MarBella, Mar-Bella Collection

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På det elegante hotel MarBella, Mar-Bella Collection holder hele familien ferie med stil. Her kan de voksne køle sig i infinitypoolen med udsigt over Det Ioniske Hav, mens børnene plasker og leger ved vandrutsjebanerne i børnepoolen. All Inclusive indgår for en ekstra bekvem ferie med flere restauranter og barer at vælge mellem. For den aktive tilbydes bl.a. fitness, yoga og tennis.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familieværelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser superior for 2-4 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter 2-3 personer. Junior-suiter deluxe for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Som børnefamilie var det helt perfekt - eneste ønske et legeareal til de mindre børn
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

MarBella, Mar-Bella Collection er et elegant hotel med pool, infinity-pool med saltvand og jacuzzi, samt børnepool med vandland med blandt andet vandrutsjebaner. Lavvandet strand, der har fået EU's blå flag for rent og klart vand. Solstole og parasoller både ved poolen og stranden. Hotellet har også en kunstig strand med solterrasse. Stranden nås via en elevator.

Til sommer 2024 har hotellet udvidet restaurantudbuddet og tilbyder en række forskellige restauranter og barer. Morgenmaden serveres i restauranterne La Terrazza, Kum Kuat Pan Asian og Kuzina. Du kan spise brunch i restaurant Kuzina, efterfulgt af frokost i La Terrazza, i Kuzina og i Deck Bar & Grill. I løbet af dagen kan du også spise i Anemelia Aqua Park Bar, Pool Canteen og Beach Canteen og derefter ved middagstid spise på fem forskellige restauranter, herunder en buffetrestaurant og fire à la carte restauranter. Veganske og glutenfrie muligheder er tilgængelige. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. På hotellet finder du også otte barer. Tagbaren Eleonas har en dejlig udsigt over olivenlundene og serverer cocktails til tonerne af livemusik. Poolbaren Cascade byder på eksotiske cocktails og is. Lobbybaren Belvedere ligger med en fantastisk panoramaudsigt over havet.

Fitnessrum og yoga. Tennis (lektioner og belysning mod betaling). Minifodbold, aerobic, vandgymnastik, pilates, bordtennis og vandrutsjebaner. Luksuriøs spa, hvor du kan bruge saunaen og det tyrkiske bad gratis. Skønhedsbehandlinger og massage mod betaling. Sportsaktiviteter såsom vandsport, trekking, vandreture, billard, kajak, klub for løbere og boules mod betaling. Børne- og ungdomsklub i hotellets regi for børn mellem 4 måneder og 3 år, 4 til 12 år og 12 til 17 år med engelsktalende personale. Nogle aktiviteter er mod betaling i børneklubberne. Aftenunderholdning med livemusik, shows og traditionelle græske danse.

Gratis wifi på hele hotellet. 300 meter til centrum af Agios Ioannis Peristeron. Ca. 3 kilometer til Moraitika hvor der er dagligvarebutikker, butikker og taverner. Ca. 16 kilometer til Korfu by.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Morgenmad

 • Morgenmadsbuffet i restaurant La Terrazza, kl. 07.00-11.00
 • À la carte morgenmad og morgenmadsbuffet i restaurant Comodo, kl. 08.00-10.30
 • À la carte morgenmad og À la carte brunch i restaurant Comodo, kl. 10.30-12.30
 • À la carte morgenmad og morgenmadsbuffet i restaurant Platea Greek, kl. 08.00-10.30
 • Morgenmadsbuffet i restauranten Kum Kuat Pan Asian, kl. 07.00-10.30

Frokost

 • Frokostbuffet i restaurant La Terrazza, kl. 12.30-16.30
 • À la carte frokost i restaurant Comodo, kl. 12.30-16.00
 • À la carte frokost i restaurant Deck Bar & Grill, kl. 12.30-16.00
 • Madkurv kan bestilles, senest dagen før kl. 18.00

Middag

 • Middagsbuffet i restaurant La Terrazza, kl. 18.00-23.00
 • Fire à la carte-middage om ugen (7 nætter) i restaurant Comodo Italian, Platea Greek, Kum Quat Pan Asian, Celeste French og Deck Bar & Grill, kl. 19.00-22.00. Bordreservation er påkrævet. Hvis du overnatter 14 nætter, kan du spise otte à la carte-middage i en restaurant efter eget valg

Is, snacks og barer

 • Is ved alle pools, strandbaren og i Anemelia Aqua Park, kl. 10.00-18.00
 • Snacks i Pool Bar Canteen, kl. 12.00-18.00
 • Snacks i Aqua Park Canteen, kl. 12.00-18.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks i en af hotellets barer ad libitum, kl. 10.00-01.00
 • Minibaren på værelset fyldes ved ankomsten med to øl, fire sodavand, en flaske vin, en flaske vand, to små flasker Ouzo og nødder og chips. Opfyldning mod betaling

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Agios Ioannis Peristeron

Nido, Mar-Bella Collection

Nido, Mar-Bella Collection ligger i frodige omgivelser og byder gæster over 16 år velkommen. Nyd solen og badeture ved poolen eller den smukke strand, her er der gratis solstole og parasoller. Ved restauranterne spiser du veltillavet mad og for den aktive, er her gratis fitness og yoga. Book et værelse med privat pool for ekstra ferieluksus.