MarBella, Mar-Bella Collection

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På det elegante hotel MarBella, Mar-Bella Collection holder hele familien ferie med stil. Her kan de voksne køle sig i infinitypoolen med udsigt over Det Ioniske Hav, mens børnene plasker og leger ved vandrutsjebanerne i børnepoolen. All Inclusive indgår for en ekstra bekvem ferie med flere restauranter og barer at vælge mellem. For den aktive tilbydes bl.a. fitness, yoga og tennis.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familieværelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser superior for 2-4 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter 2-3 personer. Junior-suiter deluxe for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Som børnefamilie var det helt perfekt - eneste ønske et legeareal til de mindre børn
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dejlige pools, vandrutsjebaner og lavvandet sandstrand
MarBella, Mar-Bella Collection er et elegant hotel med en pool, en infinity-pool med saltvand og jacuzzi og en børnepool. Der er også en pool med vandrutsjebaner og meget mere. Stranden er lavvandet og har fået EU's blå flag for rent og klart vand. Solstole og parasoller ved både pool og strand. Hotellet har også en menneskeskabt strand med soldæk. Der er adgang til stranden via en elevator.

Velsmagende mad og kulinarisk sommerprogram
Til sommer 2024 har hotellet udvidet restaurantudbuddet og tilbyder en række forskellige restauranter og barer. Morgenmaden serveres i restauranterne La Terrazza, Kum Kuat Pan Asian og Kuzina. Du kan spise brunch i restaurant Kuzina, efterfulgt af frokost i La Terrazza, i Kuzina og i Deck Bar & Grill. I løbet af dagen kan du også spise i Anemelia Aqua Park Bar, Pool Canteen og Beach Canteen og derefter ved middagstid spise på fem forskellige restauranter, herunder en buffetrestaurant og fire à la carte restauranter. Veganske og glutenfrie muligheder er tilgængelige. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. På hotellet finder du også seks barer.

Tagbaren Eleonas har en dejlig udsigt over olivenlundene og serverer cocktails til tonerne af livemusik. Poolbaren Cascade byder på eksotiske cocktails og is. Lobbybaren Belvedere ligger med en fantastisk panoramaudsigt over havet. Aftenunderholdning med live musik, shows og traditionelle græske danse.

For fjerde år i træk genindfører Mar-Bella-kæden sit unikke kulinariske sommerprogram (udvalgte uger), hvor anerkendte græske kokke arrangerer gastronomiske pop-up-oplevelser for gæsterne. Temaet for dette års arrangement er "the culture of sharing" - en afspejling af sjælen i den græske madkultur og en fejring af traditionen med at dele gode madoplevelser med dem, man holder af.

Sundhed og velvære
Fitnessrum, yoga, tennis - holdtræning og belysning mod betaling, aerobic, vandaerobic, pilates, bordtennis og vandrutschebaner. Luksusspa, hvor du kan bruge saunaen og det tyrkiske bad gratis. Skønhedsbehandlinger og massage mod betaling. Sportsaktiviteter som vandsport, trekking, vandring og kajak.

For børn
Hoteldrevet børne- og ungdomsklub for børn i alderen 4 måneder til 3 år, 4 til 12 år og 12 til 17 år med engelsktalende personale.

Øvrigt
Gratis wifi på hele hotellet. 300 meter til centrum af Agios Ioannis Peristeron. Ca. 3 kilometer til Moraitika hvor der er dagligvarebutikker, butikker og taverner. Ca. 16 kilometer til Korfu by.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Morgenmad

 • Morgenmadsbuffet i restaurant La Terrazza, kl. 07:00-11:00
 • Morgenmadsbuffet i restaurant Kum Kuat, kl. 08:00-10:30
 • À la carte-morgenmad og morgenbuffet i restaurant Kuzina, kl. 08:00-10:30

Brunch

 • Brunch i restaurant Kuzina, kl. 10.30-12.30

Frokost

 • Frokostbuffet i restaurant La Terrazza, kl. 13:00-15:30
 • À la carte-frokost i restaurant Kuzina, kl. 12.30-18.00
 • À la carte-frokost i restaurant Deck Bar & Grill kl. 12.30-16.00
 • Morgenmad og frokostkurv kan bestilles senest kl. 18.00 dagen før

Middag

 • Middagsbuffet i restaurant La Terrazza, kl. 18.30-21.30
 • Fire à la carte-middage om ugen (7 nætter) i restaurant Comodo Italian, Platea Greek, Kum Quat Pan Asian, Celeste French og Deck Bar & Grill, kl. 19.00-22.00. Bordreservation er påkrævet. Hvis du overnatter 14 nætter, kan du spise otte à la carte-middage i en restaurant efter eget valg

Is, snacks og barer

 • Is ved alle pools, strandbaren og i Anemelia Aqua Park, kl. 10.00-18.00
 • Snacks i Pool Bar Canteen, kl. 12.00-18.00
 • Snacks i Aqua Park Canteen, kl. 12.00-18.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks i en af hotellets barer ad libitum, kl. 10.00-01.00
 • Minibaren på værelset fyldes ved ankomsten med to øl, fire sodavand, en flaske vin, en flaske vand, to små flasker Ouzo og nødder og chips. Opfyldning mod betaling

Ændringer kan forekomme. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Agios Ioannis Peristeron

Nido, Mar-Bella Collection

Nido, Mar-Bella Collection ligger i frodige omgivelser og byder gæster over 16 år velkommen. Nyd solen og badeture ved poolen eller den smukke strand, her er der gratis solstole og parasoller. Ved restauranterne spiser du veltillavet mad og for den aktive, er her gratis fitness og yoga. Book et værelse med privat pool for ekstra ferieluksus.