad og for den aktive, er her gratis fitness og yoga. Book et værelse med privat pool for ekstra ferieluksus.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2 personer. Junior-suiter deluxe for 2 personer. Junior-suiter superior for 2 personer. Junior-suiter med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Roen! (Ingen børn og larm) Udsigt og god mad!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nido, Mar-Bella Collection er et hotel af høj standard, som byder gæster over 16 år velkommen.

Pool med udsigt og strand med blåt flag Elegant poolområde med en imponerende udsigt over havet og omgivelserne. Lige nedenfor hotellet ligger stranden, som har fået EU's blå flag for rent og klart vand. Der er solstole og parasoller ved både poolen og stranden, og pool- og strandhåndklæder indgår.

Nyd velsmagende mad
Hotellet har 2 førsteklasses restauranter. Den smagfulde buffetrestaurant San Giovanni serverer morgenmad og middag med mulighed for indendørs og udendørs siddepladser på en hyggelig terrasse, og à la carte-restauranten Apaggio Gourmeta serverer traditionelle græske retter. Aquavit Pool Bar ligger smukt ved poolområdet og serverer lette måltider i løbet af dagen og den tidlige eftermiddag. Heritage Lobby Bar. Gæsterne kan også spise på restauranterne på søsterhotellet MarBella, Mar-Bella Collection.

For fjerde år i træk vender Mar-Bella-kædens unikke kulinariske sommerprogram (udvalgte uger) tilbage, hvor anerkendte græske kokke er værter for gastronomiske pop-up-oplevelser for gæsterne. Temaet for dette års event er "the culture of sharing" - en afspejling af sjælen i den græske madkultur og en fejring af traditionen med at dele gode madoplevelser med dem, man holder af.

Sundhed, velvære og fitness-uge
Fitnessrum. Spa med sauna og hammam. Skønhedsbehandlinger mod betaling. Gæsterne har også adgang til spaen på søsterhotellet MarBella, Mar-Bella Collection mod betaling. Yogakurser to gange om ugen og madlavningskurser en gang om ugen. Vandsport og bådture mod betaling. Aftenunderholdning i form af live musik.

Øvrigt
Gratis wifi på hotelområdet. Gæsterne transporteres med golfvogn på hotellets område.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Halvpensionen inkluderer morgenmads- og middagsbuffet i restauranten San Giovanni. Morgenmaden serveres mellem kl. 07.30-11.00 og middagen kl. 19.00-21.30.

Du har også mulighed for at bruge hotellets Dine Around koncept og så får du et værdibevis på 20 euro/voksen/dag for at spise i hotellets à la carte restaurant Apaggio Gourmeta eller på søsterhotellet MarBella, Marbella Collections fem à la carte restauranter. Værdibeviset gælder kun mad, ikke drikkevarer. Læs mere om Dine Around på stedet og hvilke restauranter der gælder.

Alle hoteller i Agios Ioannis Peristeron

MarBella, Mar-Bella Collection

På det elegante hotel MarBella, Mar-Bella Collection holder hele familien ferie med stil. Her kan de voksne køle sig i infinitypoolen med udsigt over Det Ioniske Hav, mens børnene plasker og leger ved vandrutsjebanerne i børnepoolen. All Inclusive indgår for en ekstra bekvem ferie med flere restauranter og barer at vælge mellem. For den aktive tilbydes bl.a. fitness, yoga og tennis.