1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder i lyse farver med to senge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder i lyse farver beliggende i hotellets nye del fra 2015. To senge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder i etage

Lyse 1-værelses lejligheder i etage beliggende i hotellets nye del fra 2015. Den nederste etage består af et kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. På denne etage er der også ekstrasenge. Trappe op til den øverste etage/loftet. Tv med satellitkanaler. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder i lyse farver. Et separat soveværelse med to senge samt et kombineret soveværelse og minikøkken med to senge. Kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan.

Antal personer: 2-4 personer.