Likithos Village

  • • Familievenligt
  • • Rolige omgivelser
  • • Pænt poolområde

Likithos Village på Korfu er et dejligt lejlighedshotel med god beliggenhed og et lokalt touch. Hotellet ligger i rolige omgivelser i bekvem gåafstand til sandstranden. På hotellet er der børnepool og en stor pool med børnesektion.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i den nye del for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 2-5 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Kan ikke finde på nogeet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 75 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Likithos Village er der to pools, heraf en med børnesektion samt en separat børnepool. Solstole og parasoller ved poolområdet. Ca. 600 m fra hotellet ligger en meget lille sandstrand og ca. 2 km herfra ligger den gode, lavvandede Issos-strand.

Snackbar og restaurant der har åben om dagen. Restaurant og bar på tagterrassen (åben om aftenen) der har en fantastisk udsigt over byen og havet.

Lille gratis fitnessrum. Gratis bordtennis. Gratis wifi på fællesområder.

Hotellet ligger lige udenfor byen Agios Georgios centrum med restauranter, taverner og butikker. Ca. 450 m til et lille minimarked, ca. 1,5 km til det centrale Agios Georgios og ca. 30 km til Korfu by. Musik fra hotellets bar og restaurant kan virke forstyrrende. Hotellet består af en ældre del fra 2001 og en nyere del fra 2015. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

I visse lejligheder indgår ingen måltider, mens andre har morgenmadsbuffet inkluderet.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet
  • Halvpension

Værd at vide

Receptionen har åbent fra morgen til sen aften.

Alle hoteller i Agios Georgios

Anastasia (Korfu)

Anastasia er et lille og hyggeligt lejlighedshotel, som tilbyder både 1-værelses og 3-værelses lejligheder. Hotellet ligger nær stranden i landlige omgivelser og er helt enkelt perfekt til en afslappende familieferie.